Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bohem74

Baylar

Yeni Rom Versiyonu yükledim diyelim
    telefonumdaki bilgiler, resimler, dres defteri vs herşey siliniyormu?
    yoksa sadece yazılım güncellemesimi yapılıyor?

Kullandığım versiyon 1.61
    1.66 yüklemek gerekirmi acaba_ yada böyle kalması bir sorun teşkil edermi?

çok fazla anlamıyorum ROM olayından

Rom yüklersen cihaz hafızasındaki herşey gider_!
    Cevap almak cidden zor romu yükleyen arkadaşlara sorsan cevap verse daha faydalı olur senin için
  • zaten cevap versinler diye yazdım :)))
    bakalım birileri yazar sanırım
  • quote:

Baylar

Merhaba,

Yeni rom yüklediğinizde telefonun hafızasındaki her şey gider, sıfır aldığınız duruma döner rom güncellemesi yapmadan önce cihazınızın yedeğini almanız durumunda (yaklaşık 1-2 dakikalık bir işlem)
    rom unuzu yükledikten sonra restore (yedeklerinizi geri yükleme) yaparsanız yeni romunuza tüm bilgileriniz yüklenir. Ben PPC Pim backup programını kullanıyorum çok kullanışlı ve kolay.

ihtiyacınız olursa diye upload ettim link e tıklayıp indirebilirsiniz. (Aradaki boşluğu kaldırın)

http://rapid share.com/files/343325317/PPCPimBackup.rar

Hafıza kartınızdaki bilgilere hiçbirşey olmaz rom yüklemesinde o yüzden sadece telefonun yedeğini almanız yeterli. Ben 1.66 rom a geçtim Radio ver 2.06.50.04

Stabil çalışıyor sıkıntı yok.

Saygılar.

• Herkese merhaba,
    Siteyi yeni keşfettim, çok beğendim. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
    İstanbul KVK'dan HD2 aldım. Türkçe kurulum yaptım ancak bazı sorunlar çıktı.
    1. arayan no görünmüyordu.
    2. sıklıkla ama daha çok kamera açıkken kilitlenme oluyordu.
    Resetleyip ingilizce kurunca bu sorunlar kayboldu.

Bir sorum olacak. yanıtlayan olursa sevinirim. Önceki diyaloglarda belki bahsedilmiştir belki ama öyleyse kusura bakmayın. Sorum şu: Telefon sorunsuz çalışıyorsa ROM'u yükseltmeye gerek var mı. Yükseltmenin ne yararı olur. Benimkinin rom'u 1.61.vs.
  • Hocam PPC Pim backupı nasıl kullanacagız acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 30 Ocak 2010; 16:03:33 >
  • KAANUSTR : çok tşk ederim saolasın

ROM Güncellemesi yapayım dedim.
    S/N numarası istedim..yazdım numarayı ama " Sorry, this software download is not suitable for your device "

bu güncelleme cihazınız için uygun değil yazdı..

kullandığım om Versiyonu : 1.61.468.2

yapmam gereken birşey varmı? Yoksa bu Rom ile devammı edeyim?
  • JMC_WindowsMobile_Setup_2.0.rar

Dosyasını rapidshare haricinde bir yere upload edebilir misiniz ? Acil kullanmam gerekiyor. Bu arada GTI206'nın paketinde klasör olarak var ama klasörün içi boş :S
  • arkadaslar selamlar,

daha once kullandigim tum telefonlarda arama geldiginde yakindaki
    tv pc vs cihazlardan dittiri datturu sesler gelirdi hd2de olmuyor
    sebebini bilen varmi ?

murat
  • oncelikle
    kvk
    rom 1.61
    dil ingilizce

kamera sms vb hic sorun yasamadigimi belirteyim

bakindim ama goremedim 3 sorum olacak

1 sms preview yapabilirmiyiz iphonedaki gibi sms geldiginde icerigi lockscrende gormek mumkunmu (normalde unlock yapıyoruz sonra sms menusune gidiyoruz)

2 telefon dial ekraninda numerik tuslama yapıldıgında igrenc bir ses cikiyor bu sesi kapatmanin yolu varmı
    edit:cevabi buldum
    All Settings" under "Menu", go to "Personal", then "Phone" and set "Keypad" to "Off".

