Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barış06

arkadaşlar ben ankara yenimahallede oturuyorum. ve 7-8 aydır TTNET 8 Mb. sınırsız kullanıcıyım. IDM programı ile özel vıp üye olduğum sitelerden geçen haftaya kardar 850 - 950 Kb/Sn arası indirme hızım varken, 1 haftadır 40-60 Kb/Sn arasında indirme hızı ile download etmeye başladım. telekomu arayıp arıza bildirimi yaptım biraz sonra teknik ekipten arayıp kontrol yaptılar ve kendilerinde bir sorun olmadığını bilgisayarımda sorun olabileceğini söylediler santralden hattınızı düşürüp tekrar açıyoruz değip telefonu kapattılar. bu görüşmenin ardından daha 1 dk. geçmeden hızım eskisi gibi yükseldi ben sorun halloldu derken akşam tekrar 40-50 lere düştü. Bunun üzerine modemi değiştirdim olmadı, bilgisayara format attım olmadı, kabloları değiştirdim olmadı en sonda eternet kartını değiştirdim bilin bakalım ne oldu, gene OLMADI. ttneti tekrar arayıp eve ekip istedim dün geldiler bi cihazla telefon hattına baktılar ve gelen sinyalin oldukça iyi seviyede olduğunu söyleyip yapacak bir şey yok deyip gittiler. benim üyeliğim sınırsız olmasına rağmen acaba 15 gb sınırını geçince benimkinidemi kapattılar anlamadım. şaşkın bir durumdayım.

Alıntıları Göster
    Hızım hala 8 mbit çok şükür.

• quote:

arkadaşlar ben ankara yenimahallede oturuyorum. ve 7-8 aydır TTNET 8 Mb. sınırsız kullanıcıyım. IDM programı ile özel vıp üye olduğum sitelerden geçen haftaya kardar 850 - 950 Kb/Sn arası indirme hızım varken, 1 haftadır 40-60 Kb/Sn arasında indirme hızı ile download etmeye başladım. telekomu arayıp arıza bildirimi yaptım biraz sonra teknik ekipten arayıp kontrol yaptılar ve kendilerinde bir sorun olmadığını bilgisayarımda sorun olabileceğini söylediler santralden hattınızı düşürüp tekrar açıyoruz değip telefonu kapattılar. bu görüşmenin ardından daha 1 dk. geçmeden hızım eskisi gibi yükseldi ben sorun halloldu derken akşam tekrar 40-50 lere düştü. Bunun üzerine modemi değiştirdim olmadı, bilgisayara format attım olmadı, kabloları değiştirdim olmadı en sonda eternet kartını değiştirdim bilin bakalım ne oldu, gene OLMADI. ttneti tekrar arayıp eve ekip istedim dün geldiler bi cihazla telefon hattına baktılar ve gelen sinyalin oldukça iyi seviyede olduğunu söyleyip yapacak bir şey yok deyip gittiler. benim üyeliğim sınırsız olmasına rağmen acaba 15 gb sınırını geçince benimkinidemi kapattılar anlamadım. şaşkın bir durumdayım.

Alıntıları Göster
    belkide telekom fazla indirme yapan üyelerin download hızlarını bi şekilde düşürdüler. bizler telekomu aradığımızdada "santralde bi sorun yok hızınız 8 mb gözüküyor" falan deyip üyeliğimizi iptalmi ettirmek istiyor ne? Çünkü kota sorgulamasından bakınca benim aylık yaklaşık 250 - 300 gb arası indirme yaptığım gözüküyor. Yukarıda belittiğim gibi hattımın sınırsız olmasına rağmen bu ay 19 Gb.tan sonra hızım birden düştü.

• quote:

belkide telekom fazla indirme yapan üyelerin download hızlarını bi şekilde düşürdüler. bizler telekomu aradığımızdada "santralde bi sorun yok hızınız 8 mb gözüküyor" falan deyip üyeliğimizi iptalmi ettirmek istiyor ne? Çünkü kota sorgulamasından bakınca benim aylık yaklaşık 250 - 300 gb arası indirme yaptığım gözüküyor. Yukarıda belittiğim gibi hattımın sınırsız olmasına rağmen bu ay 19 Gb.tan sonra hızım birden düştü.

