Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çalıyakalı

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: Çalıyakal
    quote:

İnternetim kopuyor de ... Up hızım 400 lere düştü de. Anlar heralde mal değildir o kadarda.

İnternet kopuyor diyincede 4 mbit olan hızı 2 mbite düşürmesinler ? Direk santrali arasam hızı yükseltmezler mi ?

Yine telefon faturası kabarık gelecek bu ay ttneti aramaktan :@

Senin sorunun 4 mb değil zaten up snrsi yerlerde up 400 bakım şart.

up snrsi yerlerde desem up snrsi nedir diyecek yüzde 90 oradaki müşteri temsilcisi ?

Ben hattımda sorun var genel anlamda bakın yapın mı diyeyim ?

Alıntıları Göster
    8 mb alıyordum bugün hattım 4m b düştü modemi inceledim upload hızımda düşmüş. Değerlere baktım marjin değerleri yerlerde siz anlamıyorsanız ben anlıyorum bu işten diyin. Arıza kaydı bıraktırın aynı yazdığım gibi onlar arıza kaydı alırlar. Siz hattım 4 de düştü derseniz onlar papağan gibi o kadar destekliyor der. Bilir kişi olarak arayın

• quote:

8 mb alıyordum bugün hattım 4m b düştü modemi inceledim upload hızımda düşmüş. Değerlere baktım marjin değerleri yerlerde siz anlamıyorsanız ben anlıyorum bu işten diyin. Arıza kaydı bıraktırın aynı yazdığım gibi onlar arıza kaydı alırlar. Siz hattım 4 de düştü derseniz onlar papağan gibi o kadar destekliyor der. Bilir kişi olarak arayın

Tamam hocam aynı dediğinizi diyeceğim.
  • quote:

quote:

Tamam hocam aynı dediğinizi diyeceğim.

Alıntıları Göster
    Arıza kaydı vardı zaten 24 saat geçmeden arıza kaydı açılamıyor :@

5 Dakikada bir net gidiyor

• quote:

Gider pampa up snrsi yüzünden. Neyse arıza kaydı varsa yapacaklardır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 17 Nisan 2011; 13:28:30 >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam peki bu değerlerde niye kopma oluyor sizce anormal bişi varmı...

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 17 Nisan 2011; 14:52:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asdass

quote:

Hocam peki bu değerlerde niye kopma oluyor sizce anormal bişi varmı...

Alıntıları Göster
    Benden yaklaşık 200m uzakta oturan dedemler 7mbit alıyor internet.Ben de geçmek istiyorum, heralde onlardan çok fark olmaz.Geçmek için internetten arayıp söylemem yeterli midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mellun

Biraz önce aradım hızımı 8mb e yükselttim.16mb e sistem izin vermiyor yapamıyoruz diyorlar bende 8 olsun o zaman dedim.Hız hemen değişti.Modemi kapatıp açtım şimdi stabil oldu gibi bağlantı.
    @invisible tekrark tüşekkürler yardımları için.25gbdan sonra hız düşmez umarım

Bu zayıflama değerleri doğruysa tertemiz 12 mbit alabilirsiniz. 14 mbit sorun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar hattımdaki değerler sizce nasıl yıllar önce adsl hat zayıflaması adı altında bir konu açmıştım o gün bugün hattımda bir değişiklik olmadı yıllardır 1mbit sınırsız kullanıyorum artık daha hızlı internetim olsun istiyorum smile adsl kullanıyorum şu son 1 haftadır 1024'ü bile adam akıllı alamıyorum hattımdaki değerlere bakarsak 8mbit alabilirmiyim bu değerler 1024'e göre şimdi hız yükseldikçe hat zayıflaması değerlerimde artarmı ? artarsa kopma yaşarım tahminimce snr değerlerim fena değil gibi ama hat zayıflamam yüksek , değerlendirirseniz sevinirim ;

Alıntıları Göster
    arkadaşlar netlimitsize net4'ten bugün online olarak geçtim ayın geri kalanını limitsizmişim gibi geçirebilir miyim
    ayrıca hızım hala 2 Mbpse su aşağıdaki değerlerle kaça çıkartılabilir aramalı mıyım

