Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Arkadaşlar için yararlı bilgiler. İyice kafalarına kazısınlar bu bilgileri. Biz piştik baya zamanında. Her gün kargo almaktan bıktım o derece.

Alıntıları Göster
    Yurtdışından oyun alma konusunda tronixi tek geçerim

• Ps4 için 5oyun sipariş etmeyi düşünüyorum gümrük sıkıntısı cikarmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Ps4 için 5oyun sipariş etmeyi düşünüyorum gümrük sıkıntısı cikarmi acaba
    Tronix iyidir yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Tronix iyidir yaa

Alıntıları Göster
    Tek sıkıntı şu DLCler..

Fiyatlar çok iyi.
  • quote:

3+2 şeklinde sipariş vermeniz gerekir. Öbür türlü problem yaşarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Tek seferde 5 sipariş verirsen sorun çıkar. 4 oyunu 2 gruba ayırıp 2 farklı sipariş vermen lazım, bu şekilde gümrükte takılmaz. (5. oyunu pakete dahil etmek, yani 60$'lık 3 oyun almak biraz riskli.)

bi ara 300$ tek seferde move bundle ds 3 oyun aldım sorunsuz gelmişti fedexle pakette baya büyüktü faturada 60$ yazmışlardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Tronixweb'den yeni alışveriş yapmaya başlayacak arkadaşların işine yarayacak bilgiler;

-İlk alışverişinizde kullandığınız k. kartının bağlı olduğu banka ve bankanın telefon numarasını(444'lü ise başına +90(alan kodu)444.... şeklinde), internet sitesini yazmanız lazım. Bu bilgileri sahte veya çalıntı kredi kartlarını belirlemek için istiyorlar.
    -Kargo ücreti biraz pahalı olduğu için tek siparişte 2 veya daha fazla oyun almak daha mantıklı,
    -60$'lık 2 yeni oyun(PS4-PS3 veya Xbox) alırsanız paket gümrükte takılmaz. Bir şey demeseniz bile fiyatı kendileri yarı yarıya düşürüyor(Aldığınız oyunların tutarı + kargo ücreti / 2)
    -Eğer bir sorun yaşarsanız veya sormak istediğiniz bir soru olursa siteye mail atabilirsiniz. En geç 3 gün içinde bir cevap gelecektir.
    -Eski oyunlar siteden kaldırılır. Mesela X 1-2-3 var diyelim. X 3 veya X 4 çıkınca X 1 ve X2 oyunları siteden kaldırılır. Tronix stok tutmuyor, oyunları bir yerden temin ediyor(Shopto, Zavvi gibi değil)
    -Bu sitede kampanya veya indirim olmaz. Bir oyunun fiyatının düşmesi en az 1-1.5 yıl sürer. Shopto'daki gibi fiyatı düşünce alırım mantığı burada işlemez.
    -Siparişin paketlenip Fedex şubesine teslim edilmesi en az 2 gün sürer. Gönderildiyse mail adresinize takip numarası gelir.
    -İstanbul'da oturuyorsanız 2-3 günde elinizde olur(Diğer şehirler 4-7 gün arası)
    -Dağıtımı MNG Kargo yapıyor, PTT değil.(İmza karşılığı teslim ediliyor. Evde olmasanız bile ailenizden birisi teslim alabilir)
    -Sitede satılan bütün ürünler sıfırdır. Oyun elinize ulaşınca güvenlik şeridini göremeyince şaşırmayın, çünkü 1. bölge PS3 ve PS Vita oyunlarında güvenlik şeridi olmaz.
    -Sitede satılan oyunlar 1. bölgedir. TR PSN'de DLC alırsanız çalışmaz, US PSN'den almanız gerekir(Kredi kartı çalışmadığı için PSN kartıyla). BF3 veya BF4'deki Premium servisi tıpkı avatar gibi sadece satın alınan hesapta çalışır. DLC'leri indirirsiniz ama oyun içinde Premium üyeliğinizin olduğu gözükmez. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var.

Bilgiler için teşekkürler.

• Tek oyunda kargo Türkiye 'deki spot fiyatına denk geliyor.

Örneğin Battlefield 4 PS3 spotta 150TL
    Tronix den alırsanız kargo dahil 150TL

Spotçular PS4 oyununda çoşmazsa tek oyun için tronix ten almaya değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ECBalaban

Tek oyunda kargo Türkiye 'deki spot fiyatına denk geliyor.

