Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr.Kaan

8192 de dün gece hiç kopma yaşamamıştım , 8700 oldu kendi kendine bu sabah ve şu saatlerde çok sık kopuyor.

Alıntıları Göster
    Hızı artanlar için açıklamam burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_49313248/mpage_1//tm.htm#49342199

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Hızı artanlar için açıklamam burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_49313248/mpage_1//tm.htm#49342199

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hız testlerinde 7 nin üzerine çıkıyordum.Sonra dedim yanlış gösteriyor heralde ama modeme baktığımda hızımın arttığını gördüm.Resim aşağıda ama ben 8 mbite kadar tarifedeyim ve bir istektede bulunmadım arttırım için :)

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

• quote:

Orijinalden alıntı: starex_01

Arkadaşlar hız testlerinde 7 nin üzerine çıkıyordum.Sonra dedim yanlış gösteriyor heralde ama modeme baktığımda hızımın arttığını gördüm.Resim aşağıda ama ben 8 mbite kadar tarifedeyim ve bir istektede bulunmadım arttırım için :)

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 1 aydır hızım 2-3 mbps civarında geziyor. Okul sebebiyle pek ilgilenmedim, düzelir diye bekledim. Geçtiğimiz hafta aradım, hızımın yükselmesini istiyorum, neredeyse 1 aydır bu şekilde devam ediyorum dedim. Hız akşamında düzeldi fakat ertesi gün yine 2-3'lere geriledi. Tekrar aradım, "Şu an kotanızı aşmışsınız, düzeltemeyiz dediler." O zaman 1 mbps olması gerekmiyor mu ? dedim. Cevap: kaydı aldım, hızınız düşürülecektir dedi (şaka gibi) Kotamı aşmadığım günlerde de hızım bu şekildeydi, mağduriyetimi kim giderecek dedim. "Bir şey yapamayız, kotanız sıfırlandığında, yani haziran ayının başında tekrar arayın" dedi. Küfür etmemek için kendimi zor tuttum.

Bu noktadan sonra ne yapmak gerekiyor ? Buna benzer bir şey yaşayan ve hızını yükseltebilen oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3db0x3r -- 25 Mayıs 2011; 13:26:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: r3db0x3r

Yaklaşık 1 aydır hızım 2-3 mbps civarında geziyor. Okul sebebiyle pek ilgilenmedim, düzelir diye bekledim. Geçtiğimiz hafta aradım, hızımın yükselmesini istiyorum, neredeyse 1 aydır bu şekilde devam ediyorum dedim. Hız akşamında düzeldi fakat ertesi gün yine 2-3'lere geriledi. Tekrar aradım, "Şu an kotanızı aşmışsınız, düzeltemeyiz dediler." O zaman 1 mbps olması gerekmiyor mu ? dedim. Cevap: kaydı aldım, hızınız düşürülecektir dedi (şaka gibi) Kotamı aşmadığım günlerde de hızım bu şekildeydi, mağduriyetimi kim giderecek dedim. "Bir şey yapamayız, kotanız sıfırlandığında, yani haziran ayının başında tekrar arayın" dedi. Küfür etmemek için kendimi zor tuttum.

Bu noktadan sonra ne yapmak gerekiyor ? Buna benzer bir şey yaşayan ve hızını yükseltebilen oldu mu ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim de geçiş işlemi ile ilgili bir problemim var. Tek başlık altında toplandığı için buraya açmayı uygun gördüm.
    Ben de şu anda NET4 tarifesi var. 4 gb. kota sınırını da aştım (yaklaşık 8,5 gb şu anda). Fakat dizi veya film izleyebilmek için ay sonuna kadar bekleyemeceğim için limitsiz tarifeye geçmek istiyorum. Ttnet müşteri hizmetlerini aradım. Bana dediler ki, tarife değişikliğine kadar olan kota aşımı faturaya yansıtılır. Tarife değişikliğinden ay sonuna kadar olan gün sayısı kadar net limitsiz tarifesiniğn bedeli yansıtılır. Ay sonuna kadar olan günlerde ise net limitsiz olarak tarifeniz görünür ve kota aşımı olmaz.
    Benim korkum şu, atıyorum ben mayıs sonuna kadar 15-20 gb download ettim. Malum ttnet'te numara bol. Bana anlattıkları gibi değil de, bu 15-20 gb 'ı da kota aşımı olarak gösterirler mi. Böyle bir olasılık var mı?
    Başından böyle bir olay geçiren varsa bana yardımcı olursa sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar sorun aynı sanırım 8mbit denilen hızı ancak ftp ya da torrentten ve rapidden premiumken alabilirsiniz. onun dışında site açılmalarında online videoda aşırı perormans beklemeyin .benim anladığım bu .gelecek ay 1mbit sınırsızıma geri döneceğim.