Alıntıları Göster
    Hızı sadece torrentte hissediyorum. 750 kb/sn ile çekiyor. Ama bir kere bile browser ile 150 kb/sn üstüne çıktığını görmedim. Herkeste durum böyle mi? Sık sık da abuklaşıyor internet. Sayfalar çok geç açılıyor, Grafikler gözükmüyor, falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Hızı sadece torrentte hissediyorum. 750 kb/sn ile çekiyor. Ama bir kere bile browser ile 150 kb/sn üstüne çıktığını görmedim. Herkeste durum böyle mi? Sık sık da abuklaşıyor internet. Sayfalar çok geç açılıyor, Grafikler gözükmüyor, falan.

Alıntıları Göster
    bende netlimitsiz tarifesine geçtim geçen ay.
    özellikle akşamları internetin yoğun olduğu vakitlerde bağlantı kesilip duruyor. bir gecede 4-5 defa kesinti oluyor. 1-2 dakika sonra geliyor ama sıkıcı bir durum yani.

bide indirme yapan arakadaşlar indirme programı kullanarak indirme yaparlarsa daha hızlı ve verimli bir şekilde indirirler.

mesela ben download manager programını kullanarak 500-600 kb/s hızları görüyorum ama ortalama 300-400'lerde geziyor. browser'dan indirme yaptığımdı en fazla 250 oluyor.

aslında paket fena değil ama ben tekrardan eski tarifem olan 1limitsiz'e dönmeyi düşünüyorum çünkü kesinti olması hiç hoş değil. zaten 15 gb'lık bir kotamsı koymuş. bırakta o dolmadan rahat rahat internette gezinelim değilmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

düşmeyenler ttnettenmi, smile, superonline gibi yerlerdenmi ?

benim ki düşmüyor ve ttnetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: |DL|

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

düşmeyenler ttnettenmi, smile, superonline gibi yerlerdenmi ?

benim ki düşmüyor ve ttnetten

Alıntıları Göster
    An itibari ile 15gb geçtim. Daha düşmedi, Bakalım ne zaman düşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

An itibari ile 15gb geçtim. Daha düşmedi, Bakalım ne zaman düşecek

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar internetim kopup duruyor . Bi ara aradık evde internet vardı ama benmkinden girmiyordu . DNS sorunu var dediler hallettik onu . Ama şimdi tamamen evdeki internet gidip geliyor ve çok sık oluyor bu . Neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

quote:

Orijinalden alıntı: Infection
    Neyse halledildi fakat hızımı düşürmüşler. Ben Ocak ayından beri sorunsuz kopmasız kullanabiliyordum. Bunu yükseltmenin bir yolu yok mu ?

Hızımı düşürmüşler derken, 15 gb downloadı geçtiğiniz için 512 mi olmuş yoksa daha düşük bir hıza mı sabitlemişler?
    Kota aşımından 512 ye düşmüşse bir sonraki fatura tarihinde 8 mbit e yükselmesi lazım, yok daha düşük olana sabitlenmişse sanırım müşteri hizmetleri ile konuşmak lazım.

Hayır 512 değil, 4mbit'e sabitlediler. Bunu ben eski hızına çevirmek istiyorum. 8 mbit'e kadar'a yani. Sabitlemeden önce kopma yoktu bende. En fazla 1 kere yaşadım. Fakat bu gün sürekli kopma aldım 4mbit sabitden. Bu nasıl bir hizmet yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 9 Mayıs 2010; 19:11:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

quote:

Neyse halledildi fakat hızımı düşürmüşler. Ben Ocak ayından beri sorunsuz kopmasız kullanabiliyordum. Bunu yükseltmenin bir yolu yok mu ?

Hızımı düşürmüşler derken, 15 gb downloadı geçtiğiniz için 512 mi olmuş yoksa daha düşük bir hıza mı sabitlemişler?
    Kota aşımından 512 ye düşmüşse bir sonraki fatura tarihinde 8 mbit e yükselmesi lazım, yok daha düşük olana sabitlenmişse sanırım müşteri hizmetleri ile konuşmak lazım.

Hayır 512 değil, 4mbit'e sabitlediler. Bunu ben eski hızına çevirmek istiyorum. 8 mbit'e kadar'a yani. Sabitlemeden önce kopma yoktu bende. En fazla 1 kere yaşadım. Fakat bu gün sürekli kopma aldım 4mbit sabitden. Bu nasıl bir hizmet yahu.

Alıntıları Göster
    Ilgili firma eline yüzüne bulaştırdı anlaşılan...Hem herkese uygulamıyor, hemde yanlış kişilerede uygulamış. Alakasız kişileri 512 ye düşürmüş..
    Aferin diyor, ilgili yazılımcı arkadaşların gözlerinden öpüyorum....

