|
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

En sonunda bana Bi proxy adresi verdi ve bunu yazmamı istedi tarayı ayarlarına,Bide bunu deneyelim dedi , bende sölediği 89.222.221.123 olması lazım ve port 8080 aynen boyle girdim.Ve bi daha denedim bu sefer girebildim.Ama ertesi gün yine girmemeye başladı bu sefer proxy yazıyorum,siliyorum deniyorum yine olmuyor.
Başka proxyler buldıum netten onları denedim yine olmuyor.Site yöneticileriyle görüştüm onlarda ilkkez bıyle bişeyle karşılaşıyorlar ve herkes normal download yaşamına devam ediyor.
Bir tek bende boyle bi sorun cıkıyor kimse mantıgının ne oldugunu ve sorunun ne oldugunu bulamadı.Arkadaşlar donanım haberi bilgi almak açısından cok fazla gezerim ve ne kadar tecrübeli ve bilgili kullanıcıları oldugunu biliyorum,ve şimdi ilk kez bu siteden
Sorun ne olabilir.Bi internet sitesi niçin normal de başka her yerden kullanıcı adını ve parolayı kabul ediyoken , benm evde bi daha bidaha parola ve kullanıcı adı isterki.Ve ben bu site harıcınde baska herturlu sıteye girip download yapabiliyorum,şimdi ye kadar ilk kez boyle bi sorunla karsılastım arkadaşlar,bu da benm sürekli niçin sorusunu kendime sormamı saglıyor.Albay yarbay general
kimin bi fikri varsa lütfen ama lütfen benimle paylaşsın arkadaşlar lütfen...Çok derin saygılarımla....

Hernneyse Clarion arkadaşıma da çok teşekkür ediyorum ilgilendiği için fakat dediğiniz tarzdaki ktunnel slimtrust gibi siteler www. olmadan browse yapmıyo.Yani bulunamadı 'Not Found' şeklinde hata veriyo , ön tarafında www istiyo.Ama benm girdigim site