aynen bende gelecek ay döneceğim

Alıntıları Göster
    ADSL Durumu

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    800
    Downstream Hızı (Kbps)
    4256
    Upstream Sınırı
    12
    Downstream Sınırı
    11
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    41
    Upstream Hat Zayıflaması
    18
    Peak Cell Rate
    1886 cells per sec
    CRC Rx Fast
    29
    CRC Tx Fast
    12
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

BU DEĞERLER İLE 8 MEGABİT İNTERNET ALABİLİRMİYİM BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN..

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolu23
    ADSL Durumu

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    800
    Downstream Hızı (Kbps)
    4256
    Upstream Sınırı
    12
    Downstream Sınırı
    11
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    41
    Upstream Hat Zayıflaması
    18
    Peak Cell Rate
    1886 cells per sec
    CRC Rx Fast
    29
    CRC Tx Fast
    12
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

Bu değerlerle en iyisi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolu23

ADSL Durumu

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    800
    Downstream Hızı (Kbps)
    4256
    Upstream Sınırı
    12
    Downstream Sınırı
    11
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    41
    Upstream Hat Zayıflaması
    18
    Peak Cell Rate
    1886 cells per sec
    CRC Rx Fast
    29
    CRC Tx Fast
    12
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

Alıntıları Göster
    quote:

Downstream Hızı (Kbps)
    4256

Hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Downstream Hızı (Kbps)
    4256

Hayır.

Alıntıları Göster
    hiz tekrar yukselmis dunden beri:

• quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar sorun aynı sanırım 8mbit denilen hızı ancak ftp ya da torrentten ve rapidden premiumken alabilirsiniz. onun dışında site açılmalarında online videoda aşırı perormans beklemeyin .benim anladığım bu .gelecek ay 1mbit sınırsızıma geri döneceğim.

aynen bende gelecek ay döneceğim

Alıntıları Göster
    10 aydır bu tarifedeyim bir kere bile düşme veya hız kaybı yaşamadım.
    15 gbdan sonra düşüyor hikayesi altyapınıza bağlı olan birşey..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

10 aydır bu tarifedeyim bir kere bile düşme veya hız kaybı yaşamadım.
    15 gbdan sonra düşüyor hikayesi altyapınıza bağlı olan birşey..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar eski netlimitsiz 8 e kadar ayda 55lira olan paket kalktımı?
    http://www.ttnet.com.tr/web/383-2434-1-1/tur/redesign_tr__navigation/diger/2011_degisen_tarifeler

2011 yeni tarifelerde görünmüyor ama ttnet online işlemlerde görünüyor? bilgisi olan varmı bu paket netlimitsiz plus ayda 89lira olarak değiştirildimi?

