Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün gectim hız degerlerim güzel 7.14 download rapid premiumla 850 ile download yapıyor
  • Şu anki değerler:

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

Gayet iyi. Dün akşam geçirmiştim 8Mbit'e. Eskiden 5 dk'da dolan video 1 dk'da doluyor. Hızı görünce şaşırdım yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Tarife değiştirmek istediğimde böyle bir yazı çıkıyor;
    Kampanya kapsaminda indirimli aylarda tarife degisiklik islemi yapilamamaktadir

indirimli bir kampanyaya üyesin. O yüzden indirim bitene kadar değiştiremezsin tarifeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AceVenturA

quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Tarife değiştirmek istediğimde böyle bir yazı çıkıyor;
    Kampanya kapsaminda indirimli aylarda tarife degisiklik islemi yapilamamaktadir

indirimli bir kampanyaya üyesin. O yüzden indirim bitene kadar değiştiremezsin tarifeni.

Herhangi bir kampanyaya üye değilim 1mbit sınırsız için 45 lira ödemeye başlamıştık o olabilir mi?
  • Bir arkadaşım netlimitsiz tarifesine geçmiş, hızı da 4 mbit civarındaymış ve stabil olarak bu hızı kullanabiliyormuş. Telekom arızayı aramış, hattım daha fazla hızı destekler mi diye. Ordaki bayan da, " Hattınız bağlı bululnduğunuz santral ne kadar desteklerse o kadar destekler" demiş. Buraya kadar herşey normal.

Sonra 4 mbit stabil bağlantıyı bu arıza kaydından sonra 2mbite düşürmüşler. Telefon açıp sorduğunda, sizin santral en fazla 2 mbit destekliyor denmiş. İtirazlar, önceki hızlım 4 mbit sabitti falan vs. Sonuç : Arkadaş şimdi 2 mbit kullanıyor

"Dimyat'a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak" diye ben buna derim işte

• quote:

Orijinalden alıntı: BJKKKKK

Bir arkadaşım netlimitsiz tarifesine geçmiş, hızı da 4 mbit civarındaymış ve stabil olarak bu hızı kullanabiliyormuş. Telekom arızayı aramış, hattım daha fazla hızı destekler mi diye. Ordaki bayan da, " Hattınız bağlı bululnduğunuz santral ne kadar desteklerse o kadar destekler" demiş. Buraya kadar herşey normal.

Sonra 4 mbit stabil bağlantıyı bu arıza kaydından sonra 2mbite düşürmüşler. Telefon açıp sorduğunda, sizin santral en fazla 2 mbit destekliyor denmiş. İtirazlar, önceki hızlım 4 mbit sabitti falan vs. Sonuç : Arkadaş şimdi 2 mbit kullanıyor

Bu telekomda çalışanlar karşısındakileri enayi sanmıyorlar mı en çok ona sinir oluyorum. Bu hattınız desteklemiyor falan bahane, santrale evim çok uzak ama 8Mbit'i sonuna kadar sömürüyorum.

• Aradım kampanyalı olduğunuz için geçemiyorsunuz dediler iptalde etmiyorlar illa ttnet e gidip yaptıracaklar.
  • Bende Geçeli 20 Gün Oldu

Toplam Upload

53.123.821.533
    (49,475 GB)

Toplam Download

66.954.727.306
    (62,356 GB)

Hız Halen Düşmedi :)
  • biraz düşülttüm hızı 5600kpbs oldu. kopuyordu 4mbit üstünü kaldırmıyor bizim bura. hızda düşme olmazsa 15gb sonrası böyle süper oldu. 4 mnit sınırsıza boş yere 83 lira ödemişim valla 49 liraya 5.5 mbit güzel keyifli
  • arkadaşlar netlimitsize geçtiğimden beri hızım 0.7 Mbps'yi geçmiyor. torrentte download en fazla 123 Kbps. Bugünde yükselmemiş aradım telekomu. 1 Mbps sınırsız internete geçebilirmiyim?
  • arkdaşlar adsl hat değerlerim şunlar (modem : airties 5020 kablolu modem)
     8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

ulaşılabilir hız 5956
    netlimitsize geçersem aşağıdaki 3 durumdan hangisi olur ?