Heralde Ankarayıda pilot bölge seçti, sayın Ankaralı firma

• Hız dusmeler başlamış. Tırstım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Hız dusmeler başlamış. Tırstım açıkçası
    hız düşmeler bence kotadan dolayı değil kotam 3 gb oldu ama bugün sık sık netim koptu en sonunda geldi 1 mbps e düşürmüşler tt yi aradım arıza kaydı aldılar sinyalimde sorun olduğunu söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Ozan

hız düşmeler bence kotadan dolayı değil kotam 3 gb oldu ama bugün sık sık netim koptu en sonunda geldi 1 mbps e düşürmüşler tt yi aradım arıza kaydı aldılar sinyalimde sorun olduğunu söylediler

Alıntıları Göster
    ulan benimde dusmus cok fazla bırseyde ındırmedim dıgıturkwebtv den mac ızleyim dedim 300kps ile izeleyemdim milliyeti bile yarım saatte acıyor ankaradayım ılk defa dustu hız testlerinde 412 felan cıkıyor mıllet ayda 1 terbayte ındırıyor dusmuyor bız 15gb ı 1 mb gecınce dusurmusler sadece ankarada mı dusu var bu 512 cok kotu hıcbır sayfa acılmıyor tamam dusurun onada razıyım barı 1-2 ye dusurun 512 ne ya..ankaradan baska dusen varmı acaba....

• quote:

quote:

quote:

ara konuş durumu anlat. port değiştirilmesini istiyorum de.
    banada yanı durum oldu. 6 mb e düşürdüler. halbuki 3-4 ay sorunsuz 8 mb den bağlanmıştım. adam 6 da sinyal çok iyi hiç birşey olmaz dedi. gene kopmalar oldu. aradım biraz söylendim. port değiştirdiler. 8187 den 1 kb aşağı düşmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

quote:

quote:

quote:

banada yanı durum oldu. 6 mb e düşürdüler. halbuki 3-4 ay sorunsuz 8 mb den bağlanmıştım. adam 6 da sinyal çok iyi hiç birşey olmaz dedi. gene kopmalar oldu. aradım biraz söylendim. port değiştirdiler. 8187 den 1 kb aşağı düşmüyor.

Alıntıları Göster
    @@ttnetsever
    Dur tahmin edeyim ya yenimahalle ya da etimesgut eryamanda oturuyorsun Neyse başkentten başlamışlar anlaşılan ankara haricindekiler için bir sıkıntı yok sanırım. Hem başkent hem de pilot bir il olma özelliği taşıyor anlaşılan. Daha doğrusu pilotluk konusunda daha erken çünkü geçen yaptıkları gibi hiç düşürnmeyecekler bu aylık bir düşüş olacak. Ankaradakilere sabır diliyorum kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

@@ttnetsever
    Dur tahmin edeyim ya yenimahalle ya da etimesgut eryamanda oturuyorsun Neyse başkentten başlamışlar anlaşılan ankara haricindekiler için bir sıkıntı yok sanırım. Hem başkent hem de pilot bir il olma özelliği taşıyor anlaşılan. Daha doğrusu pilotluk konusunda daha erken çünkü geçen yaptıkları gibi hiç düşürnmeyecekler bu aylık bir düşüş olacak. Ankaradakilere sabır diliyorum kolay gelsin

Ben Zonguldaktayım. Hızım düşeli 3 gün oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Corleone™

quote:

quote:

quote:

Demek yükseltilebiliyomuş. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Arkadaşlar internetim kopup duruyor . Bi ara aradık evde internet vardı ama benmkinden girmiyordu . DNS sorunu var dediler hallettik onu . Ama şimdi tamamen evdeki internet gidip geliyor ve çok sık oluyor bu . Neden olabilir ?
  • quote:

quote:

Bu kopma genelde ev tesisatında olabiliyor. Parça kablo ve ilk bağlantı noktasını iyi yapınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

quote:

Bu kopma genelde ev tesisatında olabiliyor. Parça kablo ve ilk bağlantı noktasını iyi yapınız.

Pc'mde değil sadece ama . DSL yanıp sönüyor . Sabit kalmıyor . DSL le kabloların bi alakası varmı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

quote:

Pc'mde değil sadece ama . DSL yanıp sönüyor . Sabit kalmıyor . DSL le kabloların bi alakası varmı ?

Alıntıları Göster
    Onu diyorum zaten. Modeme gelen kabloda parça var mı. İlk evde bağlantının başladığı yerde bir sıkıntı var mı. parelel telefon var mı önemli bunlar.

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.