Şimdi Ara

Mandriva 2006 Beta 2 çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    genel özellikler:
    * x86_64 initrd generation problem is workarrounded
    * New Mandriva Theme
    * Massive php modules update
    * Fixed single user mode in initscripts
    * drakxtools 1.3-0.4mdk
    - diskdrake: fix update boot loader on renumbering partitions, write /etc/mdadm.conf when creating a new md
    - drakconnect: allow to use WEP keys in wpa_supplicant, use ifplugd for wireless interfaces, handle access point roaming using wpa_supplicant, initial IPv6 support (6to4 tunnel), keep MS_DNS1, MS_DNS2 and DOMAIN variables in ifcfg files
    - drakhosts, draknfs: do not crash when config file is empty.
    * at is available on the taskbar2005/08/08 Antoine Ginies
    * DrakX 1.1058 (acpi=on on every recent bios, not only laptops)
    * kernel 2.6.12-8mdk (2.6.12.3, everted latest wireless extensions update to v18, disabled broken qlogicisp, fix drm ioctl32 compat code (x86_64))

SS ler :http://shots.osdir.com/slideshows/slideshow.php?release=408&slide=28&title=mandriva+linux+2006+beta+2+screenshots

Download için:
    http://www1.mandrivalinux.com/en/mandrivalinux-2006-beta.php3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 12 Ağustos 2005, 18:27:29 >

• Ben şu an mandrakelinux 10,1 kullanıyorum. Gayet memnunum. bu yeni sürümüde denemek isterim. Fakat bu yeni sürümünde mandrake gibi türkçe dil seçeneği varmı? Selamlar...
  • Linux ta dil sorunu yoktur. Tümünde seçmelidir. Başlangıçta sorar hangi dili seçmek istediğinizi. Olmadı kurduktan sonra bile tüm sistemi başka dile istediğiniz an dönüştürebilirsiniz.
  • Yaw şu mandriva satalara kurulmuyormu yaw.Başlıyacam şimdi bu sataya ne mandrake nede mandriva kuruldu.
    kurarken

Lütfen bekleyin

installing driver for hard drive controller nvidia corporation l ck 804 serial ata

sonra baya bi bekledikten sonra yüklenecek ide seçin diyiyor ve bir kaç tane sanki hdd modeli seçenekleri var bir iki tanesini seçtim ileri dedim ama olmadı
    Nasıl olacak bu satalar yaw kuran varsa nasıl yapıldığını anlatsın lütfen
  • Ben sata kullanmıyorum. O nedenle yardımcı olamayacağım. Ama yardımcı olacak arkadaşlar muhakkak vardır. Kolay gelsin.
  • Sata kullanıpta kuran biri yokmu yaw.
  • bende de hardware_raid nvdia corp falan bi hata verdi takıldı kaldı
    ilk mavi ekran geldiğinde F1 e basiyosun

gelen console da

linux noapic

yazınca geçti ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CoD4 1.5 Patch çıktı!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: aokocax

bende de hardware_raid nvdia corp falan bi hata verdi takıldı kaldı

gelen console da

linux noapic

yazınca geçti ;)

Tam olarak nasıl yaptın bi detaylı yaza bilirmisin
  • quote:

Orijinalinden alıntı: yunus2321

quote:

gelen console da

linux noapic

yazınca geçti ;)

bende mandrake 10.1 yüklemeye çalışıyordum install ekranınında dil seçimin v.s. yaptıktan sonra bir yere geliyor ve bahsettiğim yerde takılıyordu (hardware_raid firewire nvdia corp. ) internetten biraz araştırdım ve çözümü bu şekilde buldum link atıyorum ama ispanyolca sanırsam :)
    http://forum.presence-pc.com/presencepc/LeMondedeLinux/MDK-SATA-sujet-813-1.htm

özetle mandrivada nasıl bilmiyorum ama 10.1 ilk install ekranında f1 gibi bir seçenek var ordan özel install ayarları yapılabiliyor
    f1 e basıldığı zaman console geliyor
    linux noapic
    yazıldığında kurulum yeniden başlıyor ve aynı sorunu yapmıyor. Mandriva için noapic ile ilgili araştırma yaparsan sanırım sende problemini çözersin!:

• quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: yunus2321

quote:

gelen console da

linux noapic

yazınca geçti ;)

bende mandrake 10.1 yüklemeye çalışıyordum install ekranınında dil seçimin v.s. yaptıktan sonra bir yere geliyor ve bahsettiğim yerde takılıyordu (hardware_raid firewire nvdia corp. ) internetten biraz araştırdım ve çözümü bu şekilde buldum link atıyorum ama ispanyolca sanırsam :)
    http://forum.presence-pc.com/presencepc/LeMondedeLinux/MDK-SATA-sujet-813-1.htm

özetle mandrivada nasıl bilmiyorum ama 10.1 ilk install ekranında f1 gibi bir seçenek var ordan özel install ayarları yapılabiliyor
    f1 e basıldığı zaman console geliyor
    linux noapic
    yazıldığında kurulum yeniden başlıyor ve aynı sorunu yapmıyor. Mandriva için noapic ile ilgili araştırma yaparsan sanırım sende problemini çözersin!:

Sağol dostum denedim oldu şu an mandrivadan yazıyorum

• Hayırlı olsun güle güle kullan, open source günler dilerim ... ;)
  • Yaw şu mandriva deneyimlerimi yazayım dedim de sanki herşey çok ağır böyle geç açılıyor.Windows gibi çabuk gerçekleşmiyor.
  • Kuruluma Baslıayacam SCI adaptör gibi bi yazı geliyo cd rom felan moduna giriyo öyle kalıyo anlaşılır bişe yok. ne yapmam gerekiyo yardımlarınızı esirgemeeyin

bende böyle bi sorun var beyler ne yapacam.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.