3 telefon geldiginde cihaz direk unlock oluyor,engellemenin yolu varmıdır

tesekkurler

edit2:1 ve 3 de s2u2 ile yapılabiliyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 31 Ocak 2010; 3:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanustr

quote:

Baylar

Merhaba,

Yeni rom yüklediğinizde telefonun hafızasındaki her şey gider, sıfır aldığınız duruma döner rom güncellemesi yapmadan önce cihazınızın yedeğini almanız durumunda (yaklaşık 1-2 dakikalık bir işlem)
    rom unuzu yükledikten sonra restore (yedeklerinizi geri yükleme) yaparsanız yeni romunuza tüm bilgileriniz yüklenir. Ben PPC Pim backup programını kullanıyorum çok kullanışlı ve kolay.

ihtiyacınız olursa diye upload ettim link e tıklayıp indirebilirsiniz. (Aradaki boşluğu kaldırın)

http://rapid share.com/files/343325317/PPCPimBackup.rar

Hafıza kartınızdaki bilgilere hiçbirşey olmaz rom yüklemesinde o yüzden sadece telefonun yedeğini almanız yeterli. Ben 1.66 rom a geçtim Radio ver 2.06.50.04

Stabil çalışıyor sıkıntı yok.

Saygılar.

Rapidden başka bir yere upload edebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: charliee

quote:

PPC Pim backup programını nasıl kullanacagız acaba ? Sırf programlar falan gitmesin diye rom yükleyemiyorum PPC Pim backupda bu işe yarayacak değil mi ?(her türlü program vs. telefonda kalıcak ? )

cevap verecek yok mu arkadaslar ? programları tekrar tek tek yuklemek istemiyorum ya

• merhaba arkadaşlar bende HD2 yi daha dün aldım doğal olarak dünden beri elimdendüşmedi ve biçok siteyi kurcaladım en çeşitli şeyler bulduğum site Türk sitesi olarak burası.
    bu arada benide listeye yazarsanız memnun olurum.
    Telefonu yeni aldığım için acemisiyimve bikaç soru sormak istiyorum.benbu rom olayını anlayamadım cihazın özelliklerinden rom güncelleme tarihine baktım amaaralık ayından kalma bi rom kullanıyo bu rom tam olarak ne oluyo ve bu rom u güncellemem gerekiyomu yeni güncelleme varmı?
  • beyler sıze bır sorum olacaktır sımdı evde kablosusuz modem var bu sayede ınternete baglanıyorum ama ınternetın olmadıgı yanı wıreless ıle baglanacagım bır yerde olmadıgım zaman ıse telefon kendılıgıntel telegon hattı uzerındne ıslem yapıor ve kontorunde canını okuyor .... :D kısaca wirelless kullamadıgım zaman bu hat uzerınden baglanmasını nasıl engellerım yardımlarınızız beklıyorum
  • quote:

quote:

quote:

PPC Pim backup programını nasıl kullanacagız acaba ? Sırf programlar falan gitmesin diye rom yükleyemiyorum PPC Pim backupda bu işe yarayacak değil mi ?(her türlü program vs. telefonda kalıcak ? )

cevap verecek yok mu arkadaslar ? programları tekrar tek tek yuklemek istemiyorum ya

Programların gitmemesi için değil pim backup kişiler, sms, mms, mail gibi datalar için sadece. Kullanımı basit yükle çalıştır nelerin backubını almak istiyosun sec backupde sadece dikkat etmen gereken onu cihazın içine atma romdan sonra gitmesin kartın içine at yeni romdan sonra tekrar pimi kur calıstır restorede okadar.

