Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bedne aztech dsl605ew var yukarda yazılan bilgileri tam bulamadım şunu buldum. yorum yapabilecek olan var mı.

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

4 megabiti sorunsuz alırsınız. 8 megabit i malasef hattınız kaldırmaz santrale uzaksınız.
  • teşekkürler verdiğiniz bilgi için. peki sizce geçeyim mi netlimitsiz e ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

teşekkürler verdiğiniz bilgi için. peki sizce geçeyim mi netlimitsiz e ne dersiniz

ben geçin derim 1 megabitden daha avantajlı. 15 gb geçincede tak diyede düşmüyor. çevremde kimsenin düşmedi aylardır kullananlar var 1 ay deneyin nasılsa geri dönebiliyorsunuz.
  • çok teşekkür ederim ilginize ve yardımlarınıza. ayın 1 inde geçeceğim bende
  • dün geçtim 8netlimitsiz e aralıklı kopmalar yaşanıyor nette acaba arasammı kopuyor 5dk sonra gelıyor

hız bu

Edit: Ttnet aradım hızımı 2mbit sabitlediler ama yan komşum 4mbit sorunsuz kullanıyor tekrar hız yükseltimi için aradım yapamıyoruz diye zırvaladılar şimdi ne yapayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccandan -- 28 Şubat 2010; 9:53:05 >
  • Komşum NetLimitsize geçecek. Bugün mü geçsin yoksa yarın mı? (28Şubat/1Mart)
  • Bugün geçsin
  • Biraz önce netlimitsiz tarifeye geçtim.İnternet epey hızlandı.
    Aylık 30gb civarında dowload yapıyorum 15 gb'dan sonra internet hızım düşecek mi?

• Belli olmuyor düşende var düşmeyende
  • Şey okumuştum, net hızı düşse dahi download programıyla port değiştirildiğinde hız download hızı yine 8 mbit civarlarında oluyormuş. Doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti
    Şey okumuştum, net hızı düşse dahi download programıyla port değiştirildiğinde hız download hızı yine 8 mbit civarlarında oluyormuş. Doğru mu?

Var mı böyle bişe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Komşum NetLimitsize geçecek. Bugün mü geçsin yoksa yarın mı? (28Şubat/1Mart)

bi arkadaş 28 şubatta geçsin demiş. ama benim bildiğim ayın başında geçmek daha mantıklı. kullandın kullanmadın sorunuyla uğraşmıyorsun boşuna. sıfırdan başlıyor. ben limitli 4g dan limitsiz e ay başında geçmiştim faturada hiçbir fark çıkmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

quote:

santrale olan uzaklığımı nasıl öğrenebilirim? ve netlimitsizden en azından 6mbit alabilmem için uzaklığımım en fazla ne kadar olması gerekir?

ayrıca yukarıda yaptığınız ölçümleri nasıl yapıyorsunuz

şu basit soruma yardım

yardım

• quote:

quote:

quote:

quote:

santrale olan uzaklığımı nasıl öğrenebilirim? ve netlimitsizden en azından 6mbit alabilmem için uzaklığımım en fazla ne kadar olması gerekir?

ayrıca yukarıda yaptığınız ölçümleri nasıl yapıyorsunuz

şu basit soruma yardım

yardım

dostum modeminin modelini bilmiyorum fakat, adsl yazılımını aç ayarlara gir orda adsl durum raporunu ara menülerden

• arkadaşlar bu tarfiye kullanan ve 15 gb dl limitini aştıktan sonra hızı 512 ye düşen var mı ?

dün arkdaşlara gittim bu tarifeyi kullanıyorlar 50 gb dl yapmışlar ama torrenten film indirirken hala 306 ile dl yaptı.. eğer düşmüyorsa bende geçeyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaevran

arkadaşlar bu tarfiye kullanan ve 15 gb dl limitini aştıktan sonra hızı 512 ye düşen var mı ?

dün arkdaşlara gittim bu tarifeyi kullanıyorlar 50 gb dl yapmışlar ama torrenten film indirirken hala 306 ile dl yaptı.. eğer düşmüyorsa bende geçeyim ?

2 aydır en ufak bir düşme olmadı. Her ay en az 200 gb download yapıyorum
  • iyimiş ya geçeyim ben de yarın o zaman.. 1.4 gb film attım torrente bi baktım 1 saat fln diyo kalan süreye.. oha dedim :D

hayır işin garibi adam interneti facebook msn için kullanıyo..
  • Arkadaşlar bu da benim indirme hızım, görünce çok şaşırdığımı söylemeliyim. Okulun hız limitlendirmesi devre dışı kalmış, zaman internete abanma zamanı

En kısa zamanda herkesin böyle bir hıza sahip olmasını diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KruGmaN

Arkadaşlar bu da benim indirme hızım, görünce çok şaşırdığımı söylemeliyim. Okulun hız limitlendirmesi devre dışı kalmış, zaman internete abanma zamanı

Hangi okul bu ya :D Türkiyede böyle hizmet veren ünimi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sittingbull267

quote:

Orijinalden alıntı: KruGmaN

Arkadaşlar bu da benim indirme hızım, görünce çok şaşırdığımı söylemeliyim. Okulun hız limitlendirmesi devre dışı kalmış, zaman internete abanma zamanı

Hangi okul bu ya :D Türkiyede böyle hizmet veren ünimi var ?

yalnız up down dengesizliğine bakarmısınız sadece değerlere bakarak Türkiye olduğu anlaşılıyor. isterse down 500 megabit olsun hiçbir site kullandırmaz o değerleri pcnde kullanamaz zaten

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.