Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brykkn

Vala bıktırdı TTNet apartmanda Superonline var Mayıs'a kadar sözleşme var olmasa hiç durmam

Alıntıları Göster
    1.2 snr mi hocam bağlandığınıza şükür edin

• quote:

Orijinalden alıntı: canycegoz

Dua ediyorum vala Mayısta Superonline'a geçicem en rahatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: boray1989

quote:

Dua ediyorum vala Mayısta Superonline'a geçicem en rahatı

Gelişme olmuş benim hatta

ADSL Hızı(Kb/s): 1172 252
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 6516 1291
    SNR Sınırı (dB): 6.1 35.1
    Hat Zayıflaması(dB): 31.5 17.2
    Güç (dB): 18.8 8.2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flash220

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fenrod

quote:

8mbit netlimitsiz e bende geçiş yaptım bemim modemde hat zayaflama değerlerini göremiyorum 4 mbit sabit hız vermişler hiç değişmiyor hat zayıflama değerlerini başka şekilde öğremme yolu varmı
    modemin marka modeli (pikatel air plus)

yardımcı olmak isterdim ama pikateller hakkında hiç bilgim yok. ttnet i arayıp teknik destek almanı öneririm.

doğru söylüyorsun bende ttnet teknik destek alacağım ama önce sorunu tam olarak netlestirmek istedim
    pikatel modem hakkında bilgili bir arkdaşın görüşlerini alırsam sanırım daha iyi bilgi sahibi olabilirim

Hocam internetten modele göre arayüz sitesinin numarasını görebilirsiniz.Orayı açarak durum sekmesi olması lazım oradan bulabilirsiniz snr değeri,hat değeri vb.. Eğer değiştirmediyseniz Kullanıcı adı ve şifreniz "admin" dir...

modem ara yüzüne girebiliyorum burda sorun yok ama hat degerlerini gösterren durum sekmesi dahil hiçbir sekme yok bu modemi 4 senedir kullanıyorum şidiye kadar bu değerleri okumaya ihtiyacım olmadığı için hiç araştırmadım ama modemin hemen henen bütün sekme ve menülerini biliyorum ama hat değerlerini göstern hiçbir bölüm yok çok enterasan bir şekilde

Hocam tüm sekmelere teker teker baktınız mı ?

evet baktım malesef bulamadım gizli bir sekme varsa tabi bilemiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fenrod

quote:

8mbit netlimitsiz e bende geçiş yaptım bemim modemde hat zayaflama değerlerini göremiyorum 4 mbit sabit hız vermişler hiç değişmiyor hat zayıflama değerlerini başka şekilde öğremme yolu varmı
    modemin marka modeli (pikatel air plus)

yardımcı olmak isterdim ama pikateller hakkında hiç bilgim yok. ttnet i arayıp teknik destek almanı öneririm.

doğru söylüyorsun bende ttnet teknik destek alacağım ama önce sorunu tam olarak netlestirmek istedim
    pikatel modem hakkında bilgili bir arkdaşın görüşlerini alırsam sanırım daha iyi bilgi sahibi olabilirim

Hocam internetten modele göre arayüz sitesinin numarasını görebilirsiniz.Orayı açarak durum sekmesi olması lazım oradan bulabilirsiniz snr değeri,hat değeri vb.. Eğer değiştirmediyseniz Kullanıcı adı ve şifreniz "admin" dir...

modem ara yüzüne girebiliyorum burda sorun yok ama hat degerlerini gösterren durum sekmesi dahil hiçbir sekme yok bu modemi 4 senedir kullanıyorum şidiye kadar bu değerleri okumaya ihtiyacım olmadığı için hiç araştırmadım ama modemin hemen henen bütün sekme ve menülerini biliyorum ama hat değerlerini göstern hiçbir bölüm yok çok enterasan bir şekilde

Hocam tüm sekmelere teker teker baktınız mı ?

evet baktım malesef bulamadım gizli bir sekme varsa tabi bilemiyorum

Alıntıları Göster
    bende 8 mb'e kadardım artık sıktı netlimitsiz yaptıracağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axcd

Evde 3 paralel hat var. modem duvara direk baglı.8mbit ile baglıyım. kaçla baglanabilirim? kaçla bağlanmamı onerirsiniz* sagolun

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

10-11 mbit alabilirsiniz...

Çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

Evde 3 paralel hat var. modem duvara direk baglı.8mbit ile baglıyım. kaçla baglanabilirim? kaçla bağlanmamı onerirsiniz* sagolun

10-11 mbit alabilirsiniz...

Çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni askerden geldim.askere gitmeden 8mbit net limitsiz kullanıyordum.3 gündür kullanıyorum 512kb altında hız şaka mı bu.Pakette falan değişiklik yok.En azından 6mbit civarındaydı internet hiç bir sorun da yoktu...

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanturk

arkadaşlar yeni askerden geldim.askere gitmeden 8mbit net limitsiz kullanıyordum.3 gündür kullanıyorum 512kb altında hız şaka mı bu.Pakette falan değişiklik yok.En azından 6mbit civarındaydı internet hiç bir sorun da yoktu...

Modemin ara yüzüne girerek hat değerlerinizi paylaşırsanız ilgilenebiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

quote:

Orijinalden alıntı: ersanturk

Modemin ara yüzüne girerek hat değerlerinizi paylaşırsanız ilgilenebiliriz..

