Şimdi Ara

IP Blocklu oyunlara Proxy ile giriş yöntemi! [SS li anlatım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
14.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • banada pm den ilaç yollarmısınız bulamadımda:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveMaster

Dostum ben bu önerilenleri Soul of the Ultimate Nation için denedim ama her 2 secenektede oyuna girdikten 5 dk sonra bana bu hatayı veriyor [an operation which seems to be auto-macro has been detected (10104)] kac defa denedim ama olmadi ayrıca başka bir konu başlığında Hackshield update yaparken programı davre kısa süreliğine devre dışı bırakılmasınıda onerilmişti aynisini yaptım ama buda bir cozum olmadi. Eğer bi çözüm önerirsen çok sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_35191202/tm.htm sen bi göz at buraya

• Teşekkürler kardeş Counter Strike'de İp ban serverlara giriyormu
  • Acaba bu knight online << Carnac West serveri için de geçerli olabilir mi ? Mesela IP yi Almanya yaptık sürekli almanya kalabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimoSity

Acaba bu knight online << Carnac West serveri için de geçerli olabilir mi ? Mesela IP yi Almanya yaptık sürekli almanya kalabiliyor mu ?

Denemedim fakat çoğu IP blocklu oyunlarda çalıştı. Onda da çalışır.
    IP zaten proxifierin listesinde duruyor. Yani silinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vredesbyrd541

Arkadaşlar bende SocksChain çalışmıyor. Bi yardım eder misiniz ?

http://www.resimupload.com/ds969436403_sucks.html

Change Proxy Chain'e tıkladıgımda hiçbirşey olmuyor. ? Programı yüz kere kurdum kaldırdım hep böyle ?

vredesbyrd_541@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum lütfen.

Aynen sockschain bende de aynı problemi verdi.Onun yerine proxy switcher gibi bir program vardı onu denemiştim,pek beceremedim kullanmayı ama onu da kullanmanızı tavsiye ederim,hiç yoktan iyidir.

• iyi güzel anlatmışsınız da bu tür programlar bedava bunun karşılığı olarak viruslu olma ihtimalleri % 50 nin üstü bence değmez eğer bize ip uyguladılar die istenmediğimiz bir yerde neden olmak arzusunu taşıyalım. bırakın kendileri oynasın. efendi gibi kapıdan girmek varken hırsız misali bacadan girmenin manası varmı. burda anlatılanlar etik olmayan luzumsuz işler.
  • Yahu kurarsın makinene bir antivirüs yok yemez ise firewall, birazda pc kullanmayı biliyorsan hiç bir şey olmaz. Adam zorla yapında dememiş, denemek isteyen dener istemeyen denemez.

Adamlar oyunu avrupaya açıyoruz deyip ardından Türk iplerini yada başka bir ülkenin ip sini banlaması etik oluyor da bizim oyuna girmeye çalışmamız mı etik olmuyor?
  • Biz bu işleme kısaca işkence diyoruz. Hostpot Shield var aga indir tek tuşa bas bu kadar. Aynı işlemi görüyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 19 Ağustos 2010; 4:34:12 >
  • Kardeş lag oluyor mu? Olmuyorsa çok işime yarar bu program bu arada her programa virüs olabilir diyen cahillere kıl oluyorum sözüm meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın
  • Resimler artık açılmıyo ...
  • resim linkleri nalları dikmiş bi tamir ediver
  • HOTSPOTSHEİLD de yken ıp i nasıl düzeltcez
  • Beyler bunu euroloader için yapabilirmiyiz ben yapamadımda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.