Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
123.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sano

Yahu aradım aradım key falan bulamadım, bu konuda da arkadaş girdim ama bomboştu demiş, ulan madem girmeyecektiniz oyuna, b*k mu var da aldınız keyleri?

denemek için aldık keyleri ?_
    sana vermek zorundamıyız ?
    denedik ve yeterince tatmin olduk ?
    denemeden nasıl tatmin olacaktık ?_
    şahsen eu içinde email ile key geldi bana kullandım bende eu da oynayacağım için
    saçma salak kelimeler kullanmamalısın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 21 Kasım 2009; 13:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eayn

quote:

Yahu aradım aradım key falan bulamadım, bu konuda da arkadaş girdim ama bomboştu demiş, ulan madem girmeyecektiniz oyuna, b*k mu var da aldınız keyleri?

denemek için aldık keyleri ?_
    sana vermek zorundamıyız ?
    denedik ve yeterince tatmin olduk ?
    denemeden nasıl tatmin olacaktık ?_
    şahsen eu içinde email ile key geldi bana kullandım bende eu da oynayacağım için
    saçma salak kelimeler kullanmamalısın...

Alıntıları Göster
    Sen mal mısın, zorla ceza puanı aldırtacaksın bana!
    dogii adlı arkadaş oyuna girdim ama kimse yoktu deyince ben de netteki bütün keyleri sömürüp oyuna girmeyenlere söyledim, hayırdır sen niye atladın? Senden key mi istedik de vermek zorunda mıyız diyorsun?

• quote:

dogii adlı arkadaş oyuna girdim ama kimse yoktu deyince ben de netteki bütün keyleri sömürüp oyuna girmeyenlere söyledim, hayırdır sen niye atladın? Senden key mi istedik de vermek zorunda mıyız diyorsun?

girmeyenler dahilinde bir bakıma bizde varız adamlar 24 saat oynamak zorundamı 10 lvl olunca bitti işte biraz daha dolaşıp daha ne oynayabilirlerki
    cb keyleri zamanında alamadıysan sorunu kendinde aramalısın
  • quote:

quote:

girmeyenler dahilinde bir bakıma bizde varız adamlar 24 saat oynamak zorundamı 10 lvl olunca bitti işte biraz daha dolaşıp daha ne oynayabilirlerki
    cb keyleri zamanında alamadıysan sorunu kendinde aramalısın

Alıntıları Göster
    Tabiki kimse 24 saat oyun oynayamaz, zaten dikkatli okursan benim orda hiç girmeyenleri kastettimi anlarsın yoksa arkadaşın oyuna girip de herkesin deneyip çıktığı zamanı denk getirmiş olması biraz güç değil mi?
    Ayrıca sen 10 level yapıp mı bıraktın merak ettim, bir önceki sayfada sınır 19 denmiş de?

• quote:

Tabiki kimse 24 saat oyun oynayamaz, zaten dikkatli okursan benim orda hiç girmeyenleri kastettimi anlarsın yoksa arkadaşın oyuna girip de herkesin deneyip çıktığı zamanı denk getirmiş olması biraz güç değil mi?
    Ayrıca sen 10 level yapıp mı bıraktın merak ettim, bir önceki sayfada sınır 19 denmiş de?

eu betasında geçerli o...
    us beta sında 10 lvl sınır 10 lvlden öteye geçemiyorsun
  • quote:

quote:

eu betasında geçerli o...
    us beta sında 10 lvl sınır 10 lvlden öteye geçemiyorsun

Alıntıları Göster
    E biz de eu'dan bahsetmiyor muyuz zaten?

• quote:

E biz de eu'dan bahsetmiyor muyuz zaten?

Alıntıları Göster
    dogii yanılmıorsam eu da oynamıor eu daha yeni cb ye girdi sanırsam biz us oynuyorduk... eu keyleri cok nadir cıkıor o.o
  • quote:

dogii yanılmıorsam eu da oynamıor eu daha yeni cb ye girdi sanırsam biz us oynuyorduk... eu keyleri cok nadir cıkıor o.o

Alıntıları Göster
    Yav ben n'apıyım us'yi? Arkadaşın teki 24'ünde bitecek demiş zaten, ben eu keylerinden bahsediyordum, bulamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJforever

quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Biz kuzenimle US'de takılıyoruz hâlâ.EU serverına girebilseydik iyi olurduda.19 levela kadar kasardık.

a aa xD eu da lvl 19 a kadar kasılabiliniormu pf gireyim ozaman eu ya xD
    10 dan fazla kasılmadıgını sanırordum us taki gibi

• quote:

Alıntıları Göster
    daha oyunda hiç türk göremedim 3 gündür oynamama rahmen siz nerelerdesiniz Loo

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessiv10

daha oyunda hiç türk göremedim 3 gündür oynamama rahmen siz nerelerdesiniz Loo

Alıntıları Göster
    EU Beta açıldığından beri US serverındaki oyuncular çok azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 21 Kasım 2009; 11:27:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

EU Beta açıldığından beri US serverındaki oyuncular çok azaldı.

Alıntıları Göster
    US de de 10 level değil ki 16 level adam gördüm level kasılabiliyor. Ben giremiyorum bir kaç gündür. Host aldım onunla uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

US de de 10 level değil ki 16 level adam gördüm level kasılabiliyor. Ben giremiyorum bir kaç gündür. Host aldım onunla uğraşıyorum.

Kasılamıyor.Onlar buglı sanırım.Benim 2 adet 10 level karakterim var görevlerden yada yaratıklardan exp gelmiyor.Arkadaşında 10 level karakteri var ondada exp %100 oluyor fakat level atlamıyor.
  • quote:

quote:

Kasılamıyor.Onlar buglı sanırım.Benim 2 adet 10 level karakterim var görevlerden yada yaratıklardan exp gelmiyor.Arkadaşında 10 level karakteri var ondada exp %100 oluyor fakat level atlamıyor.

Alıntıları Göster
    10 lvl den yüksek olanlar buglu tam emin değilim ama bi shaman görevi varmış adını tam hatırlayamıyorum onu yapıncamı ne lvl atlıyabiliyomuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

10 lvl den yüksek olanlar buglu tam emin değilim ama bi shaman görevi varmış adını tam hatırlayamıyorum onu yapıncamı ne lvl atlıyabiliyomuşsun.

Alıntıları Göster
    yine damdan düşmüşüm gibi olcak ama lütfen şu an oynamayan biri bana üyeliğini ödünç verebilirmi meraktan çatlayacam ya MSN: berknihat@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: berknihat

yine damdan düşmüşüm gibi olcak ama lütfen şu an oynamayan biri bana üyeliğini ödünç verebilirmi meraktan çatlayacam ya MSN: berknihat@hotmail.com

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar eu da biraz oynadım şöle bişi var xD şimdi empire de karakter yaratırsan league tarafında karakter yaratamıorsun

• quote:

quote:

Pardon bilmiyordum.
  • quote:

evet arkadaşlar eu da biraz oynadım şöle bişi var xD şimdi empire de karakter yaratırsan league tarafında karakter yaratamıorsun

Doğru olanda budur zaten.
  • quote:

quote:

haklısın öyledirde us de alıştık bi şunu deneyeyim demek isterdim eu da xD

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    elinde kullanmadığınız account veya key olan varsa yollayabilirmi

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.