ADSL Hızı(Kb/s): 2048 512
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 9792 1308
    SNR Sınırı (dB): 30.3 25.0
    Hat Zayıflaması(dB):29.0 14.5
    Güç (dB): 17.9 12.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcuaa -- 17 Nisan 2011; 15:47:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forumcuaa

arkadaşlar netlimitsize net4'ten bugün online olarak geçtim ayın geri kalanını limitsizmişim gibi geçirebilir miyim
    ayrıca hızım hala 2 Mbpse su aşağıdaki değerlerle kaça çıkartılabilir aramalı mıyım

ADSL Hızı(Kb/s): 2048 512
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 9792 1308
    SNR Sınırı (dB): 30.3 25.0
    Hat Zayıflaması(dB):29.0 14.5
    Güç (dB): 17.9 12.1

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Aşağıdaki konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Smileadsl 8 Mb'e kadar, 4 GB limitli abonesiyim. Evimde hem notebook hem de netbook var. Speedtest'de notebook'un download hızı 3.68 Mbps çıkarken aynı değer netbook'ta 7.00 Mbps oluyor. Testleri aynı zamanda yapıyorum. Yalnız dikkat ettim, notebook testinde server kısmında "Hosted by Doğan İletişim" yazarken, netbook testinde server "Hosted by Superonline" yazıyor. Bunları değiştiremiyorum. Oysa her iki bilgisayar da aynı kablosuz modeme bağlı. Download hızlarının farklı olması normal midir? Tarife değişikliği yapıp 16 Mb'e geçsem notebook'un hızı için faydası olur mu, yoksa yine 3.6 Mbps civarı mı çıkar?

• quote:

Orijinalden alıntı: yuce75
    Merhaba arkadaşlar,
    Aşağıdaki konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Smileadsl 8 Mb'e kadar, 4 GB limitli abonesiyim. Evimde hem notebook hem de netbook var. Speedtest'de notebook'un download hızı 3.68 Mbps çıkarken aynı değer netbook'ta 7.00 Mbps oluyor. Testleri aynı zamanda yapıyorum. Yalnız dikkat ettim, notebook testinde server kısmında "Hosted by Doğan İletişim" yazarken, netbook testinde server "Hosted by Superonline" yazıyor. Bunları değiştiremiyorum. Oysa her iki bilgisayar da aynı kablosuz modeme bağlı. Download hızlarının farklı olması normal midir? Tarife değişikliği yapıp 16 Mb'e geçsem notebook'un hızı için faydası olur mu, yoksa yine 3.6 Mbps civarı mı çıkar?

Ttnetin hız testini dener misiniz bir de? Speedtest.net te sunuculara göre farklı sonuclar çıkabiliyor.

• quote:

• quote:

quote:

Geçirebilirsiniz.

Ama ay sonunda muhtemelen fazla fatura gelecektir ayın ortasında geçtiğiniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 17 Nisan 2011; 20:52:07 >
  • quote:

quote:

Geçebilirsiniz ama netlimitsiz olarak ödeyeceksiniz faturayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

Benden yaklaşık 200m uzakta oturan dedemler 7mbit alıyor internet.Ben de geçmek istiyorum, heralde onlardan çok fark olmaz.Geçmek için internetten arayıp söylemem yeterli midir?

Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

quote:

yanıt için teşekkürler sorma nedenim ayriyeten bi de kota aşma ücreti binmesin diyeydi
  • quote:

quote:

Up

İsterseniz online işlem merkezinden, isterseniz 4440375 Ttnet müşteri hizmetlerinden tarife değiştirebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

quote:

yanıt için teşekkürler sorma nedenim ayriyeten bi de kota aşma ücreti binmesin diyeydi

Eğer ararsan hattın sahibi sen misin? Değilse o arasın ttnet bürolarına başvurun gibi saçma sapan konuşmalara mağruz kalabilirsin.İnternet ten online işlem merkezini kullan.

• quote:

quote:

bir değişme yok durumda.dediklerinizi dedim cevapları sabit arıza kaydı açamayız bu durumda diyor
  • quote:

quote:

quote:

bir değişme yok durumda.dediklerinizi dedim cevapları sabit arıza kaydı açamayız bu durumda diyor

Alıntıları Göster
    Çalıyakalı internetim kopuyor de . Kesin alırlar.

• quote:

Çalıyakalı internetim kopuyor de . Kesin alırlar.

Alıntıları Göster

bu hat şuan kaç mbit alır ?

internetim kopuyor dersem bu sefer 4 ' ü iyice geriye çekerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalıyakalı -- 18 Nisan 2011; 15:39:52 >

• 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.