Şimdi Ara

AVERMEDIA GALAXY DVB-S + ANALOG + FM TV USB TV KARTI Alayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar laptop için bu dvb-s kartı alayım mı? Herhangi bir sorun yaşayan var mı ?

plug-in ler ile şifreli kanalları çözebilir miyim ?

Offline download yapabilir miyim?

Yani kısacası bu kart iyi mi ve 185 tl gibi bir para verilir mi ?

Bir de INCA IT-DG36 var bu nasıl ? Bunda ise 125 gibi bir para var? Hangisi daha iyi ?

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlar laptop için bu dvb-s kartı alayım mı? Herhangi bir sorun yaşayan var mı ?

plug-in ler ile şifreli kanalları çözebilir miyim ?

Offline download yapabilir miyim?

Yani kısacası bu kart iyi mi ve 185 tl gibi bir para verilir mi ?

Bir de INCA IT-DG36 var bu nasıl ? Bunda ise 125 gibi bir para var? Hangisi daha iyi ?

Windows 7 64 bit kullanıyorum ...
  • ben aldım avermediayı dün kurdum digitalde sorun yok fakat ilk kez kullandığım için zorlandım fakat analog da seste sorun var pıt pıt sanki hoparlor patlakmış gibi ses geliyor sesi çözersem süper bir kart şifreleri çözersin incayı tavsiye etmem aynısından arkadaşta vardı sinyal kalitesi bi gün bozulmuş tekrar gelmiş aynı olay 2-3 kere olmuş ve içindeki tuner galiba o yanmıştı avermedia al

Orijinalden alıntı: umutince13

ben aldım avermediayı dün kurdum digitalde sorun yok fakat ilk kez kullandığım için zorlandım fakat analog da seste sorun var pıt pıt sanki hoparlor patlakmış gibi ses geliyor sesi çözersem süper bir kart şifreleri çözersin incayı tavsiye etmem aynısından arkadaşta vardı sinyal kalitesi bi gün bozulmuş tekrar gelmiş aynı olay 2-3 kere olmuş ve içindeki tuner galiba o yanmıştı avermedia al

Teşekkürler dostum. Peki zorlandığın konu ne oldu? cd den gelen yazılımı mı kullandın ?
  • o pıt pıt sorunu, notebookunun anakartı chıpsetı ıle dogru orantılı olan bır sorun , ıntel chıpsetlı anakart kullanıyorsan usb drıverlerını tekrar bı guncellestır , amd kullanıyorsan pek yapacak bısı yok ne akla hızmetse bu kart tam uyumluluk konusunda ıntel chıpsetlı anakartlar ıle calısıyor, evde 1 masa ustu athlon 2000 overclocklu, 1 notebook amd athlon 2000, 1 turion x2 tl 60 , 1 notebook de t2000 serısı ıntel işlemcılı makına var , en duzgun en stabıl en sorunsuz kesıntısız o uyuz ıntel makınada calısıyor, benım derdım bu aletı alıp bılgısayar uzerınden projeksıyonda uydu ızlemektı , nerden baksanız 2 ay falan oldu o sorundu bu sorundu bılmem neydı derken şifrelı yayınlar ıcın dıyorum daha cok bunu , en sonunda dellendım dm800 dreambox aldım, usb avermedıa iş yerınde duruyor arasıra notebooktan analog fılm ızlemek ıcın falan ideal ama nebılım bana bı turlu o gercek avermedia tadını vermedı
    aklıma gelen artılarını ve eksılerını yazayım
    ARTILARI:
    silikon tuneranalog yayın alması gercekten cok guclu aynı sekılde fm de cok ıyı cekıyor, normal bı tv den bıle cok cok daha guzel cekıyor
    uzaktan kumanda mesafesı gercekten muthıs cok ıyı algılıyo
    EKSİLERİ:
    dvb-s ıcın ıllakı adaptor gerekıyor
    progdvb dekı son surumlerın buna destegı var ondada uzaktan kumandayı gosteremedım
    FM streo destegı yok
    uzerındekı composite video in , her nekadar 720x576 goruntu alabıldıgını ıddıa etsede goruntu o cozunurlukten cok cok dusuk

aklıma gelenler bunlar, eğer bu işte gercekten bılgılı degılsen hıc tv kartı ıle uydu ızleyım bılmem neyapayımla ugrasma(sıfrelı yayın ızleyecem dıorsan) al paşa paşa en basıt modelınden dahı olsa bı Dreambox bak keyfıne derım
    ama illa alıcam dersen ankarada isen elden kutusuyla herbıseyıyle dogru duzgun kullanmadıgım bımeksten 200 ytl ye aldıgım avertv galaxy 150 kagıda paşa paşa satabılırım ;)

quote:

ben aldım avermediayı dün kurdum digitalde sorun yok fakat ilk kez kullandığım için zorlandım fakat analog da seste sorun var pıt pıt sanki hoparlor patlakmış gibi ses geliyor sesi çözersem süper bir kart şifreleri çözersin incayı tavsiye etmem aynısından arkadaşta vardı sinyal kalitesi bi gün bozulmuş tekrar gelmiş aynı olay 2-3 kere olmuş ve içindeki tuner galiba o yanmıştı avermedia al