• Dün akşam 1limitsizden netlimitsiz 8mbite kadar olan tarifeye geçtim.Başıma gelceğini bile bile geçtim geçtiğim ilk 3 saat içinde hız 5mbitti sabah kalktım net kopmuş okula gittim geldim hala net yok aradım arıza kaydı bıraktım hızı 2mbite sabitlemişler şaka gibi ya biraz önce tekrar aradım santralin desteklediği hızı alırsınız dedi ben de dün akşam geçtiğim saatler de 5 i destekleyen santral bugün 2 yi görüyor hayırdır portlar mı yanmış deprem mi olmuş dedim arıza kaydınız alındı geri dönüş yapılcak dedi bu ttnetin gerçekten Allah belasını bin kat fazla versin adında Türk kelimesi olupta Türk insanını sömüren iki şirketten biri.Rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Dün akşam 1limitsizden netlimitsiz 8mbite kadar olan tarifeye geçtim.Başıma gelceğini bile bile geçtim geçtiğim ilk 3 saat içinde hız 5mbitti sabah kalktım net kopmuş okula gittim geldim hala net yok aradım arıza kaydı bıraktım hızı 2mbite sabitlemişler şaka gibi ya biraz önce tekrar aradım santralin desteklediği hızı alırsınız dedi ben de dün akşam geçtiğim saatler de 5 i destekleyen santral bugün 2 yi görüyor hayırdır portlar mı yanmış deprem mi olmuş dedim arıza kaydınız alındı geri dönüş yapılcak dedi bu ttnetin gerçekten Allah belasını bin kat fazla versin adında Türk kelimesi olupta Türk insanını sömüren iki şirketten biri.Rezillik.
    arkadaşlar lütfen yardım edin benim internet 4 e sabitlenmişti.10 gündür 1mbitte indirmişler.delirmek üzeeyim.acaba hattamı sorunum var.
    ADSL Durumu
    Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 771
    Downstream Hızı (Kbps) 1021
    Upstream Sınırı 9
    Downstream Sınırı 14
    Trained Modulasyon ADSL_2plus
    LOS Hataları 0
    Downstream Hat Zayıflaması 42
    Upstream Hat Zayıflaması 30
    Peak Cell Rate 1818 cells per sec
    CRC Rx Fast 229
    CRC Tx Fast 131
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

DSL İstatistikleri
    Near End F4 Loop Back Count 0
    Near End F5 Loop Back Count 0

• quote:

Orijinalden alıntı: aaahmet61
    arkadaşlar lütfen yardım edin benim internet 4 e sabitlenmişti.10 gündür 1mbitte indirmişler.delirmek üzeeyim.acaba hattamı sorunum var.
    ADSL Durumu
    Upstream Hızı (Kbps) 771
    Upstream Sınırı 9
    Downstream Sınırı 14
    LOS Hataları 0
    CRC Rx Fast 229
    CRC Tx Fast 131
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

DSL İstatistikleri

Bu hat 4 kaldırmaz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: aaahmet61
    ADSL Durumu
    Upstream Hızı (Kbps) 771
    Upstream Sınırı 9
    Downstream Sınırı 14
    LOS Hataları 0
    CRC Rx Fast 229
    CRC Tx Fast 131
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

DSL İstatistikleri

Bu hat 4 kaldırmaz hocam.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aranızda netlimitsiz 16mbit kullanan varmı ? bundada 8mb gibi kota aşınca hız düşmeme gibi olay varmı ? kullanıp hızı düşmeyen varsa 16 ya geçmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sammy...

Arkadaşlar aranızda netlimitsiz 16mbit kullanan varmı ? bundada 8mb gibi kota aşınca hız düşmeme gibi olay varmı ? kullanıp hızı düşmeyen varsa 16 ya geçmek istiyorum

Alıntıları Göster
    beyler netlimitsiz 8 mbps kadar bizim de, 55,25 tl ödüyoruz da, sabit telefon hattına (eeve) ne kadar ödüyoruz onu öğrenemedim parayı toplayan arkadaştan? 17 falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle -- 27 Mayıs 2011; 1:02:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiBLUE

Ben kullanıyorum su ana kadar hiz hiç düşmedi.

@freeagle
    O civarlarda bir ücreti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: AsiBLUE

Ben kullanıyorum su ana kadar hiz hiç düşmedi.

@freeagle
    O civarlarda bir ücreti var.

