Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arapnasri

İlk sayfayı okudumda bir kez daha tecrübeli arkadaşlara teyit ettirmek istedim ben bu siteden ps4 için fifa 14 ve kill zon sipariş vermek istiyorum kargo ücreti ikisi içinde 16 dolarmı yoksa shopto gibi kargo ücretini her bir oyun içinmi alıyorlar. Birde ana konuda sordum ama cvp gelmedi kill zone de türkçe dil destegi olucakmı acaba? tronixde dil destekli olmaz olmayacaksa ikisinide burdan alıcam.

3 oyuna kadar 16 dolar. Hocam zaten sepete ürün arttıkça kargo ücretinin ne kadar değitiğini aşağıda anında görebiliyorsunuz check out ekranında.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    O değil kardeşlik olacakmış galiba ya oyunları boşa mı aldık şimdi..

Bende beklemedim 2 gün daha verdim siparişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 14 Kasım 2013; 22:07:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

En kötü açmadan satarsın hocam havada karada müşterisi çıkar gitti gidiyorda falan. Spot fiyatları malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

En kötü açmadan satarsın hocam havada karada müşterisi çıkar gitti gidiyorda falan. Spot fiyatları malum.

Aynen.Kesinlikle cok rahat sekilde satarsin.Bu arada kardeslik olayi iyi güzelde bir oyun için 35-40 gb dan bahsediyorlar.40gb birşey indirmekte sıkıntı.En azından benim açımdan öyle.Yine de zaten ben bf 4 ü kardeşlikle almak için iptal ettirmiştim tronixte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Aynen.Kesinlikle cok rahat sekilde satarsin.Bu arada kardeslik olayi iyi güzelde bir oyun için 35-40 gb dan bahsediyorlar.40gb birşey indirmekte sıkıntı.En azından benim açımdan öyle.Yine de zaten ben bf 4 ü kardeşlikle almak için iptal ettirmiştim tronixte.

Bende hepsini kardeşlikle alabilirim 20 mbit net 100 gb kota var aşarız kotayı sorun değil..

Tronix'te nasıl sipariş iptal ediliyor ki ? Para iadesi nasıl oluyor ? İşlem uzun değilse , sorunsuz ise şimdilik durdurulabilir aslında sipariş.

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosun aslında.. Tronix'te iptal etmek zormu ki siparişi?
  • quote:

Doğru diyosun aslında.. Tronix'te iptal etmek zormu ki siparişi?
    Valla hiç iptal etmedim bilmiyorum.
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Mail atinca hallediyorlar.ben bf yi iptal edip dualshock4 istiyorum diye yazmistim bir sikinti cikmadi degistirdiler.iptalde ederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevinckan_216 -- 14 Kasım 2013; 22:18:24 >
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Hocam kesin değilki kardeşliğin devam ettiği yarın belli olacak şu an her kafadan bir ses çıkıyor

• omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Neyse ya verdik siparişi uğraşamayacağım iptalle.. Kutulu oyunumuz olur en kötü..
  • quote:

Mail atinca hallediyorlar.ben bf yi iptal edip dualshock4 istiyorum diye yazmistim bir sikinti cikmadi degistirdiler.iptalde ederler

Sistemleri amatör biraz uğraşmayacağım ya..

Sen nerden biliyorsun BF4'de kesin kardeşlik olacağınıda iptal ettin ?
  • quote:

Neyse ya verdik siparişi uğraşamayacağım iptalle.. Kutulu oyunumuz olur en kötü..

Aynen öyle hocam hatta gelince kar koyup bile satabilirsin illaki alıcı olacaktır şu an ghost için 170 tl istiyorlar mesela sen 65$ aldın

• quote:

quote:

Sistemleri amatör biraz uğraşmayacağım ya..

Sen nerden biliyorsun BF4'de kesin kardeşlik olacağınıda iptal ettin ?

Birsey bildigimden degil ama risk aldim bende artik kardeslik yoksa mecbur buradan alacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevinckan_216 -- 14 Kasım 2013; 22:23:52 >

• omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    FIFA 14
    BF4
    NBA 2K14

Aldım ben aldığımız fiyattan veririz en kötü..
  • Sevinckan_216 kullanıcısına yanıt
    Anladım ps'ler gelincede iletişimde kalalım arkadaşlar..
  • quote:

FIFA 14
    BF4
    NBA 2K14

Aldım ben aldığımız fiyattan veririz en kötü..
    3 oyun almayı düşünüyorum ben de,fedexle gümrükte takılır korkusundan sipariş geçemedim henüz.3 oyun alan arkadaşların paketlerinin güvenle ulaşmasını bekleyeceğim.
  • Al gitsin.bir sey olmuyor mrk etme.benimki gecti zaten gumrukten hatta dagitima bile cikti ama daha oncede yazdigim gibi yanlis adrese goturmusler.yarina getirecekler

• Bende fifa 14 ve nba 2k14 vercem yarin yada bugun bakalim gumruk sikintisi olmaz umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Bende fifa 14 ve nba 2k14 vercem yarin yada bugun bakalim gumruk sikintisi olmaz umarim
    arkadaş bu ds4 ne zaman girecek stoklara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ECBalaban

arkadaş bu ds4 ne zaman girecek stoklara...

Alıntıları Göster
    Fifa 14 ve Nba 2K14 sipariş ettim bakalım neler olcak umarım takılmaz gümrüğe notta yazmadım ben ingilizcem iyi olmadığı için ümrük sıkıntısı var diye ama.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.