Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 tane oyun aldık diyelim toplam 130$ tuttu gümrüğe takılma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Arkadaşlar 2 tane oyun aldık diyelim toplam 130$ tuttu gümrüğe takılma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Hayır olmaz. Mail yoluyla ya da alışverişi bitirirken altta not bölümü var. Fiyatı oldugundan daha göstermelerini isteyebilirsin. Ben 3 tane oyun söylemiştim tek seferde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk siparişimi ps4 için Bf4,Fifa 14 ve AC4:Black Flag oyunları olarak verdim.inşallah bir sorun çıkmaz
  • bende cok alısveriş yapmıstım bi ara 150$ ürün almıstım bana geldinde kargoda faturası 60$ olarak gösterilmişti
  • Oranın insanları bizim kuralları bizimkilerden daha iyi biliyor merak etmeyin. Sıkıntı yok.

Rica etmesen bile 100 dolarlık ürünü 30 dolar olarak faturalandırıp öyle yolluyorlar veya hediye biçimi de buna ek olabilir.

Geliş Türkiye geliş...
  • Tronix e yeni üye oldum. PS4 üm gelsin hemen 2 oyun çakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: silentfurious

Tronix e yeni üye oldum. PS4 üm gelsin hemen 2 oyun çakacağım.

Gelmesini bekleme, ben BF4 preordır yapacam mesela bugün yarın. Makine geldiğinde elimde oyunum olsun.
  • Burda oyunlar ucuz ama 1. bölge (USA)

Benim PSN TR hesabı.. DLC vs alınmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

quote:

Tronix e yeni üye oldum. PS4 üm gelsin hemen 2 oyun çakacağım.

Gelmesini bekleme, ben BF4 preordır yapacam mesela bugün yarın. Makine geldiğinde elimde oyunum olsun.

Makine gelsin de oyunu 3 gün bekleriz. Yeter ki makine gelsin. Bir de 2. joystick muhabbeti var.

• Ben bu siteyi unutmuşum yahu. İlk PS3 zamanlarından Play-Asia'dan sonra bu site açılmıştı ilaç gibi gelmişti. Şimdi PS4 için oyunları buradan almak çok mantıklı. Eskiden kurların düşüklüğüyle 2 oyunu 200 liraya aldığımı bilirim ki o zamanlar takas sistemleri gelişmemişti pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Ben bu siteyi unutmuşum yahu. İlk PS3 zamanlarından Play-Asia'dan sonra bu site açılmıştı ilaç gibi gelmişti. Şimdi PS4 için oyunları buradan almak çok mantıklı. Eskiden kurların düşüklüğüyle 2 oyunu 200 liraya aldığımı bilirim ki o zamanlar takas sistemleri gelişmemişti pek.

paypal ı ödeme seçtiğimizde de banka adı ve telefon numarası yazmamız gerekiyor mu?

birde ödeme paypal seçilince paypal hesabı bilgilerini nasıl yazacağız?

bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Ben bu siteyi unutmuşum yahu. İlk PS3 zamanlarından Play-Asia'dan sonra bu site açılmıştı ilaç gibi gelmişti. Şimdi PS4 için oyunları buradan almak çok mantıklı. Eskiden kurların düşüklüğüyle 2 oyunu 200 liraya aldığımı bilirim ki o zamanlar takas sistemleri gelişmemişti pek.

paypal ı ödeme seçtiğimizde de banka adı ve telefon numarası yazmamız gerekiyor mu?

birde ödeme paypal seçilince paypal hesabı bilgilerini nasıl yazacağız?

bilginiz var mı?

Valla pek bir bilgim yok. Daha çok normal kredi kartımı kullanıyorum.
  • Bir sorum olacak....

PS4 için Fifa 14 siparişi vericem.. play-asia.com'da çok uygun fiyata buldum..

Fakat 1. bölge USA. Benim PSN hesabı TR.. TR hesapta online kodu kabul eder mi??

Ona göre ön sipariş vericem..
  • ben bir soun çıkmayacağını umarak dün tronixten siparişi verdim.inşallah bir sorun yaratmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

ben bir soun çıkmayacağını umarak dün tronixten siparişi verdim.inşallah bir sorun yaratmaz

Senin de mi PSN hesabı TR ??
  • evet
  • Arkadaşlar daha önce ürün alan varmı? Bende bf4 ve fifa 14 almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim birde kaç günde geliyor ürün?

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Arkadaşlar daha önce ürün alan varmı? Bende bf4 ve fifa 14 almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim birde kaç günde geliyor ürün?

-Var
    -2, 3 günde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Arkadaşlar daha önce ürün alan varmı? Bende bf4 ve fifa 14 almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim birde kaç günde geliyor ürün?

-Var
    -2, 3 günde.

Eyvallah sağolasın

• Arkadaşlar için yararlı bilgiler. İyice kafalarına kazısınlar bu bilgileri. Biz piştik baya zamanında. Her gün kargo almaktan bıktım o derece.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.