Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HOLLYMAN

gpotato 10 milyon oyuncuya kac oyun üzerinden erişiyor birde BLIZZARD'a bakmak lazım sadece wow'un 14 milyon oyuncusu vardı'ki TBC zamanından bahsediyoruz WOTLK' ve yeni gelecek Exp.den bahsetmiorm bile.

gelelim diğer konuya FOD olayına GM acıklık getirdi Item Malldan almak zorundasın parfüm'ü ama fiyatı tartışılıyor.

oyunda suan %99.4'ü Speedhack kullanıyor Speedle ilgili 1 konu görmedim forumlarda neden cunku bu konuyu acarlarsa kapatılması istenilecek ve nasıl kapatacaklarını bilmiyorlar. sebebi TEKNIK EKIBIN Bırakmıs Olması..

Suanlık Oynuyoruz Item Mall Acılınca ne Olacak Göreceğiz. Ama Oyunu Bırakanların Çoğunlukta Olacağına Eminim.

Oyunda Cok Fazla Eksiklik var.

Kmse Istemez Oyunu Bırakmayı Evet Eglenceli Kurdugumuz Ortam Güzel Kalabalığız ama Eğer FOD Bu kadar pahalıya patlayacaksa oynamanın mantıgı yok...

quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Az önce güncelleme yaptı oyun. Teknik ekip olmasaydı nasıl güncelleme yapacaktı?

Şu bi lafı bilmem nereden anlama durumu var insanlarda, gülüyorum.Biz teknik ekip yok mu dedik? Değişti dedik, anlatabildim mi?

Yukarıda bulunan mesajda kalın kısma bakınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

gpotato 10 milyon oyuncuya kac oyun üzerinden erişiyor birde BLIZZARD'a bakmak lazım sadece wow'un 14 milyon oyuncusu vardı'ki TBC zamanından bahsediyoruz WOTLK' ve yeni gelecek Exp.den bahsetmiorm bile.

gelelim diğer konuya FOD olayına GM acıklık getirdi Item Malldan almak zorundasın parfüm'ü ama fiyatı tartışılıyor.

oyunda suan %99.4'ü Speedhack kullanıyor Speedle ilgili 1 konu görmedim forumlarda neden cunku bu konuyu acarlarsa kapatılması istenilecek ve nasıl kapatacaklarını bilmiyorlar. sebebi TEKNIK EKIBIN Bırakmıs Olması..

Suanlık Oynuyoruz Item Mall Acılınca ne Olacak Göreceğiz. Ama Oyunu Bırakanların Çoğunlukta Olacağına Eminim.

Kmse Istemez Oyunu Bırakmayı Evet Eglenceli Kurdugumuz Ortam Güzel Kalabalığız ama Eğer FOD Bu kadar pahalıya patlayacaksa oynamanın mantıgı yok...

quote:

quote:

Az önce güncelleme yaptı oyun. Teknik ekip olmasaydı nasıl güncelleme yapacaktı?

Şu bi lafı bilmem nereden anlama durumu var insanlarda, gülüyorum.Biz teknik ekip yok mu dedik? Değişti dedik, anlatabildim mi?

Alıntıları Göster
    Ya tamam bırakın onu bunu da konuya dönelim ben şimdi indiriyorum yarım saate hazır oluyo beyler hangi serverda hangi sınıfı seçmeliyim sizce ve stat dağılımı ne olmalı beraber oynayalım bakalım saracakmı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim yazdığım mesaja bakınız

• quote:

Orijinalden alıntı: *iNFo*

Ya tamam bırakın onu bunu da konuya dönelim ben şimdi indiriyorum yarım saate hazır oluyo beyler hangi serverda hangi sınıfı seçmeliyim sizce ve stat dağılımı ne olmalı beraber oynayalım bakalım saracakmı.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu ne ya oyun acayip kasıyor her dakka başı bir takılma oluyor sistemden olacağını sanmıyorum ama laptoptan oynuyorum sizde de hiç kastığı oluyor mu çünkü sistem yetiyorda artıyor?

Core 2 Duo T5550 1.83ghz, 995mhz
    1gb ram
    Ati hd 2400 256mb

• quote:

Bu ne ya oyun acayip kasıyor her dakka başı bir takılma oluyor sistemden olacağını sanmıyorum ama laptoptan oynuyorum sizde de hiç kastığı oluyor mu çünkü sistem yetiyorda artıyor?

