Şimdi Ara

Robocalypse - Real Time Strateji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Real Time Strateji türünde Nintendo DS kullanıcılarının oldukça beğendiği Robocalypse iphone'a port edilerek app store'da satışa sunuldu, multiplayer desteği de bulunan oyunun fiyatı ise 5$

App store linki

Ekran görüntüleri

Gameplay 1

www.youtube.com/watch?v=5UuGcjlfv10

Gameplay 2

www.youtube.com/watch?v=eZF4UHeSKjI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 21 Eylül 2009; 2:49:50 >

• Harika bir haber
    Ryzen 7600X * Inno3d rtx 5070 * Samsung 34 Odyssey OLED G8 * Asus tuf gaming b650m-plus wifi * GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 DDR5 5600MHz CL30 * lian li A3 wood * Kioxia 2TB Exceria Plus G2 * Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 * ROG Strix Scope RX TKL blue switch * ROG gladius III wireless aimpoint * Razer Leviathan V2 * MSI MPG A750GF 750 W. *
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedah

indirdim ama hata veriyor intunes bir türlü atamadım

Mobile Installation patch yaptınız mı? itunes ile atabilmek için jb'den sonra bunu yapmanız lazım.
    Ryzen 7600X * Inno3d rtx 5070 * Samsung 34 Odyssey OLED G8 * Asus tuf gaming b650m-plus wifi * GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 DDR5 5600MHz CL30 * lian li A3 wood * Kioxia 2TB Exceria Plus G2 * Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 * ROG Strix Scope RX TKL blue switch * ROG gladius III wireless aimpoint * Razer Leviathan V2 * MSI MPG A750GF 750 W. *
  • güzel oyun teşekkürler

Orijinalden alıntı: jedah

her türlü oyun veya uygulamayı atabiliyorumda bir bunda sıkıntı oldu cydia mı inecek ?

Bu sorunu bende yeni Dexter oyununu kurarken yaşadım. Bende direk iphone explorer ile bağlandım, installous'un download klasörünün içine kopyaladım, sonra installous'u açıp onun içinden kurdum sorunsuz bir şekilde

Yoruldum, patron. Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
    Yanımda hiç arkadaş olmamasından yoruldum. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söylecek biri.
    En çok da insanların birbirine kötü davranmasından yoruldum.

Elvis Presley Şarkı Çevirileri
    | Star Trek TOS | Star Trek TNG | Star Trek Voyager | Star Trek Deep Space Nine | Stargate SG-1 | Supernatural | The Vampire Diaries | Game of Thrones | Homeland | Arrow |
  • beyler bunun gibi yeni oyunlar 3Gs için mi?

3G de hata mı veriyor?
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.