Şimdi Ara

c,c++ kitap önerileriniz....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben tam anlatımlı bir c kitabı almak istiyorum(bir tane aldım ayrıntılı anlatmamış ) ayrıntılı bir kitap almak istiyorum önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...

• herbert schildt'in her hangi bir kitabı başlangıç için iyi olur
  • adan z ye c ---> pusula yayıncılık fena değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerax -- 26 Temmuz 2005, 23:56:22 >
  • Kaan Aslan A'dan Z'ye C Kılavuzu
    Türkçe en iyi kaynak.
  • C Programlama dili,Rifat ÇÖLKESEN, Papatya Yayıncılık
    Harika bir kitap.Sade ve anlaşılır anlatım
    Bence görsel programlama ile uğraş. C++ Builder 6, Zeydin PALA, İhsan KARAGÜLLE. Bu kitap görsel programlama için iyi bir başlangıç olur.
  • piyasadaki visual c++ kitapları da görsel programlamayı mı anlatıyor yoksa dos prg.larımı yapıorz yine

visual c++ ile ilgili kitap önerileriniz??

quote:

Orjinalden alıntı: lehimteli

C Programlama dili,Rifat ÇÖLKESEN, Papatya Yayıncılık
    Harika bir kitap.Sade ve anlaşılır anlatım
    Bence görsel programlama ile uğraş. C++ Builder 6, Zeydin PALA, İhsan KARAGÜLLE. Bu kitap görsel programlama için iyi bir başlangıç olur.
  • H.Schildt/G.Guntle nin c ve c++ için yazdığı bir kitap var c ve c++ için bunla iyi bir temel oluşturabilirsin.Ancak daha sonra ide ortamında proje geliştirmek için Borland C++ Builder kullanırsan elimde iyi e-book adresleri var onları verebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    C++ Basit Bir Soru
    12 yıl önce açıldı
    Python mu c# mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Visual C++ ile de görsel programlama yapabilirsin. Artık dos programlarıyla pek kimse uğraşmıyor. İşletim sistemi, Half Life tarzı oyun yazanlar hariç tabi. E biz de böyle uçuk işlerle uğraşmayacağımıza göre en iyisi C++ Builder, Visual C veya Delphi gibi görsel programlama desteği sunan dilleri kullanmak. Ben C++ Builder 6 kullanıyorum. Visual C ile hiç ilgilenmedim o yüzden bir kitap tavsiye edemem. Ama kitap satışı yapan sitelerden birinde Visual C yazıp arattır bulduğun kitapların konu başlıklarını iyice incele. O kitap hakkında yorum yapılmışsa
    yorumlar da sana yol gösterecektir. Muhtemelen bir kaç tane kitap alırsın çünkü tek bir kitap isteklerini tam anlamıyla karşılayamayacaktır.Mesala ben c++ builder ile ilgili dört tane kitap almak zorunda kaldım ama değdi doğrusu. saygılar...
  • quote:

H.Schildt/G.Guntle nin c ve c++ için yazdığı bir kitap var c ve c++ için bunla iyi bir temel oluşturabilirsin.Ancak daha sonra ide ortamında proje geliştirmek için Borland C++ Builder kullanırsan elimde iyi e-book adresleri var onları verebilirim.

e-book adreslerini bana da pm'den gönderirmisin dostum.Belki işimize yarayacak yeni birşeyler bulabiliriz.sevgiler...
  • slm ethan hunt
  • stormm isin yokmu biz burda kitap önerini bekliyoruz yaw
  • C Programlama Dili : C Dilini Öğrenmenin En Kolay Yolu Dr. Rifat ÇÖLKESEN Bu kitap C dilini öğretmek üzere tasarlanmış olup X3J11 grubunun belir­lediği standart olan ANSI C temel alınmıştır; standart C içerisinde tanımlı bütün C fonksiyonları ayrıntılı olarak ele alınarak, aynı zamanda bir başvuru kitabı olma özelliği kazandırılmıştır. ÖNERİRİM SAYGILARLA STORMMM
  • en iyi kitap "How to program C" dir ingilizce bi kitaptır
    ama istersen türkçeye çevrilmişide var
    en son baskısı 4 sanırım
    ayrıca bu kitapta c++ ve java konularıda var tavsiye ederim
    yayın evi sanırım daitel&daitel di
    kitabı kadıköydeki kitapçılardan temin edebilirsin
  • valla türkçesi var mı bilmiyorum ama deitel&deitel güzel bi kitap...
  • Bende sana Prof De. Mithat Uysalın kitabını atvsiye edeyim. veya C sistemelr derneğinden Necatie Ergin hocamızın C notları sana çok faydalı olur. Ben notlarını kullandım ve şu anda C'de iyi bir seviye geldim. Eğer göresel progreamlama düşünüyorsan C#'ı tavsiye ederim. Şu anda görsel programlar arasında en iyisi diyebilirim. Onun içinde Beginning Visual C# kitabını tavsiye ederim. Sana kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.