Core 2 Duo T5550 1.83ghz, 995mhz
    1gb ram
    Ati hd 2400 256mb

Alıntıları Göster
    ram yetersiz bence, eğer mmorpg oynuyorsan en az 2 gb ram lazım bence.. laginde etkisi vardır ancak ram ekleyebilirsen farkı görüceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: mccknightt

ram yetersiz bence, eğer mmorpg oynuyorsan en az 2 gb ram lazım bence.. laginde etkisi vardır ancak ram ekleyebilirsen farkı görüceksin

Bende ram 2 gb,yinede kasıyor,bence oyunda lag var(tabi ben us serverındayım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Dylan

quote:

Bende ram 2 gb,yinede kasıyor,bence oyunda lag var(tabi ben us serverındayım)

Alıntıları Göster
    Amerikadan bağlanmaya çalışıyorum, downloader i indirdim, ancak
    "Your system is currently not allowing access to our servers" or "Pando Media Booster cannot connect to the network".
    diyor. Help diyorum siteye yönlendiriyor.Sitede advance connection test yapin diyor. yapiyorum hepsinden geçiyor.
    Ancak sonra media booster i yüklerken gene aynı hatayı veriyor, oyuna girmeyi birak oyunu yükleyemedim bile lol
    Windows güvenlik duvarım da kapalı. Nasıl çözerim bilen varsa yazarsa sevinirim.

• quote:

Amerikadan bağlanmaya çalışıyorum, downloader i indirdim, ancak
    "Your system is currently not allowing access to our servers" or "Pando Media Booster cannot connect to the network".
    diyor. Help diyorum siteye yönlendiriyor.Sitede advance connection test yapin diyor. yapiyorum hepsinden geçiyor.
    Ancak sonra media booster i yüklerken gene aynı hatayı veriyor, oyuna girmeyi birak oyunu yükleyemedim bile lol
    Windows güvenlik duvarım da kapalı. Nasıl çözerim bilen varsa yazarsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    Q6600 3.2ghz
    2GB Corsair Ram
    HD3850 256bit 512 MB Ekran kartı

1280*1024

AA AF herşey sonda ve hiç kasma yok. Lagda olan şey kasma değil zaten delay oluyor onuda hissediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Q6600 3.2ghz
    2GB Corsair Ram
    HD3850 256bit 512 MB Ekran kartı

1280*1024

AA AF herşey sonda ve hiç kasma yok. Lagda olan şey kasma değil zaten delay oluyor onuda hissediyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Lag değil bu kasma da değil oyun çok takılıyor bu da oyundan kaynaklanıyor sistemden değil başlarda Metin 2'de de vardı sonra düzelttiler yeni bir patchle
  • quote:

Lag değil bu kasma da değil oyun çok takılıyor bu da oyundan kaynaklanıyor sistemden değil başlarda Metin 2'de de vardı sonra düzelttiler yeni bir patchle

Oyun daha olduğu için çoğu oyuncu aynı lvlda ve aynı yerlerde kasıyorlar takılmanın sebebi bu olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 27 Şubat 2010; 17:49:05 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    çok yazık oldu.cok umut vahat edıcıbır oyundu.nasıl oldu batma asamasına geldı bılınmes.dıcek bısey yok emeklere yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk50

çok yazık oldu.cok umut vahat edıcıbır oyundu.nasıl oldu batma asamasına geldı bılınmes.dıcek bısey yok emeklere yazık.

Alıntıları Göster
    okan msnye girsene su konuyu konusalım ne yapıcaz.Ben Barbaros
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk50

okan msnye girsene su konuyu konusalım ne yapıcaz.Ben Barbaros

Alıntıları Göster
    Oyuna başladımda çok karışık geldi gemili bölümü geçtim fare öldürüyorum şuanda.Bana yardım edecek birisi varsa sevinirim nick Odeontr

1-)Birde bir göre var yardım edermisiniz nasıl yapacağımı bilmiyorum.Görevde League PoWs beaten 0/5 yazıyor ne yapmam lazım??
    2-)Scout un statlarını hangilerine vermem lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 27 Şubat 2010; 21:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZacDoUrden

Oyuna başladımda çok karışık geldi gemili bölümü geçtim fare öldürüyorum şuanda.Bana yardım edecek birisi varsa sevinirim nick Odeontr

1-)Birde bir göre var yardım edermisiniz nasıl yapacağımı bilmiyorum.Görevde League PoWs beaten 0/5 yazıyor ne yapmam lazım??
    2-)Scout un statlarını hangilerine vermem lazım?

Alıntıları Göster
    league pows beaten dedigi su ilk basladıgın yerde league ırkından yaratıklar var onları kesiceksin.
    Scoutta luck vermeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

league pows beaten dedigi su ilk basladıgın yerde league ırkından yaratıklar var onları kesiceksin.

bn fare öldürüyorum galiba o görevin yeri geçtia :S

nese scoutta alucktan başka birşeye stat vermiyimmi?? scout oynayanlar cvplarsa sevinirim

birde healerın statları nası olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZacDoUrden

quote:

nese scoutta alucktan başka birşeye stat vermiyimmi?? scout oynayanlar cvplarsa sevinirim

Alıntıları Göster
    Oyunu hiç beğenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Oyunu hiç beğenmedim

Alıntıları Göster
    Tipe bak ya.

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 28 Şubat 2010; 14:37:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Tipe bak ya.

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

Alıntıları Göster
    gozlukler guzel:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ArenuS

quote:

Scoutta luck git baska biseye verme öyle cok güzel crit vuruyor.(örneğin ben cbtde 10lvl scoutta 300 crit filan vuruodum.)
    Healerda int ve perception ver derim.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.