@judge1986
    Senin içinde nodata programnı tavsiye ederim sadece data değil mms gibi şeyleride kapatabilirsin. Elimde yok upload edemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 31 Ocak 2010; 16:19:08 >

• Peki dostum saolsın bırde bu dosyaları falan sıfreleme gıbı bır program varmı varsa en kullanıslısı nedır acaba bu konuda yardım edersenız cok sevınırm saygılarımla
  • Şahsen birkere kullandım ondada temel seviye sıkıştırma kullanarak rara şifre koymuştum resco explorer bu işi yapabiliyor pdalarda.
  • arkadaslar bugun bende kavustum hd 2 me. Oncelikle su dns leri yapıyım dedim ama resmen beceremedim. Yardımcı olursa cok sevinirm. Network adapter u bulamadım hd2 icin anlatan olursa cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_diego

arkadaslar bugun bende kavustum hd 2 me. Oncelikle su dns leri yapıyım dedim ama resmen beceremedim. Yardımcı olursa cok sevinirm. Network adapter u bulamadım hd2 icin anlatan olursa cok sevinirim.

kardeşi başlat/ayarlar/iletşim/wi-fi ye geliyosun sağ alt köşede Gelişmiş e giriyosun açılan ekrandan şebekeyi değiştir diyosun.
    açılan ekranda kablosuz ağlar geliyo karşına.onların altında Kablosuz ve ağ bağdaştırıcılar sekmesi var ağ bağdaştırıcılara geliyosun en üsttekini yani broadcom 802.11 dhd.... diye giden bağlantıya dokunuyosun
    - ip adresi - Ad sunucuları diye iki tane sekme çıkıyor karşına.Ad sunucularına giriyosun
    dns ve diğer dns yazan kısıma arkadaşların verdiği dns numarasını giriyosun
    dns :208.67.222.222
    diğer dns:208.67.220.220

şeklinde
    biraz karmaşık anlattım galiba ama aslında çok basit hadi kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan35gs

quote:

Orijinalden alıntı: el_diego

arkadaslar bugun bende kavustum hd 2 me. Oncelikle su dns leri yapıyım dedim ama resmen beceremedim. Yardımcı olursa cok sevinirm. Network adapter u bulamadım hd2 icin anlatan olursa cok sevinirim.

kardeşi başlat/ayarlar/iletşim/wi-fi ye geliyosun sağ alt köşede Gelişmiş e giriyosun açılan ekrandan şebekeyi değiştir diyosun.
    açılan ekranda kablosuz ağlar geliyo karşına.onların altında Kablosuz ve ağ bağdaştırıcılar sekmesi var ağ bağdaştırıcılara geliyosun en üsttekini yani broadcom 802.11 dhd.... diye giden bağlantıya dokunuyosun
    - ip adresi - Ad sunucuları diye iki tane sekme çıkıyor karşına.Ad sunucularına giriyosun
    dns ve diğer dns yazan kısıma arkadaşların verdiği dns numarasını giriyosun
    dns :208.67.222.222
    diğer dns:208.67.220.220

şeklinde
    biraz karmaşık anlattım galiba ama aslında çok basit hadi kolay gelsin

nesi karısık abicim mukemmelsin cok tesekkur ederim

• Arkadaşlar merhaba,

Ben Salı günü eşime aldım Vatan bilgisayardan ve Türkçe olarak ayarlattım.
    ROM 1.61.468.2 (74237) WWE
    Yardımınıza ihtiyacım olan bir kaç konu var;

1- SMS alabiliyor ama gönderemiyor. Foruma baktım bunla ilgili bir sıkıntı yaşanmış ama nasıl bir çözüm bulundu?
    2- Telefon hep Wireless hamde 3G den bağlı gorunuyor ama hangisini kullanıyor anlıyamıyorum? Ayırmak yada tercih sıralaması yapmak mumkunmu?
    3- Telefonda cd cıkmadı. Nokia daki gibi program yuklemek yada upgrade yapmak için bilgisayara yuklememiz gereken bir program varmı?
    4- Telefonu ingilizce ayarlar ile kullanmak daha mantıklı sanırım ama biz baştan Türkçe yüklettik tekrar İngilizce yükleyebilirmiyiz?

Fazla soru sorduysam kusura bakmayın ve cavaplarınız içinde şimdiden teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.