1-)netlimitsize geçerim.kopma felan olmadan 6mbit kullanırım.
    2-)netlimitsize geçerim.ordaki değerlere rağmen 4mbite sabitlerler öyle kullanırım.
    3-)o değerler yalan.kullandığın hızdan yükseğini görmen imkansız.
  • Şu anda 1 mbps sınırsız ttnet kullanıcısıyım.. Ayda 45 lira ödüyorum..

Bugün 8 mbps net limitsiz tarifesine geçsem faturama yansıyan bişey olur mu? Yani ödeyeceğim miktar 49 lira mı olur?

Daha önce bu nedenden ağzım yanmıştı.. Sınırlı tarifeden sınırsız tarifeye geçtiğimde fatura 87 lira gelmişti.. Bunda da böyle bişey olur mu?
  • 8mbit olan hızım 1024 ten yukarı çıkmıyor artık ne yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: BJKKKKK

Bir arkadaşım netlimitsiz tarifesine geçmiş, hızı da 4 mbit civarındaymış ve stabil olarak bu hızı kullanabiliyormuş. Telekom arızayı aramış, hattım daha fazla hızı destekler mi diye. Ordaki bayan da, " Hattınız bağlı bululnduğunuz santral ne kadar desteklerse o kadar destekler" demiş. Buraya kadar herşey normal.

Bu telekomda çalışanlar karşısındakileri enayi sanmıyorlar mı en çok ona sinir oluyorum. Bu hattınız desteklemiyor falan bahane, santrale evim çok uzak ama 8Mbit'i sonuna kadar sömürüyorum.

Ben 8 mbit i tam alıyorum bir yan binada aramızda 50 metre yok kuzen 2 nin üstünü alamıyor.HAttı desteklemiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: seran
    Şu anda 1 mbps sınırsız ttnet kullanıcısıyım.. Ayda 45 lira ödüyorum..

Bugün 8 mbps net limitsiz tarifesine geçsem faturama yansıyan bişey olur mu? Yani ödeyeceğim miktar 49 lira mı olur?

Daha önce bu nedenden ağzım yanmıştı.. Sınırlı tarifeden sınırsız tarifeye geçtiğimde fatura 87 lira gelmişti.. Bunda da böyle bişey olur mu?

bugün geçersen tekrar ağzın aynı şekilde yanar, ayın son günü geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembaba1992
    arkadaşlar netlimitsize geçtiğimden beri hızım 0.7 Mbps'yi geçmiyor. torrentte download en fazla 123 Kbps. Bugünde yükselmemiş aradım telekomu. 1 Mbps sınırsız internete geçebilirmiyim?

arkadaşım ttneti ara portunu mu değiştirecek ne yapacaklarsa yapsınlar hızın otomatik olarak geçmemiş anladığım kadarıyla, aynısı benim başımada geldi.Üç saat uğraştıktan sonra Acıbademde yetkili kişilere bağladılar manuel olarak 8mbit'e geçirdiler
  • Ben de dün 1 mbps den 2 mbps geçtim. Ama hızım hala aynı kaldı. Müşteri hizmetlerini defalarca aradm onlarda yardımcı olamadı. Ne yapabilirim? Direkt arayacağım servis telefonu var mı istanbul için?
  •  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

geçen ay 150 gb oldu hız düşüşü falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyilmz -- 1 Nisan 2010; 22:04:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musiclover
    Ben de dün 1 mbps den 2 mbps geçtim. Ama hızım hala aynı kaldı. Müşteri hizmetlerini defalarca aradm onlarda yardımcı olamadı. Ne yapabilirim? Direkt arayacağım servis telefonu var mı istanbul için?

servis numarası var mı bilemem ama iki yol var ya Acıbadem de ki yetkililere bağlanmayı talep et ya da twitter.com üzerinden şikayetini bildir, sana en kısa sürede geri dönerler ve kesin sorununu çözerler. TTNetin en zeki insanları twitter.comda hizmet veriyor :D
  • Bu tarifeye geçeli 24 saat oldu. 27gb download yaptım umarım hızımı düşürmezler :)
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.