Şimdi Ara

Bay Edepsiz'in Söyleyecekleri Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fethiyeli1988

quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Epedsiz şimdi karı kız muhabbeti açacaktın ya da +18 muhabbeti olacaktı, bir numaraydın.

Merak ediyorum, Edepsiz kişisel güncel bir başlık açmış. Neden milletin bu kadar zoruna gitti acaba?

bay edepsizin mesajlarını incelersen çoğunda karşısındakini başkasını küçümseme, kendini bir şey sanma,...vb etmenler var... bunlardan dolayı diye düşünüyorum... yanılıyorda olabilirim...

edit:teoman iyiymiş

Bana beyinsiz diyen birini elbette aşağılar ve küçümserim. Yoksa sana beyinsiz diyenlere sen el pençe divan mı duruyorsun?
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

quote:

Orijinalden alıntı: fethiyeli1988

quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Epedsiz şimdi karı kız muhabbeti açacaktın ya da +18 muhabbeti olacaktı, bir numaraydın.

Merak ediyorum, Edepsiz kişisel güncel bir başlık açmış. Neden milletin bu kadar zoruna gitti acaba?

bay edepsizin mesajlarını incelersen çoğunda karşısındakini başkasını küçümseme, kendini bir şey sanma,...vb etmenler var... bunlardan dolayı diye düşünüyorum... yanılıyorda olabilirim...

edit:teoman iyiymiş

Bana beyinsiz diyen birini elbette aşağılar ve küçümserim. Yoksa sana beyinsiz diyenlere sen el pençe divan mı duruyorsun?

orada haklısın sonuna kadar
    ama faklı bir biçimde olsa daha güzel olur diye düşündüm...
    yanlış anlama benim sana karşı bir garezim falan yok sadece arkadaşın sorusuna cevap vermeye çalıştım
    eğer seni yanlışlıkla kırdıysam kusura bakma

• Ne kusuru yahu? Böyle şeyler için kırılmak manasız olur yine de teşekkür ederim nezakettin için Birçok kişi kabul etmesede forumda gerçekten çok fazla nezaket sahibi insan var.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Ne kusuru yahu? Böyle şeyler için kırılmak manasız olur yine de teşekkür ederim nezakettin için Birçok kişi kabul etmesede forumda gerçekten çok fazla nezaket sahibi insan var.

rica ederim

forumda çocukta var çok iyi insanlarda var
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.