Şimdi Ara

Arkadaşlar C:\WINDOWS klasöründeki bütün dosyalar işe yarar mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş sanirim 10 yildir format atmamiş :D

Windows bi işe yaramaz sil gitsin nolcakki
  • ben her 6 ayda bir format atarim
  • Ben formattan önce eğlence olsun diye klasörleri teker silip neler değiştiğine bakıyordum.%60-70 silmiştim simgeler fln kaybolmuştu.Başlat a tıklanmıyordu.Ama çok zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ant_alican

system32 klasörü gereksiz diye duymuştum onu sil bence

haa kopardın beni ya.deli midir nedir bilgisayarı oluşturan en önemli dosyalar orda !
  • Hocam sen dinleme bunları
    Bilgisayarım'de
    Yerel disklerden C ye gel Sağ tıkla ellinle fareye orda sekmelerden bicimlendir var hızlı bicimlendir de 50gb boş yer açar sana
    Saygılar...
  • quote:

Çakmasından alıntı: ant_alican

system32 klasörü gereksiz diye duymuştum onu sil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

/>

bide photoshop cs4 kullandıgını görüyorum gif nasıl editleyebilirim?

Renk bileşenlerini CMYK'dan RGB'ye çevir.
  • 40 gb olması imkansız, Windows Vista Ultimate SP2 bile tüm güncellemeler yapıldığı halde 10 gb bende. Sen yanlışlıkla arşiv'i Windows klasörüne atmış olmayasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kieslowski -- 17 Ağustos 2009; 15:38:12 >
  • C de silibilceğin bölümleri söylüyorum.Adam gibi söylüyorum yap şunları bari bir hayra geçsi

C:\WINDOWS\Temp içini silebilirsin.
    C:\WINDOWS\Prefetch içini silebilirsin.
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Temporary Internet Files içini silebilirsin.
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Temp içini silebilirsin.

Ayrıca Windowsunun içinde iki tane oyunun uninstal i var onlarıda silebilirsin.

İnternette çok gezen çok program oyun yükleyen bir kişiysen bunları silmelisin.

Temp i ve temporary internet files'i silerken bazı dosyalar silinmez o yüzden hata verebilir. Temp i silerken perflib silinmez. Bu arada local settings i görmen için gizli dosyaları göster açık olmalı.

• Bence sen PC'yi aşağı at. Bayağı bir yer açılır bidaha da dolduramassın zaten.
  • system32 yi silme bence :S Ccleaner diye bir program avr onu indir o baya bi gereksiz dosya silio
  • Ya al bitane daha 40 gb hdd 2 tane diskin olsun yedeklemeyi diğer 40gb'a yaparsın.Yada al bitane 120 gb keyfine bak

• Hocam klasör aynen böyle:

Arkadaşlar C:\WINDOWS klasöründeki bütün dosyalar işe yarar mı ?

@Screamer

onu düşündüm cdyi bulamıyorum off offf

Alttaki şarkı sytem of down mu

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

C de silibilceğin bölümleri söylüyorum.Adam gibi söylüyorum yap şunları bari bir hayra geçsi

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Temporary Internet Files içini silebilirsin.

Temp i ve temporary internet files'i silerken bazı dosyalar silinmez o yüzden hata verebilir. Temp i silerken perflib silinmez. Bu arada local settings i görmen için gizli dosyaları göster açık olmalı.

Dediklerini sildim 10 gb yer açıldı.Umarım bir sorun olmaz.Evet çok geziyorum ve çok download yapıyorum.

• Bir yerde bilgisayarı yan yatırınca boş yer açılacağını duymuştum bir dene bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: To die

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

C de silibilceğin bölümleri söylüyorum.Adam gibi söylüyorum yap şunları bari bir hayra geçsi

Dediklerini sildim 10 gb yer açıldı.Umarım bir sorun olmaz.Evet çok geziyorum ve çok download yapıyorum.

hay maşallah

o izlediğin videolar orda kaydoluyo işte. ara sıra geçmişi sil

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.