Alıntıları Göster
    İnterneti yeni eve taşıttım. 1-2 hafta sorunsuzdu. Ama 1-2 hafta sonra sürekli kopmalar başladı.. Özellikle bayram arifesinden beri günde 15-20 defa kopuyor. modeme reset atıyorum fişi çıkartıp takıyorum da anca düzeliyor.. ttnet'i de aradım sisteminizi güncelledim falan diyor ama değişen birşey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bastien

İnterneti yeni eve taşıttım. 1-2 hafta sorunsuzdu. Ama 1-2 hafta sonra sürekli kopmalar başladı.. Özellikle bayram arifesinden beri günde 15-20 defa kopuyor. modeme reset atıyorum fişi çıkartıp takıyorum da anca düzeliyor.. ttnet'i de aradım sisteminizi güncelledim falan diyor ama değişen birşey yok..

Alıntıları Göster
    speedtest te test yapıyorum ping 500 küsür çıkıyor 2 gündür. Normalde 30-40 arasıydı. Ama pingtest de 30 küsür çıkıyor ki normal değerim budur. Hangisi ping konusunda daha güvenilir? Hızımda bi problem yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gang Starr

speedtest te test yapıyorum ping 500 küsür çıkıyor 2 gündür. Normalde 30-40 arasıydı. Ama pingtest de 30 küsür çıkıyor ki normal değerim budur. Hangisi ping konusunda daha güvenilir? Hızımda bi problem yok...

Alıntıları Göster
    direk msdostan ping atın google vs bi kaç yere öyle deneyin.

örnek

ping google.com.tr

süre = 58ms

benim ping 58
    donanımhaber ping 14ms
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

200 Ping , download 0.50 ve upload 0.60 , işte olay budur.

Aynı durumdayız diyebilirim. Sözde değerlerim iyimiş 16 mb 'e kadar alabilirmişim TTNET'e göre ama 8 MB bile alamıyorum sağlık. 8 MB almam gerekirken 0.50 alıyorum .

Speedtest , pingtest 'le aynı site denilebilir.. Ama ping için özel olarak yapıldığı için ben şahsen pingtestteki sonuçlara bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar sorun aynı sanırım 8mbit denilen hızı ancak ftp ya da torrentten ve rapidden premiumken alabilirsiniz. onun dışında site açılmalarında online videoda aşırı perormans beklemeyin .benim anladığım bu .gelecek ay 1mbit sınırsızıma geri döneceğim.

aynen bende gelecek ay döneceğim

Alıntıları Göster
    Değerlere bakabilirmisiniz gün içinde 30 40 hatta daha fazla kompa oluyor daha önce bır sorun yoktu son bır aydır kopmalar başladı ttnetı bınlerce kez aradım hattı değiştim 3 4 tane farklı modemle denedım ama bir çözum bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: geccee_53

Değerlere bakabilirmisiniz gün içinde 30 40 hatta daha fazla kompa oluyor daha önce bır sorun yoktu son bır aydır kopmalar başladı ttnetı bınlerce kez aradım hattı değiştim 3 4 tane farklı modemle denedım ama bir çözum bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Hat zayıflama değerleriniz normal.Bu durumda sorun yaşamamanız lazım.Ancak SNR değerlerinizi paylaşmamışsınız.Bunları paylaşırsanız daha sağlıklı yorum yapılabilir..

• quote:

quote:

Hat zayıflama değerleriniz normal.Bu durumda sorun yaşamamanız lazım.Ancak SNR değerlerinizi paylaşmamışsınız.Bunları paylaşırsanız daha sağlıklı yorum yapılabilir..

Alıntıları Göster
    Pardon ama onları modem ara yüzünde nerde oluyor raporlar dahıl heryere baktım SNR değerlerı yok AİRTİES 6271 modemım ...

• quote:

Pardon ama onları modem ara yüzünde nerde oluyor raporlar dahıl heryere baktım SNR değerlerı yok AİRTİES 6271 modemım ...

Verdiğiniz değerlerin oralarda olması lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

Orijinalden alıntı: taarruzZ

Arkadaşlar ben şuan 1mbit kullanıyorum bügün 8mbite başvursam ne zaman aktif olur?

Online işlemlerden yaparsan hemen aktif oluyor.

Alıntıları Göster
    Sanırım bu değerlerden bahsedıyorsunuz snr 9.3 9.8 bu değerler arasında onu geçmıyor . Çözum ne olabılır ?

• quote:

Sanırım bu değerlerden bahsedıyorsunuz snr 9.3 9.8 bu değerler arasında onu geçmıyor . Çözum ne olabılır ?

Snr değeri santrale olan uzaklığınızla ilgili.Birşey yapabileceğinizi sanmıyorum.Daha yüksek hız alamazsınız maalesef..
  • quote:

quote:

Snr değeri santrale olan uzaklığınızla ilgili.Birşey yapabileceğinizi sanmıyorum.Daha yüksek hız alamazsınız maalesef..

Alıntıları Göster
    Yüksek hız istemıyorum zaten kompa olmasın yeter Hızı 4 mgbır düşürsem snr db değeri yükselırmı pekı ?

• quote:

Yüksek hız istemıyorum zaten kompa olmasın yeter Hızı 4 mgbır düşürsem snr db değeri yükselırmı pekı ?

Evet 3-4 db lik yükselme olacaktır buda kopma yaşatmaz + hat zayıflama değerlerinizde düşer Kopma yaşıyorsanız şuan 4 mbit rahatlıkla işinizi görür. Hatta siz şuan 6 mbit alıyorsunuz. 5'e düşürün kopma olmayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.