quote:Orijinalden alıntı: Eddie The Headhmm denerim bu arada 1. sayfaya konumun linkini koyduğun için sağolAlıntıları Göster Ne demek konunun amacı zaten bu. Pokemon ile ilgili başlıkları ve yararlı olabilecek şeyleri topluyorum...
quote:Orijinalden alıntı: DeepquadNe demek konunun amacı zaten bu. Pokemon ile ilgili başlıkları ve yararlı olabilecek şeyleri topluyorum...Alıntıları Göster Vortexde hatasız bi savaş bitirdim artık vortex oynucam deluge çok kolay
quote:Orijinalden alıntı: Eddie The HeadVortexde hatasız bi savaş bitirdim artık vortex oynucam deluge çok kolayAlıntıları Göster Senide aramızda görmekten mutluyuz. Oyundaki nickini öğrenebilir miyim? Listeye ekliyicem de..
quote:Orijinalden alıntı: DeepquadSenide aramızda görmekten mutluyuz. Oyundaki nickini öğrenebilir miyim? Listeye ekliyicem de..Alıntıları Göster oyun nick ePaK gene hata verdi uygulamalarda javayı kapattığım halde ama düzelir yakında
quote:Orijinalden alıntı: DeepquadNe demek konunun amacı zaten bu. Pokemon ile ilgili başlıkları ve yararlı olabilecek şeyleri topluyorum...Alıntıları Göster Kahretsin ya bu sabah Dark Mew'i kaçırdık. Neyse bir tane Latias'ım oldu ama. Oyundaki kullanıcı adım : ridvanakd5
quote:Orijinalden alıntı: kobeeren oyun nick ePaK gene hata verdi uygulamalarda javayı kapattığım halde ama düzelir yakında Hata geliyor. Ama sayfayı yenileyince tekrar devam ediyor aynı yerden. Onu anlatmaya çalışıyoruz. :))
quote:Orijinalden alıntı: CrimeanBtquote:Orijinalden alıntı: kobeeren oyun nick ePaK gene hata verdi uygulamalarda javayı kapattığım halde ama düzelir yakında Hata geliyor. Ama sayfayı yenileyince tekrar devam ediyor aynı yerden. Onu anlatmaya çalışıyoruz. :))Alıntıları Göster Yupppiii Shiny Mesprit yakaladım
quote:Orijinalden alıntı: DeepquadYupppiii Shiny Mesprit yakaladımAlıntıları Göster hayırlı olsun. :)
quote:Orijinalden alıntı: CrimeanBthayırlı olsun. :)Alıntıları Göster Ya Mewtwo,Darkrai,Rayquaza bu 3ünden biri lazım bir türlü çıkmadı
quote:Orijinalden alıntı: DeepquadYa Mewtwo,Darkrai,Rayquaza bu 3ünden biri lazım bir türlü çıkmadıAlıntıları Göster s.darkrai mystic mewtwo satılır
quote:Orijinalden alıntı: catress.darkrai mystic mewtwo satılır Alıntıları Göster Mystic Mewtwo ya ne istiyorsun
quote:Orijinalden alıntı: krosty88quote:Orijinalden alıntı: RapidLy Ek Olarak Vortex'te Shiny,Dark ve Mystic özellikleri var. Delugede de var ama hiç bir faydası yok. quote:Dark: Atağı %25 daha fazla. Shiny: Canı %25 daha fazla. Metal: Oyunda Yok. Mystic(Ghost): Flinch edebilir. Delugedede shiny dark metalic ghostly ve shadow larda özellik var faydası niye olmasın Benide Yaz CyberReaL ;)
quote:Orijinalden alıntı: krosty88quote:Orijinalden alıntı: RapidLy Ek Olarak Vortex'te Shiny,Dark ve Mystic özellikleri var. Delugede de var ama hiç bir faydası yok. quote:Dark: Atağı %25 daha fazla. Shiny: Canı %25 daha fazla. Metal: Oyunda Yok. Mystic(Ghost): Flinch edebilir. Delugedede shiny dark metalic ghostly ve shadow larda özellik var faydası niye olmasın Arkadaşlar PokémonVortex msn grubumuza PokémonVortex oynayan herkez katılabilir. group855396@groupsim.com
quote:Orijinalden alıntı: DeepquadArkadaşlar PokémonVortex msn grubumuza PokémonVortex oynayan herkez katılabilir. group855396@groupsim.com Alıntıları Göster ekledm msni
quote:Orijinalden alıntı: Eddie The Headekledm msniAlıntıları Göster Arkadaşlar Dark/Mystic Bagon lazım elinde olan var mı?
quote:Orijinalden alıntı: DeepquadArkadaşlar Dark/Mystic Bagon lazım elinde olan var mı?Alıntıları Göster yakalarsam veririm
quote:Orijinalden alıntı: Eddie The Headyakalarsam veririmAlıntıları Göster Bu arada msn grubuna girer misin? Ben açığım şuan.
quote:Orijinalden alıntı: DeepquadBu arada msn grubuna girer misin? Ben açığım şuan.Alıntıları Göster girdim ben gruba
quote:Orijinalden alıntı: DeepquadNe demek konunun amacı zaten bu. Pokemon ile ilgili başlıkları ve yararlı olabilecek şeyleri topluyorum...Alıntıları Göster Eklediğin için çok teşekkürler kardeşim. Bu arada Mystic Latias var, tekliflere açığım. Birde Shiny Celebi var, iyi teklif gelirse neden olmasın ? Oyunda sadece 18 kişide varmış, ona göre.