Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saitemre

hızımızı sabitlemişlerse ve biz bunu arttırmak istiyorsak nereye telefon açmamız gerek?

yani mesela benim hattımı 4mbite sabitlemişler ama 6'yı kaldıracağını düşünüyorum

Sen modem bilgilerini yaz bi bakalım.

Oğuz ping sorunu demekki sizin oranın yoğunluğundan kaynaklı.
  • Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 799
    Downstream Hızı (Kbps) 4092
    Upstream Sınırı 19
    Downstream Sınırı 10
    Trained Modulasyon ADSL_2plus_AnxM
    LOS Hataları 0
    Downstream Hat Zayıflaması 40
    Upstream Hat Zayıflaması 24
    Peak Cell Rate 1884 cells per sec
    CRC Rx Fast 350
    CRC Tx Fast 0
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

alamaz mıyız acaba 6 mbit?

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

hızımızı sabitlemişlerse ve biz bunu arttırmak istiyorsak nereye telefon açmamız gerek?

yani mesela benim hattımı 4mbite sabitlemişler ama 6'yı kaldıracağını düşünüyorum

• quote:

Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 799
    Upstream Sınırı 19
    Downstream Sınırı 10
    LOS Hataları 0
    CRC Rx Fast 350
    CRC Tx Fast 0
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

quote:

quote:

Bunu aldığına şükret kopma olmuyor mu bu snr de.

• quote:

quote:

Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 799
    Upstream Sınırı 19
    Downstream Sınırı 10
    LOS Hataları 0
    CRC Rx Fast 350
    CRC Tx Fast 0
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

quote:

quote:

Bunu aldığına şükret kopma olmuyor mu bu snr de.

Alıntıları Göster
    çok nadiren oluyor, onda da modemi resetlemeden, 1-2 dk sonra düzeliyor. Ancak download ederken 480'e dayanıyor, özellikle gece hiç aşağı inmeden saatlerce 480 kb ile indirebiliyorum.

• quote:

quote:

yalnız hocam 2 hafta önce böle bi sorun yoktu ve 2 gündür ( daha öncede oluyordu belki ama ben o saatte uyuduğum için göremiyordum) saat sabah 11 ile 11.30 arasında düzeliyor yani sabaha karşı 4 te de ping yüksek sabah 10 da da yüksek sadece 11 ile 11.30 arası düzeliyor bunun yoğunlukla alakası olacağını sanmıyorum. Sanki 11 ile 11.30 arası hariç bi işlemden dolayı ping yüksek sadece o arada o işlem duruyor ve düzeliyor ama bu nasıl bi işlemdir aklıma hiç bişey gelmiyor kafayı yicem yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuz15

quote:

quote:

yalnız hocam 2 hafta önce böle bi sorun yoktu ve 2 gündür ( daha öncede oluyordu belki ama ben o saatte uyuduğum için göremiyordum) saat sabah 11 ile 11.30 arasında düzeliyor yani sabaha karşı 4 te de ping yüksek sabah 10 da da yüksek sadece 11 ile 11.30 arası düzeliyor bunun yoğunlukla alakası olacağını sanmıyorum. Sanki 11 ile 11.30 arası hariç bi işlemden dolayı ping yüksek sadece o arada o işlem duruyor ve düzeliyor ama bu nasıl bi işlemdir aklıma hiç bişey gelmiyor kafayı yicem yaa

Alıntıları Göster
    şimdi kibar birisi aradı telekomdan, eğer 6 mbit yaparsak durmadan koparsınız, internete bile bağlanamazsınız dedi. Ben de burdaki arkadaşların tavsiyesi ile de kalsın o zaman dedim.

