Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
123.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk50

tmm ozamnben voldemordla irtibata geçerim.İİolur team speakte muhteşem olur.

Alıntıları Göster
    Zak serverına geçtik kasma yok o tarafta pek, Warrior açan ve stat skillerini bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Str Finesse arasında kaldım skilleri hiç bilmiyorum henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flooo

Zak serverına geçtik kasma yok o tarafta pek, Warrior açan ve stat skillerini bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Str Finesse arasında kaldım skilleri hiç bilmiyorum henüz.

Alıntıları Göster
    str ve fin değilde exp ve luck ını yüksek tutmaya çalış
    kısaca bence exp>luck>fin=str

edit: 10 lvl dan sonra dual axe tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge-fred -- 12 Mart 2010; 14:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: euromos

Evet arkadaşlar

Anatolia guildine gelmek

Limon , Voldemord , Yada Tehlike nick li arkadaşlara

geceleri Eurohunter olarak bana ulaşırsanız iyi olur bir çatı altında buluşarak güzel vakitler geçirebiliriz ve birbirimize daha fazla destek oluruz. Teamspeak yada Vent serverımız da bulunacak oyunda.

Alıntıları Göster
    Merhaba oyuna yeni başladım ve yeni açılan serverde scout olarak başladım. oyun hakkında bilemediğim çok şey var acaba düzgün bir rehber varmı? ingilizce felan farketmez şu satatları nasıl basacağımı öğrenmem lazım ayrıca yeni skill öğrenme işini tam beceremedim sadece talent puanlarını talent ağacında dağatarak mı yeni yetenek öğreniyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk50

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Server: Tenses
    Nick Psyx
    Class: Arisen psicionicist(occultist)
    Stats: Luck based Int+Perc build.
    Level:35

US de oynayanlar temasa geçebilir..

NOT: oyunu deneme amaçlı oynayıp 1-2 gün sonra bırakacaksanız temasa geçmeyiniz.
  • quote:

Evet arkadaşlar

Anatolia guildine gelmek

Limon , Voldemord , Yada Tehlike nick li arkadaşlara

geceleri Eurohunter olarak bana ulaşırsanız iyi olur bir çatı altında buluşarak güzel vakitler geçirebiliriz ve birbirimize daha fazla destek oluruz. Teamspeak yada Vent serverımız da bulunacak oyunda.

Alıntıları Göster
    Eheh oyuna başlamayı düşünüyorumda bir sorum var cevaplanırsa mutlu olurum >.<
    Oyunda mage açmayı düşünüyorum. Talentleri ve statları neye göre vermem gerekiyor? Belirli bir yapılandırma var mı?
    veya
    Oyunda scout açmayı düşünüyorum. Talentleri ve statları neye göre vermem gerekiyor? Belirli bir yapılandırma var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badou -- 13 Mart 2010; 15:51:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Badou

Oyunda mage açmayı düşünüyorum. Talentleri ve statları neye göre vermem gerekiyor? Belirli bir yapılandırma var mı?
    veya
    Oyunda scout açmayı düşünüyorum. Talentleri ve statları neye göre vermem gerekiyor? Belirli bir yapılandırma var mı?

Alıntıları Göster
    yuemus valla us da oynurum ama nezeb servernda bende 20 oldm

Kanian Paladin
  • quote:

veya

25 lvl Mageim var Full luck gidiyorum .
    Scout Açmak istiosanda Full Luck gideceksin .

ISA Serverindayız Guildimze gelmek istersen oyundaki adım Voldemord .Guildeki arkadaşlarımla beraber sana yardım etmeye çalısırız ;)
  • quote:

veya

Scout açacaksan full Finesse gitmelisin bence.Mage konusunda bi fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

veya

Scout açacaksan full Finesse gitmelisin bence.Mage konusunda bi fikrim yok.

Alıntıları Göster
    bende isada mageim cbden beri giremiyodum bi baktm karakterler sıfırlanmış ne gzl 20 lvl scout wardı mage e luck gidin benden söylemesi ztn sayfa 1deki videoda anlarsınız luckun ne ise yaradıını ^^ mailboxa baktm oyun bana cbye katıldım diye bi yüzük hediye etmiş stat fln süper veriyo hp absorbda full ya bişi sorcam mage tranierdaki setler iyimi sizce yoqsa görevlerin verdiimi?? irtibaatı koparmayalım Nick:Handofdevil LvL:6(ama her gün artmakta) guildinize gelirim believe me...

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoman

bende isada mageim cbden beri giremiyodum bi baktm karakterler sıfırlanmış ne gzl 20 lvl scout wardı mage e luck gidin benden söylemesi ztn sayfa 1deki videoda anlarsınız luckun ne ise yaradıını ^^ mailboxa baktm oyun bana cbye katıldım diye bi yüzük hediye etmiş stat fln süper veriyo hp absorbda full ya bişi sorcam mage tranierdaki setler iyimi sizce yoqsa görevlerin verdiimi?? irtibaatı koparmayalım Nick:Handofdevil LvL:6(ama her gün artmakta) guildinize gelirim believe me...