Örneğin Battlefield 4 PS3 spotta 150TL
    Tronix den alırsanız kargo dahil 150TL

Spotçular PS4 oyununda çoşmazsa tek oyun için tronix ten almaya değmez.
    Ben PSN TR kayıtlıyım
    PSN TR kayıtlılar hiçbir türlü alamaz yani bu siteden doğru mu anlamışım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukupcu

Ben PSN TR kayıtlıyım

Çok yanlış anlamışsınız istediğiniz bölgenin psn kayıt olun oyunlar region free dir. Her psn de oynarsınız sadece aldığınız dlc usa bölgesinde olmak koşulu ile çalışır hepsi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Ben PSN TR kayıtlıyım

Çok yanlış anlamışsınız istediğiniz bölgenin psn kayıt olun oyunlar region free dir. Her psn de oynarsınız sadece aldığınız dlc usa bölgesinde olmak koşulu ile çalışır hepsi bu

Alıntıları Göster
    Tronixweb'de oyunlar genelde hep pahalı olur ama PS4 piyasası için avantajlı olacaktır oyunlar. Burada 200 TL'ye satılacak deniliyor PS4 oyunları için. Gerçekten yuh denilecek bir durum. Yurtdışı her zaman avantaj olacak oyunlar açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Tronixweb'de oyunlar genelde hep pahalı olur ama PS4 piyasası için avantajlı olacaktır oyunlar. Burada 200 TL'ye satılacak deniliyor PS4 oyunları için. Gerçekten yuh denilecek bir durum. Yurtdışı her zaman avantaj olacak oyunlar açısından.

Alıntıları Göster
    Ben bugün 2 PS3 oyunu siparişi verdim bakalım uzun bir aradan sonra. PS4 öncesi siteyi, kullanıcı bilgilerimi vs test etmek için... Sonra bir arıza çıkıp PS4 zamanı ortada kalmayalım :P

• quote:

quote:

Ben PSN TR kayıtlıyım

yanlış hatırlamıyorsam DLC güncelleme demekti dimi? oyunun yeni sürümleri doğru mu hatırlıyorum.
    Region free olduğu için oynayabildim oyunları mesela ama yeni sürümler geliyo açılmıyor onları yüklemeden şimdi onu yüklemeyecek miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Ben bugün 2 PS3 oyunu siparişi verdim bakalım uzun bir aradan sonra. PS4 öncesi siteyi, kullanıcı bilgilerimi vs test etmek için... Sonra bir arıza çıkıp PS4 zamanı ortada kalmayalım :P

Hayırlı olsun geldiğinde yazarsanız seviniriz bende vereceğim şu parayı bir ayarlayayım

• quote:

quote:

Hayırlı olsun geldiğinde yazarsanız seviniriz bende vereceğim şu parayı bir ayarlayayım

Alıntıları Göster
    Geçen salı (5 kasım) günü verdiğim siparişler cuma akşamı (8 kasım) İstanbul'a geldi. Yalnız dağıtım için geç olunca teslimat bu sabaha kaldı. Demek ki siparişleri pazartesi vermek gerekiyor. Onun dışında sıkıntı yok. Tam gaz tronixe devam.

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

• quote:

Geçen salı (5 kasım) günü verdiğim siparişler cuma akşamı (8 kasım) İstanbul'a geldi. Yalnız dağıtım için geç olunca teslimat bu sabaha kaldı. Demek ki siparişleri pazartesi vermek gerekiyor. Onun dışında sıkıntı yok. Tam gaz tronixe devam.

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

süperbenim ps4 için olan siparişlerde bu hafta gelir diye umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

süperbenim ps4 için olan siparişlerde bu hafta gelir diye umuyorum

Alıntıları Göster
    http://www.tronixweb.com/store/product5588.html

FIFA 14 için Release Date: 11/12/2013 yani yarın satışa çıkıyor doğrumu ? Yarın alsam bana kaç TL'ye patlar kargo dahil ? Mariio'dan alacaktım ama bunun kargosu hızlıymış.

• Recharged kullanıcısına yanıt
    60 dolar oyun 16 dolar kargo ücreti alıyor yani yaklaşık 152liraya gelir.buradan 1 değilde 2-3 oyun alınca karlı oluyor ama ülkemizdeki fiyatları düşününce 152 lira iyi bir rakam yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

60 dolar oyun 16 dolar kargo ücreti alıyor yani yaklaşık 152liraya gelir.buradan 1 değilde 2-3 oyun alınca karlı oluyor ama ülkemizdeki fiyatları düşününce 152 lira iyi bir rakam yinede

Şimdi hesapladım hocam bende.
     Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

Gerçekten söyleyecek bir şey yok. Eğer kardeşlik olayı bittiyse paşa paşa alacağız.

• quote:

Harika ;) İyi oyunlar PS4 oyunlarını da burdan alırız artık arkadaşım ;)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.