Bildirim
web hosting + domain kaydı fiyat nasıl? sizce???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aylık yıllık yosa sadece bi keredemi? -
Pahalı ucuz almak istiyorsan elmahost.com u öneririm onun dışında
vt.com.tr
sanalhosting.com
veya kredi kartın felan varsa yurt dışından al türkiye dekinin 5 te 1 i fiyatına nedense türkiye deki hostçular insanları yolunacak kaz olarak görüyor. -
bencede pahalı
www.hizlinet.net
yada
www.hostticaret.net
bunların ikisinide tavsite ederim -
onu sormadım ama yıllık olabilir zannedersem...
gerçi arkadaşımdan alacağım bi yamuk yapmaz diye düşünüyorumm bu konularda biraz acemi olduğum kesin tabii..
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
aylık yıllık yosa sadece bi keredemi?
-
Pahalı bence. -
yıllık istiyorsan hostticaret.net in fiyatlarına bi bak derim ben burdan aldım hem fiyat makul, hizmet mükemmel + sıcak destek hizmeti bak yavana atma dene bi bakwww.hostticaret.net -
quote:
Orjinalden alıntı: emsalsiz34
arkadaşlar 200 MB hosting +3 mail adresi ve .com uzantılı domain tescili ni 63 $ sizce nasıl fiyat ? iyi mi yoksa daha ucuz buluna bilirmi???yormlarınızı alabilir miyim ????
saygılar...
Takriben 90 Milyon Fiyatı Var 200 mb host + domain için uygun fakat verdiği e-mail sayısı az buna nazaran kactane subdomain , kactane mysql ( PHP ise ) veriyor bunlarda Önemli. Ama Bence en az 20 mail olması gerekli. -
inan detayları bilmiyorum subdomain falan...3 tane mail pop 3 destekli... sayfayı yapacağım şirket 3 ortaklı orta halli bi şirket zaten mail den yana bi sıkıntı olmaz da...diğer detayları da öğreneyim ben...
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLis
quote:
arkadaşlar 200 MB hosting +3 mail adresi ve .com uzantılı domain tescili ni 63 $ sizce nasıl fiyat ? iyi mi yoksa daha ucuz buluna bilirmi???yormlarınızı alabilir miyim ????
saygılar...
Takriben 90 Milyon Fiyatı Var 200 mb host + domain için uygun fakat verdiği e-mail sayısı az buna nazaran kactane subdomain , kactane mysql ( PHP ise ) veriyor bunlarda Önemli. Ama Bence en az 20 mail olması gerekli.
-
hizmete bağlı pahalıda olabilir çok ucuzd. Sitenin referanslarını incele derim. -
Pahalı bence
www.klavyehosting.com tavsiye ederim -
teşekkürler önerilerinizi değerlendiriyorum... -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytoz -- 12 Temmuz 2005, 0:33:56 > -
quote:
Orjinalden alıntı: cuneytoz
/>
-
pahalı ben 500 mb alan 50 gb bandwidth 40 dolara almıştım.gerçi o da arkadaş kıyağı olsa gerek
ama seykutmedia.com da dda fiyat aynı
500 mb alan 50 gb bandwidh yıllık 40 dolar -
bence fiyat uygun... -
quote:
saygılar...
50 $ a bırakarım ben sana
domain + 250 MB HOST + 10 pop3 mail + 5 subdomain + 5 veritabanı
ben olsam kaçırmam -
quote:
Orjinalden alıntı: codellnet
quote:
saygılar...
50 $ a bırakarım ben sana
domain + 250 MB HOST + 10 pop3 mail + 5 subdomain + 5 veritabanı
ben olsam kaçırmam
Bende 250 mb host 50 mbil 50 subdomain 50 Mysql kacirmazdim 60 YTL'yeBuna Nedersiniz
-
arkadaşlar 63 $ bayılıp almış bulunmaktayım arkadaşla konuştum alttan girdi üstten çıktı ikna etti sonunda ne yapayım daha acemiyim yardımı da dokunur heralde...
ilgilenen yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür... -
fiyat bence çok yüksek...daha ucuza kaliteli hostlar mevcuttu...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X