Alıntıları Göster
    bende bu paketteyim 2 mb sabitken son 2 haftadır 1mb hıza düştü ilk arıza kaydı bıraktıgımda dediler hattınız 4mb destekliyor ama evinize teknik ekip göndericez kabloları kontrol ediceklermiş iyi tamam dedim 2-3 gün geçti gelen giden olmadı geçen yine aradım bu seferde santralden 1km falan uzaktasınız max alıcanız hız bu diyip sallayıp attılar
    1. sorum şimdi karşı apartmanda oturan arkadaşım 6-7mb gibi bi hız alıyo biz aynı santralde olamamız gerekmiyormu
    2. sorumsa ben adsl ilk çıktığı zamanlardan beri kullanıyorum modemim usb zoom modem vede eski kullanıcı olduğum için artık benim olduğum portmu çok kalabalık çok eski yada ben üye olduktan sonra daha yakın bir yere santralmi kurulmuş olabilir mi

işte böyle bi durumdayım ay başında modemimi değiştirip ev içindeki hattı yeniden kurucam yine değişiklik olmassa ne yapmammı tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRmert -- 27 Mayıs 2011; 11:35:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SuRmert

bende bu paketteyim 2 mb sabitken son 2 haftadır 1mb hıza düştü ilk arıza kaydı bıraktıgımda dediler hattınız 4mb destekliyor ama evinize teknik ekip göndericez kabloları kontrol ediceklermiş iyi tamam dedim 2-3 gün geçti gelen giden olmadı geçen yine aradım bu seferde santralden 1km falan uzaktasınız max alıcanız hız bu diyip sallayıp attılar
    1. sorum şimdi karşı apartmanda oturan arkadaşım 6-7mb gibi bi hız alıyo biz aynı santralde olamamız gerekmiyormu
    2. sorumsa ben adsl ilk çıktığı zamanlardan beri kullanıyorum modemim usb zoom modem vede eski kullanıcı olduğum için artık benim olduğum portmu çok kalabalık çok eski yada ben üye olduktan sonra daha yakın bir yere santralmi kurulmuş olabilir mi

işte böyle bi durumdayım ay başında modemimi değiştirip ev içindeki hattı yeniden kurucam yine değişiklik olmassa ne yapmammı tavsiye edersiniz

Alıntıları Göster
    Bende 1mbit sınırsız paket var baya eskiyim anlayacağınız.Çevremdeki herkes bu netlimitsiz pakete geçmiş bende geçmeyi düşünüyorum acaba telefon hattımın maksimum kaç mb lik hızı destekleyeceğini nasıl öğrenebilirim?Bir arkadaşım modemin sitesinden öğrenebileceğimi söyledi modemin ip sini girdim ama şifre soruyor tamama basmama rağmen ilerlemiyor yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Bende 1mbit sınırsız paket var baya eskiyim anlayacağınız.Çevremdeki herkes bu netlimitsiz pakete geçmiş bende geçmeyi düşünüyorum acaba telefon hattımın maksimum kaç mb lik hızı destekleyeceğini nasıl öğrenebilirim?Bir arkadaşım modemin sitesinden öğrenebileceğimi söyledi modemin ip sini girdim ama şifre soruyor tamama basmama rağmen ilerlemiyor yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Bende işyerim netlimitsiz pakete geçtim bağlantı değerlerim 505 1017 gözüküyor forumdan bir arkadaşa hat değerlerimi gösterdim daha fazla alırsın rahatlıkla ama çok kopma yaşayabilirsin hat zayıflaması var dedi santrale gidip sorun bildirmem gerekiyormuş. Buraya da bir paylaşayım

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/10254.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: SuRmert
    2. sorumsa ben adsl ilk çıktığı zamanlardan beri kullanıyorum modemim usb zoom modem vede eski kullanıcı olduğum için artık benim olduğum portmu çok kalabalık çok eski yada
    ben üye olduktan sonra daha yakın bir yere santralmi kurulmuş olabilir mi

işte böyle bi durumdayım ay başında modemimi değiştirip ev içindeki hattı yeniden kurucam yine değişiklik olmassa ne
    yapmammı tavsiye edersiniz

Hocam ben 4mbit aliyorken, komşularım 7-8 alıyordu. Aradığımda santraliniz farklıdır, hattiniz daha fazla desteklemez dediler. Santralle konuştum uzun süre ve en sonunda
    teknik ekip geldi. Su an 12 mbit alıyorum. Desteklemez demeleri baslarından savmak içindir.

@Reasonable
    Modemin Markasına göre şifresini internetten arayarak bulabilirsiniz. Ardından arayüzde modem değerlerinize ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 28 Mayıs 2011; 20:20:23 >

• 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.