Şimdi Ara

750 tl ye kadar pc ye tv ye uyumlu stereo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 750 en fazla 100 gb bir bütçe ile pc ve lcd tv ye bağlanabilcek bir stereo sistem alabilirmiyim,

müzik olarak pop ve electronic dinliyorum surround takıntım yok zaten o yüzden stereo sistem düşündüm ama

az bir araştırmadan sonra hem hevesim kırıldı hemde rakamların markaların arasında boğuldum yani:)

eğer elinizi uzatıp bana bir yol gösterirseniz çok iyi olur.. şimdiden teşekkürler

O fiyata kaliteli stereo sesi ancak micro müzik setleri verir. Sana tavsiyem:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=MCM760/12&scy=tr&slg=tr

Bunun sesi oldukça iyi, fiyatıda 550 tl civarı olması lazım. Bide bir üst modeli var:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=MCM700/12&scy=tr&slg=tr

Bundada birkaç ek özellik var buda 750 civarı sanırım.

• Tümleşik bir stereo sistemmi düşünüyoruz yoksa ayrı ayrı stereo amfi + hoparlör şeklindemi kurulacak. ayrı ayrı dersen bütçen doğrultusunda 2. ellere bakmak gerekecek , beklentiyi biraz daha açık anlatırsan daha kolay yardımcı olunabilir. Örnek gösterilen micro sistemlerde beklentine cevap verebilir ancak önce örneği senin vermen lazım(ör: kule tipi hoparlör kullanmayı düşünüyorum gibi), diğerleride bütçen doğrultusunda verdiğin örnek sistemle ilgili alternetifleri sunabilirler.
    Rca interconnect: monster interlink 400 mkii
    Speaker cable: Ttaf silverline series 93011
  • arkadaşlar işlerden yazamadım..

benim istediğim yumuşak sesle odayı dolduracak bir ses sistemi

bütçedede en en fazla 1250 gb bir rakama çıkabilirim , yardımlarınızı bekliyorum

mikro müzik sistemleri pcye bağlandığında oyun film vs de nasıl performans verir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdert -- 24 Kasım 2009; 9:14:20 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.