Alıntıları Göster
    Mage için luck gidilmesi full cri vurmak için heralde videoyu izledim bu arada abartı critical dmg ler var :S

• quote:

Trainerdaki setlere hiç bulaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Trainerdaki setlere hiç bulaşma.

Alıntıları Göster
    İşte Isa Serverında Gelişmekte olan Anatolia Guildinin süper oyuncuları ( Guild Turk guildidir )

Limon Scout 27 lvl
    Alucard Mage 25 lvl
    Voldemord Mage 25 Lvl
    Agni Summoner 25 lvl
    Brutalwarrior Warrior 25 lvl
    Barbaros Paladın 25 lvl
    Pyro Summoner 24 lvl
    Tehlike Paladin 23 lvl
    Ruktagh Warrior 23 lvl
    Electrowar Warrior 23 lvl
    Trojen Warrior 22 lvl
    Berbat Warrior 22 lvl
    Eurohunter Scout 18 lvl
    Veagon Psionicist 16 lvl
    Peynir Scout 10 lvl
    Better Paladin 10 lvl

----------------------------------------------

10 lvl altındaki arkadaşlarımız da var ama buraya yazmıyorum nedeni çok fazla arakdaşımızın oyunu deneyip bırakmasıdır . O yuzden 10 lvlustundekilere kalıcı gozuyle baktıgımızdan burda yayınladım

Guildimize gene gelmek isteyen arkadaşlarımızdan yada oyunla ilgili soruları olan arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardım etmek isteriz

Çok yakında Teamspeak veya vent de devreye giricektir saygılarımla

• quote:

İşte Isa Serverında Gelişmekte olan Anatolia Guildinin süper oyuncuları ( Guild Turk guildidir )

Limon Scout 27 lvl
    Alucard Mage 25 lvl
    Voldemord Mage 25 Lvl
    Agni Summoner 25 lvl
    Brutalwarrior Warrior 25 lvl
    Barbaros Paladın 25 lvl
    Pyro Summoner 24 lvl
    Tehlike Paladin 23 lvl
    Ruktagh Warrior 23 lvl
    Electrowar Warrior 23 lvl
    Trojen Warrior 22 lvl
    Berbat Warrior 22 lvl
    Eurohunter Scout 18 lvl
    Veagon Psionicist 16 lvl
    Peynir Scout 10 lvl
    Better Paladin 10 lvl

----------------------------------------------

10 lvl altındaki arkadaşlarımız da var ama buraya yazmıyorum nedeni çok fazla arakdaşımızın oyunu deneyip bırakmasıdır . O yuzden 10 lvlustundekilere kalıcı gozuyle baktıgımızdan burda yayınladım

Guildimize gene gelmek isteyen arkadaşlarımızdan yada oyunla ilgili soruları olan arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardım etmek isteriz

Çok yakında Teamspeak veya vent de devreye giricektir saygılarımla

Alıntıları Göster
    party nasıl atılıyor arkadaşlar ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .Demonium.

party nasıl atılıyor arkadaşlar ? :)

Alıntıları Göster
    /invite nick
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

/invite nick

Alıntıları Göster
    ZAK serverında Sentinel guildini kurmuş bulunuyoruz.

Deniz Healer
    Purekerow Paladin
    Barbq Healer
    Artofdewil Healer
    Elamigo Paladin
    Sansalon Healer

Gelmek isteyenler mesaj atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 17 Mart 2010; 19:25:09 >
  • quote:

/invite nick

teşekkürler.

paladin için ne stat önerirsiniz arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Demonium. -- 18 Mart 2010; 20:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Demonium.

quote:

/invite nick

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    quote:

exp>luck>fin=str

heal da düşünüyorsan faith ekle bir de listeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge-fred -- 19 Mart 2010; 10:56:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: judge-fred

quote:

exp>luck>fin=str

heal da düşünüyorsan faith ekle bir de listeye

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben oyunu indirdim şuan patchler yükleniyoda hangi serverde başlıyım ve guildiniz varsa guild için hangi classdan istiosanız ondan acıyım birde oyun hakkında bilgi almak istiyorum lütfen crazy_employer@hotmail.com u eklermisiniz
    (ben oyunu yükledim repair cıktı ama yapmadı sildim en baaştan yüklüyorum bilen varsada eklesin bi yardımcı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakuxan

arkadaşlar ben oyunu indirdim şuan patchler yükleniyoda hangi serverde başlıyım ve guildiniz varsa guild için hangi classdan istiosanız ondan acıyım birde oyun hakkında bilgi almak istiyorum lütfen crazy_employer@hotmail.com u eklermisiniz
    (ben oyunu yükledim repair cıktı ama yapmadı sildim en baaştan yüklüyorum bilen varsada eklesin bi yardımcı olsun

Alıntıları Göster
    @frostdoq Zak serverında guildimiz var Sentinel... Guildde sadece mage ve summoner yok. Ama bunları açmak zorunda değilsin, beğendiğin klası aç, gelmek istersen Nick: Deniz

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.