4mbit ile idare edicez artık napalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Stoudemire1

Arkadaşlar bende 8Mbit Net Limitsiz kullanıyorum hatta daha önceden bu konuya bir iki mesaj atmıştım sanırım neyse soruma geleyim. Tarifeye geçtiğimden beri hız sabit olarak 4Mbit acaba müşteri hizmetlerini arayıp hızı 8Mbit'e sabitleyebilirmiyim çünkü tarifeden tam anlamıyla yararlanamadığımı düşünüyorum şunu da ekleyeyim kopma falan olmuyor daha doğrusu arada bir oluyor ama şöyle birşey var ben modemi kapatıp açtığımda veya kendiliğinden gittiğinde internet uzun süre, saatlerce gelmiyor, bir gün arayıp sorunu öğreneyip dedim numarayı çevirdiğimde menüde şıkları sayarken internet geldi ve bu olayı test ettim hep ttneti arayınca menüdeyken internet gelmeye başladı bana biraz ilginç geldi ne diyeceksiniz bu konu hakkında ? Son olarak şunu belirteyim bu ay 60 gb küsür dosya indirdim normalde 400-450 ile indirirken 2 gündür 50 kb küsür hızla indirebiliyorum, günde bir iki kez 400'e çıktığı oluyor ve hız testlerinde hızım hala 4 mbit gözüküyor unutmadan birde şunu sorayım bu adsl değerlerini yani 8 mbit destekiyormu vs nerden bakıyoruz acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Up! Yardımcı olacak biri yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ARMIN

Torrent kullanırken bağlantımı tam anlamıyla kullanabiliyorum fakat Explorer üzerinden download yapmaya kalktığımda download hızım maalesef çoğu seferde 100'ü geçmiyor.

Bunun için Internet Download Manager,FlashGet vbs... programları kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustibh -- 31 Mart 2011; 18:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

evet ftp den pardusu indirmeye kalktığımda inanamadım hız 850 kb lerdeydi . hatamı var dedim ama yoktu .ben bunları düşünürken 80 mbayt inmişti bile . demek modemde ve hattımda sorun yok . peki ama neden ping sürem 25 -30 ms lerde .ve rapid vs diğeri indirme sitelerinde hızım en fazla 150 lerde . youtube tarzı video sitelerinde de aşırı hızlanma yok yine durarak video yükleniyor . sitelerde resimler parça parça açılıyor . yani 8 mbit olduğumu pardusu indirmeye kalktığımda gördüm ancak bu şekilde istediğim verimi alamıyorum o zaman 8mbitten bu durumda ne yapmam lazım ?

Rapidshare vs vs ... sadece premium üyelerine tam hız verdiğini biliyorum.Birşey indirirken IDM,FlashGet vb. programLarı kullanırsan hız artışını görebilirsin....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustibh

quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

evet ftp den pardusu indirmeye kalktığımda inanamadım hız 850 kb lerdeydi . hatamı var dedim ama yoktu .ben bunları düşünürken 80 mbayt inmişti bile . demek modemde ve hattımda sorun yok . peki ama neden ping sürem 25 -30 ms lerde .ve rapid vs diğeri indirme sitelerinde hızım en fazla 150 lerde . youtube tarzı video sitelerinde de aşırı hızlanma yok yine durarak video yükleniyor . sitelerde resimler parça parça açılıyor . yani 8 mbit olduğumu pardusu indirmeye kalktığımda gördüm ancak bu şekilde istediğim verimi alamıyorum o zaman 8mbitten bu durumda ne yapmam lazım ?

Rapidshare vs vs ... sadece premium üyelerine tam hız verdiğini biliyorum.Birşey indirirken IDM,FlashGet vb. programLarı kullanırsan hız artışını görebilirsin....

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün kotalar sıfırlandı mı?Yoksa yarın mı sıfırlanacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Essentiel

Arkadaşlar bugün kotalar sıfırlandı mı?Yoksa yarın mı sıfırlanacak?

Alıntıları Göster
    00.00'dan sonra....
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

00.00'dan sonra....