• ben laptopta amd turion kullanıyorum ne yapcam şimdi pıt pıtlımı izleyeceğim bu zımbırtıyı uydu yayınlarında bir sorun yok seste görüntüde güzel fakat analogda sorun var codecten olabilir mi acaba
  • bi driverlarını kaldırıp tekrar dene usb portunuda degıstır , dah sonra bılgısayarı notebook modunda degılde , masa ustu yada vıstadakı high performans modda ac, sadece usbden taktıgın cıhaz bu olsun dahada sorun devam ederse gorev yönetıcısınden piority görev öncelıgını yukselt , valla ben bu bahsettıgım sekıllerde rahatca ızlıyorum ama arka plana bunu alıp bı ınternet explorer acamaya kalkayım hemen o takılma seslerı gelmeye baslıyor, dvb-s te sorun yasamazsın cunku dvb-s te zaten usb portun max 2~2.5 mbıt lık bı band genıslıgını kullanıyor ve kart hıc bır ıslem yapmadan dırek dıjıtal goruntuyu alıp ıslemcıne decode ettırıyor, ama analogda cıhaz önce o analog goruntuyu alıyor dıgıtal yapıp tekrardan usb uzerınden sana gönderıp decode edıyor ,görüntüdekı takılmalar belkı gozune batmıyor ama seste sana pıt cıt gıbı bozulmalar olarak gelıyor dolayısı ıle bu durumda

Bugun siparişi verdim yarına elimde olur. İmzamdaki laptop ile umarım sorunsuz kullanır. Yarına görüşlerimi yazarım ...

hayırlı olsun umarım memnun kalırsın

quote:

Bugun siparişi verdim yarına elimde olur. İmzamdaki laptop ile umarım sorunsuz kullanır. Yarına görüşlerimi yazarım ...

hayırlı olsun umarım memnun kalırsın

İnşallah dostum. sanırım senin sorun amd den kaynaklı bende amd ile hiçbir şey yok herşey intel kaynaklı.Umarım sorun çıkmaz. (msserin arkadaşın dediğine göre)
  • yalnız burada kastettiğim işlemci degıl arkadaşlar aman yanlış anlaşılmasın "CHIPSET INTEL" ise sorunsuz calısıyor. yani işlemciniz intel olupta chıpseti yine farklı bırsey ise sorun yasıyabılırsınız aman ha olay amd idi intel di savaşına dönmesin , burada zaten hata avermediadan kaynaklı cok fazla forum karıstırdım hatta bir tanesinde diyer chıpsetlerle yuzde yuz uyumlu olmayısını bı driver bug hatası olarak avermedia nın kabul ettiği dahi yazılı idi "
    Ama dedıgımı deneyın sızın makınanızdan daha dusuk konfıgrasyonu olan ıntel chıpsetlı bı makınada bu kartı deneyın hıc bı sorun la karsılasmadıgınızı hatta ustune ustluk verdıgınız komutlara daha hızlı tepkı verdıgını gordugunuzde benım gıbı dumur olacaksınız
    evet mpg4 H.264 destegı var eyvallah ama bu destek DVB-S2 tuner olmadan hıc bır ıse yaramıyor, cunku neredeyse hıc kımse DVB-S uzerınden h.264 HD yayın yapmıyor :S zaten kutusunada bakarsanız şöyle bı yazı okursunuz "HD broadcast only for dvb-s stream not for dvb-s2 " gıbı bı yazı okursunuz

yüksek performansa aldım laptopu avertv.exe ve avere benzeyen herşeyi yükseğede aldım internet explore kapadım fakat sorun aynı

avermedia nın usa sitesinde bı üst versıyonuvar bıde onu dene ıstersen 6.4 mu ne öyle bıseydı sanım , turkıyede sadece 6.0 versıyonu vardı belkı bı deısıklık olur, ama dedıgımı şiddetle denemenı tavsıye edıyorum senın makınandan cok daha dusuk konfıgrasyona sahıp bı ıntel chipsetli makinada dene nasıl olacak haberını beklıyorum
  • Arkadaşlar tv kartım bugun geldi AverTV nin son sürümü ile windows 7 64 bitte sorunsuz kullanıyorum. gayet güzel tek aramada 232 kanal buldu. bazıları şifreli tabii. Bu şifreleri çözmenin bir yolu var mı? Ve offline download nasıl, hangi program ile yapabilirim ? progDVB ile mi kullanayım kartı yoksa kendi programı averTV kalsın mı ?
  • bende düzettim sorunu analog yayın denedinmi hiç? progdvb kullan öbür türlü şifreleri çözemessin gerçi ben progdvb kullanmıyorum dvbdream daaha kullanışlı geldi bana çözmek istiyosan bana ulaş özelden illegal şeyler burda olmaz:)

Orijinalden alıntı: umut5513

bende düzettim sorunu analog yayın denedinmi hiç? progdvb kullan öbür türlü şifreleri çözemessin gerçi ben progdvb kullanmıyorum dvbdream daaha kullanışlı geldi bana çözmek istiyosan bana ulaş özelden illegal şeyler burda olmaz:)

Umut progdvb ile çözülebilen kanal listesi çok kısıtlı diye biliyorum, şu konuyu üstü kapalı bir açsan
    Mesela Showsport novasport ve discovery'i çözebildin mi...
    Kart paylaşımı ile mümkün gibi ama çalışan server bulmak çok zor...
    Connection kuralım Umut

• umut bey
    progdvb ile sifreleri nasıl çözüyoruz. özelden ulaşabilirmiyiz. evet en önemli discovery i nasıl cözeceğiz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.