Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (632. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: predator93

Ufuk abi merhaba 1.2 motor ş.içinde klima açıkken ilk kalkışlarda etkileniyor mu?

Düz yolda etkilenmiyor, ve yüksek hızlarda etkilenmiyor.
    hafif yukarı eğimli yolda ilk kalkışta zorlanıyor, böyle durumlarda klimayı kapatıp sonra tekrar açıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Ufuk abi merhaba 1.2 motor ş.içinde klima açıkken ilk kalkışlarda etkileniyor mu?

hafif yukarı eğimli yolda ilk kalkışta zorlanıyor, böyle durumlarda klimayı kapatıp sonra tekrar açıyorum.

Opel corsa 1.2 motorda klima hiç etkilemiyor deniyorda bir soruyum dedim renonun 1.2 motor nasıl diye Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Opel corsa 1.2 motorda klima hiç etkilemiyor deniyorda bir soruyum dedim renonun 1.2 motor nasıl diye Teşekkürler.

Bizim yeğende otomatik corsa 1.2 vardı, yakıtı içiyordu haberin olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim yeğende otomatik corsa 1.2 vardı, yakıtı içiyordu haberin olsun.

yakıt meselesi değilde motor performansını etkilemiyor diyorlar.

• Günaydın
    Miraç Kandilimiz ve Cumamız Mübarek Olsun.
    Arkadaşlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Günaydın
    Miraç Kandilimiz ve Cumamız Mübarek Olsun.
    Arkadaşlar...
    Arkadaşlar ilk sahibi olduğum 2006 logan 1.4 a.p 68.000 km de inci gri aracımı satıyorum.İlk günden beri kaskolu olarak kullanıldı.Çok ufak bir çarpma sonucu ön tampon ve far değişti.Aynı zamanda motor kaputunda bir parmak kadar eğilme olmuştu.Kaskolu olduğu için onu da değiştirdim.Aslında hiç gerek yoktu.Radyatörde falan herhangi bir şey yok.Lastikler,filtreler,yağ,antifiriz ve akü yeni değişti.Muayene ocak sonunda yapıldı.Baykangaz marka lpg var ve ruhsata işli durumda.Pazarlık payını da düşünerek 21.000 tl istiyorum.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Galeriden alacak olsan benim arabayı, hiç bir kusurunu soylemez ve bulunmaz Bursa kumaşı olur ama biz satınca kimseye beğendiremeyiz.Millet galericilerin yalanlarına alışmış, bile bile lades diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

Galeriden alacak olsan benim arabayı, hiç bir kusurunu soylemez ve bulunmaz Bursa kumaşı olur ama biz satınca kimseye beğendiremeyiz.Millet galericilerin yalanlarına alışmış, bile bile lades diyor.

Alıntıları Göster
    2009 dacia logan mcv var

son bi haftadır onden ses gelmeye basladı lak lak lak diye...

durmaya yakın yada hareket ettigim zaman en basta yapıyor.... yol boyunca yapmıyor....nedeni ne olabilir..
  • sevemem1985 S kullanıcısına yanıt
    On takim olabilir
    Bi kontrol ettirin.

• Bugün loganin bakımını yaptırdım
    Filtreler (mazot yağ hava)
    5 30 elf yağ 5lt(4.5ltkullanildi)
    Ön giren balatatalari değişti
    300 TL ye mal oldu.(6taksit)
    Triger kaygısını seneye değiştirecek
    Araç 2011 1.5dci 37binde.

• quote:

Bugün loganin bakımını yaptırdım
    tüm logan dostlarına selamlar , saygılar ... 2011 model loganımla ilgili siz değerli arkadaşlara bir konuyu danışmak istiyorum .. malum arac artık 4 yıllık oldu ve lastikler bayagı sertleşti , artık lastik değiştirme zamanı ... bize bu loganlarda gelen lastik ölçüsü 165 80 r14 idi ancak ben bunu 175 70 r14 veya 185 70 r14 yapmak istiyorum..daha öncesinde lastik değişimini yapan tecrübeli kardeşlerin fikrini bekliyorum...aslında bugün lastikçiye gittim , ben 185 70 lik lastiğe bakarken lastikçi beygir gücünün az oldugunu ve aracın çekişten düşeceğini söyledi , o nedenle 175 70 14 ü önerdi. siz arkadaslar ne dersiniz bu konuda ? şimdiden teşekkürler .

• yigid01 Y kullanıcısına yanıt
    benim logan 15*65*185 orjinal ölçüsü

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    ilginiz için çok teşekkür ederim ... müsadenizle son bir soru sormak istiyorum ...
    mevcut 165 80 r14 lük lastikleri 185 70 r14 yapsam , aracım çekişten düşer mi ?
    malum loganım 55 beygir zaten cekiş sorunu yaşıyorum daha da artar mı acaba bu sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigid01

ilginiz için çok teşekkür ederim ... müsadenizle son bir soru sormak istiyorum ...
    mevcut 165 80 r14 lük lastikleri 185 70 r14 yapsam , aracım çekişten düşer mi ?
    malum loganım 55 beygir zaten cekiş sorunu yaşıyorum daha da artar mı acaba bu sorun ?

hatırlatayım ruhsatta 55 kw yazar,aracınız 75 bg dir benim logan gibi.
    benim loganın kapısında iki ölçü yazıyor,
    15*65*185 ve 14*70*185 bence lastikçinizin önerdiği ölçü ideal olur.

teşekkür ederim ilginiz için....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigid01 -- 3 Temmuz 2015; 16:56:32 >
  • quote:

Bugün loganin bakımını yaptırdım

Ankarada rakamlar daha ucuz demekki. kendi servisinde yaptırdıysan rakam iyi. İstanbuldaki servislere sordum 400 tl fiyat çektiler.

Bunun üzerine logan 1.5 dci 2012 dpf li aracımın hava, yakıt, yağ, polen filtrelerinin katolog kodlarını buldum (çaprazlama renault, bosch, hengst, mann, delphi) Dükkana girdim çapraz kodlara bakarak hangi marka hangi filtre varsa aldım. 110 tl ye ELF EVOLUTION FULL-TECH FE 5W-30 5LT(Egsozu dizel partikül filtreli araçlar için ACEA C4 RENAULT RN0720 yi karşılayan yağ) aldım. 4,5 lt den daha fazla aldı motor, bidonun altında az bir yağ kalmıştı. İşçilikle beraber 210 TL tuttu. yağı dolduran yağ sıfırlama işlemini yapamadı. 2000 km sonra yağ ışığı yandı. Yağ ışığını sıfırlama işleminide şurdaki videodan hallettim >https://www.youtube.com/watch?v=eTmUkdtDkIg

Filtreleri Mart ayında değiştirdim araç 44binde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 5 Temmuz 2015; 1:27:49 >

• Sağlıkla, mutlulukla ve huzurla geçireceğiniz nice güzel bayramlarınız olsun arkadaşlar

• 1,5 dci olanların hangisi kaç beygir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Ee

1,5 dci olanların hangisi kaç beygir?

eura4 ler 70 bg, 2012 sonrası euro5 75 bg

65 hp deniyor 2008 oncesi mi 65 hp acaba?

• 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.