Alıntıları Göster
    Netlimitsize yeni geçtim

bu hız testi
     8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

bu sinyal seviyesi en fazla kaç Mb destekliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: soryy
    Netlimitsize yeni geçtim

bu hız testi

/>

Aslında 8mb alabilirsin ama kritik snr ye düşebilir. 6 mb tam alırsın 8mb de deneyebilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soryy
    Netlimitsize yeni geçtim

bu hız testi

/>

Aslında 8mb alabilirsin ama kritik snr ye düşebilir. 6 mb tam alırsın 8mb de deneyebilirsin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 8 mb net limitsiz kullanıyorum fakat son 20 gündür 2mb yi anca ulaşıyorum modem bilgileri aşağıda sizce kaldırmıyormu 8 mb yi yıllarca kullandım başka telefon hattınd teli bi değiştirdik böyle bi durumla karşılatım bu ttnet iyice can sıkmaya başladı valla

Line State

:
    Showtime

Modulation

:
    ADSL2 PLUS

Annex Mode

:
    ANNEX_A

Downstream Upstream

SNR Margin

:
    20.9 12.6 db

Line Attenuation

:
    11.0 0.3 db

Data Rate

:
    2048 797 kbps

• quote:

Orijinalden alıntı: segedin

arkadaşlar 8 mb net limitsiz kullanıyorum fakat son 20 gündür 2mb yi anca ulaşıyorum modem bilgileri aşağıda sizce kaldırmıyormu 8 mb yi yıllarca kullandım başka telefon hattınd teli bi değiştirdik böyle bi durumla karşılatım bu ttnet iyice can sıkmaya başladı valla

Line State

:
    Showtime

Modulation

:
    ADSL2 PLUS

Annex Mode

:
    ANNEX_A

Downstream Upstream

SNR Margin

:
    20.9 12.6 db

Line Attenuation

:
    11.0 0.3 db

Data Rate

:
    2048 797 kbps

Alıntıları Göster
    segedin anca bu kadar alırsın. Kablodan kastın nedir? Neyi değiştin

• quote:

segedin anca bu kadar alırsın. Kablodan kastın nedir? Neyi değiştin

Alıntıları Göster
    ben aynı adreste daha önceden 5 senelik 8 mb net limitsiz kullanıcısıydım yalnız evimde iki telefon vardı ikisinede fatura ödemim diye adslimi iptal ettirip diğer telefonumun üzerine yeni net limitsiz 8mb paket aldım ve aldıktan sonra bu sorun olmaya başladı aynı adreste bu sorunun olması sadece telefon değiştiği için çok garibime gitti bu nasıl saçmalıktır anlamadım. invisible
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz15

quote:

quote:

• quote:

ben aynı adreste daha önceden 5 senelik 8 mb net limitsiz kullanıcısıydım yalnız evimde iki telefon vardı ikisinede fatura ödemim diye adslimi iptal ettirip diğer telefonumun üzerine yeni net limitsiz 8mb paket aldım ve aldıktan sonra bu sorun olmaya başladı aynı adreste bu sorunun olması sadece telefon değiştiği için çok garibime gitti bu nasıl saçmalıktır anlamadım. invisible

Telefonu hattı prizden mi alınıyor. Paralel hat çektin mi? Parça kablolar la mı bağlı.

oğuz ben 1 senedir netlimitsizdeyim ping 5 ms antivirüssüz 15 ms antivirüslü her zaman. Ping iyileştirme için hiç fikir sahibi değilim sadece hızını düşürttürürsen iyi olur diye duymuşluğum var.
  • Orijinalden alıntı: invisible

Telefonu hattı prizden mi alınıyor. Paralel hat çektin mi? Parça kablolar la mı bağlı.

evet telefon hattıda adsl de prizden alınıyo duvara monte edilmiş halde bide parelel hat yok sadece telsiz telefon ve adsl sadece o kadar parça kablo durumuda yok bu arada tek kablo olarak prizden modeme geliyor anlıcan
  • quote:

evet telefon hattıda adsl de prizden alınıyo duvara monte edilmiş halde bide parelel hat yok sadece telsiz telefon ve adsl sadece o kadar parça kablo durumuda yok bu arada tek kablo olarak prizden modeme geliyor anlıcan

Alıntıları Göster
    2 hat varken nasıl kullanıyordunuz prizi?
    Priz bağlantısında sorun olabilir prizi çıkarıp bir bakın yararı var.

Çünkü sıkıntın ttnetten değilde tahminim tesisattan kaynaklı. Tt ekibi gelirse yapar büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 1 Nisan 2011; 0:51:10 >

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.