Şimdi Ara

SUN ONLİNE GİREMEYENLER İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar biliyorum böle bi konu var tartışılıyor ama ben direk dikkat çeksin diye yeni topic açmak zorunda kaldım. Baktım herkez proxiden tırmalıyo bende kendi çözümümü sunuyum dedim.

Öncelikle arkadaşlar proxi ve shockwawe i pc den kaldırın çok kalabalık yapıyor. Ayrıca kıl olduğum bir programdır saatler ip bulmakla uğraştım Perfect World de böleydi uğraştırırdı. Herneyse ihtiyacımız olan tek şey U94 adlı 300 kb lık bir dosya arama motorlarından raatlıkla bulabilirsiniz. Bulduktan sonra sadece çift tıklıyarak açmanız yeterlidir ve söyleceğim sadece 2 adımla Sun Online nınızı saatler oynayabilirsiniz.

1 Reactor u açmadan önce U94 açıyoruz ve game start butonuna tıklıyoruz.
    2 Hack Shield simgesi belirdikten sonra u94 ün exit butonuna tıklayıp çıkıyoruz (exit diyince 2 seçenek çıkıcak sağdakine tıklayın)

Oldu bitti işte bu kadar sorunsuz bi şekilde lvl 30 oldum muhteşem questlere hazırmısınız ?

Not: oyundayken ALT TAB yaparsanız Error hatası verip oyundan atar... İyi oyunlar... Umarım yararlı olur

• vay bee kimsenin işine yaramadımı ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33782978/tm.htm

Proxifier ve Hotspotshield ile giriş yöntemi yazıyor. Sockschain ile ip aramak en fazla 6-7 dakika. Tırmalıyor demişsin.
  • 1. si Beta açıldı adlı Sun Online konusuna bakmamışsın
    2. si prox ve shockwawe 6 - 7 ise U94 ile 30 sn
    3. U94 çok çok daha kolay ve basit bi yöntem

Arasındaki farkı sen anla özelliklede sen bi o bahsettiğim topicleri iice oku bi çok insan proxtan şikayetçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 19 Ekim 2009; 1:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyrande

1. si Beta açıldı adlı Sun Online konusuna bakmamışsın

Arasındaki farkı sen anla özelliklede sen bi o bahsettiğim topicleri iice oku bi çok insan proxtan şikayetçi

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_33782978/tm.htm

Proxifier ve Hotspotshield ile giriş yöntemi yazıyor. Sockschain ile ip aramak en fazla 6-7 dakika. Tırmalıyor demişsin.

• Tyrande teşekkür ederim arkadasım , kısa ve temiz bir yöntem uzun ve zahmetli bir yöntemden iyidir !!
  • Aynı görüşteyim o yüzden koydum zaten kalabalık yapıyor proxi felan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

Baktım arkadaşım en son birisi başka yöntem yokmu diyo artık :D

• Teşekkürler Dostum Güzel paylaşım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

Baktım arkadaşım en son birisi başka yöntem yokmu diyo artık :D

Farkındaysan hotspotshield eklenmeden önce demiş.

Edit : Pardon macro hatası alanı kastediyorsun sanırım. O hackshield hatası. Her proxy programında verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 20 Ekim 2009; 16:29:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.