Şimdi Ara

NOTEBOOK'TA SON NOKTA!!! SÜPER ÖZELLİKLERLE MSI 510C 980$ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
0
Favori
38.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CHE

gigatek te uye olanlara 1029$+kdv yanılmıorsam.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu notebook olayından hiç anlamıyorum.. şimdi bu msi 510c alsam işimi görürmü.. ben notebookla nete girerir knight online oynarım müzik dinlerim...knight online'ı sabah akşam oynarım..ısınma probleminden bahsetmişsiniz ben pek kapamayı düşünmüyorum notebooku..hertürlü notebook kullanan arkadaşlar notebooklar böle bi yükü kaldırabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

arkadaşlar bu notebook olayından hiç anlamıyorum.. şimdi bu msi 510c alsam işimi görürmü.. ben notebookla nete girerir knight online oynarım müzik dinlerim...knight online'ı sabah akşam oynarım..ısınma probleminden bahsetmişsiniz ben pek kapamayı düşünmüyorum notebooku..hertürlü notebook kullanan arkadaşlar notebooklar böle bi yükü kaldırabilirmi?

Alıntıları Göster
    ve msi 510c nin ekran kalitesi iyimi oyun performansı nasıl? ısınma problemi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayleo

Halen usr9106 wireless kullanıyorum neden ?

quote:

Orjinalden alıntı: CHE

Ya arkadaslar ben merak ediyorum hic wireless adsl modem alanınız oldumu?

Alıntıları Göster
    beyler ikisi de bu forum da epey konuşulmuş. yarın itibariyle ankaradan ya MSİ 510C yada TOSHİBA
    L10-205 i almayı düşünüyorum. ikiside 1099+kdv

MSİ donanım açısından daha iyi gorunuyor. mavi bilgisayar da inceledim gri renkli olanın plastik kalitesi biras toshiba dan kötü. cardfinans 150 taksitle 12 ay olacak
    TOSHİBA NIN da dış görünüş ve teknik servis olayı daha iyi gibi.

ciddi yorumlarınızı bekliyorum. yarın paraları boşa vermeyelim. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: oliwer

beyler ikisi de bu forum da epey konuşulmuş. yarın itibariyle ankaradan ya MSİ 510C yada TOSHİBA
    L10-205 i almayı düşünüyorum. ikiside 1099+kdv

MSİ donanım açısından daha iyi gorunuyor. mavi bilgisayar da inceledim gri renkli olanın plastik kalitesi biras toshiba dan kötü. cardfinans 150 taksitle 12 ay olacak
    TOSHİBA NIN da dış görünüş ve teknik servis olayı daha iyi gibi.

ciddi yorumlarınızı bekliyorum. yarın paraları boşa vermeyelim. saygılar

Alıntıları Göster
    oliwer bu başlıktaki tüm mesajları okursan 510c yi kullanmış kadar bilgi sahibi olursun. Oyun performansı ekranının kalitesi, overclock kabiliyeti, karşılaşılan sorunlar bunların hepsi bu başlıkta var. Ben de 510c saihibi olarak hernekadar bazı sorunlar yaşasam da bu cihazı hem çok seviyorum hem de çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

oliwer bu başlıktaki tüm mesajları okursan 510c yi kullanmış kadar bilgi sahibi olursun. