Arkadaşlar merhaba.6-7 ay kadar 8mbit net limitsiz tarife kullandım hiçbir sorun yaşamadan.Fakat 1 aydır internet sürekli gidip geliyordu bir kere aradık hallettiler.Bugün tekrar sorun yaşadım internet hiç gelmedi.
4440375 e arıza kaydı bıraktım santralden geri döndüler fakat arkadaş hiçbir şey demeden telefonu kapadı.Hızımı 1 mbit e sabitlemiş arkadaş.Sonra tekrar aynı numarayı aradım hattım maksimum 2 mbit destekliyormuş dedi arkadaş.Hayatta kullanamazsınız dedi bende 4 e sabitlettirdim şuan problem yok fakat hız yetmiyor tabikide.
ADSL2 ye geçebilir miyim arkadaşlar hat değerlerim aşşağıda.
1mbit hali :
4mbit hali:
db sınırı 15.8 bu değerin 14 üstü olması öneriliyor. daha düşük değerlerde kopmalar olabilir ve indirdiğiniz dosyaların bozuk olma riski var. 700 mb rar dosyası indiriyorsunuz ve dosya açılmıyor mesela. bozuk. Sizin yerinizde olsam hiç dokunmam. bu hızda devam edin.
quote:
Orijinalden alıntı: num
Tekrar merhaba, Türk Telekom bugün hatta ayar çekti, yeni değerler aşağıda. Max. ne kadar alırım?
mevcut hızınızı bilmeden kesin bir şey söylenemez. ama 2 mbit daha fazla belki
4Mbit şu an.
quote:
Orijinalden alıntı: KKochaKK
8mbit sınırsız kullanıyorum ve genelde 700-800kb arası verim alırım. Fakat bu hafta hızım 50kb'ı geçmiyor.Ms ile sorun yok fakat video izlencek durumda değil. 4440375i aradım şu an sorun göremiyoruz dediler ama modeminizi açık tutun diye zırvaladılar pek güvenmediğimden buraya danıştım.Sorun ne olabilir?
sorunumun yanıtı yok galiba?
quote:
quote:
8mbit sınırsız kullanıyorum ve genelde 700-800kb arası verim alırım. Fakat bu hafta hızım 50kb'ı geçmiyor.Ms ile sorun yok fakat video izlencek durumda değil. 4440375i aradım şu an sorun göremiyoruz dediler ama modeminizi açık tutun diye zırvaladılar pek güvenmediğimden buraya danıştım.Sorun ne olabilir?
sorunumun yanıtı yok galiba?
Neye göre yorum yapacağız? modem değerlerinizi yazın anlayanlar cevap verir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hoca05
quote:
Tekrar merhaba, Türk Telekom bugün hatta ayar çekti, yeni değerler aşağıda. Max. ne kadar alırım?
mevcut hızınızı bilmeden kesin bir şey söylenemez. ama 2 mbit daha fazla belki
4Mbit şu an.
8 mbit alması lazım.
TTNET'i arayıp üst limiti artırmalarını isteyeyim o halde.
arkadaşlar nasıl konu acabilirim
Operation Data Upstream Downstream
Noise Margin 27 dB 31 dB
Attenuation 17 dB 16 dB
arkadaşlar değerlerim bu seviyede 1 mb sınırsız kullanıyorum 8mb kadar sınırsıza geçmeyi düşünüyorum maksimum ne kadar hız alırım sizce eğer maksimum 2 falan olacaksa hiç bulaşmayayım görüşleriniz nelerdir ?
beyler şu anda maksimum 300-360 kbps ile download yapabiliyorum.test sonuçlarında hızım 1.68 mbps civarı çıkıyor.hat değerlerim ise şöyle:
noise margin downstream: 16 db output power upstream: 11 db attenuation downstream: 37 db
bu yazdıklarıma göre sizce 6 megabit alabilir miyim.yani 600 kbps ile download yapabilir miyim.ona göre hız artış talebinde bulunacağım ttnete.bir de kota olmuş ben de 115 gb şimdi arasam arıza kaydı alırlar mı almazlar mı? Paylaş:
quote:
Orijinalden alıntı: justify34
Noise Margin 27 dB 31 dB
Attenuation 17 dB 16 dB
arkadaşlar değerlerim bu seviyede 1 mb sınırsız kullanıyorum 8mb kadar sınırsıza geçmeyi düşünüyorum maksimum ne kadar hız alırım sizce eğer maksimum 2 falan olacaksa hiç bulaşmayayım görüşleriniz nelerdir ?
12 mbit rahat alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: carsi27
beyler şu anda maksimum 300-360 kbps ile download yapabiliyorum.test sonuçlarında hızım 1.68 mbps civarı çıkıyor.hat değerlerim ise şöyle:
noise margin downstream: 16 db output power upstream: 11 db attenuation downstream: 37 db
bu yazdıklarıma göre sizce 6 megabit alabilir miyim.yani 600 kbps ile download yapabilir miyim.ona göre hız artış talebinde bulunacağım ttnete.bir de kota olmuş ben de 115 gb şimdi arasam arıza kaydı alırlar mı almazlar mı? Paylaş:
mevcut hızınızdan daha fazla hız alamazsınız.
Arkadaslar bende net4 profrsyonel paket var bunun 2 yil mi ne taahuutu var netlimitsize geblirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: hoca05
quote:
Orijinalden alıntı: justify34
Noise Margin 27 dB 31 dB
Attenuation 17 dB 16 dB
12 mbit rahat alırsın
peki dostum tarife değişikliğini şimdimi yapmam yoksa mayıs başındamı yapmam daha uygun olur
8mb tam alıyorum.16 mb alabilirmiyim tam olarak bu değerlerle?
12 mbit sorunsuz alırsın. daha fazla hız için denemek lazım. tam 16 mbit kesinlikle alamazsın.
8 mb netlımıtsıde kota aşımı olunca hıı düşen varmı acaba.
arkadaşlar ay başı geçicem 8 mbti tarifesine.hat babamın üzstüne babam genelde evde olmuyo ben telefon açıp tarifemi değiştirtçem,hangi soruları soruyorlar tarife değiştirirken,anne kızlık soyadı doğum tarihi vs. apışıp kalmim telde müşteri hizmetlerine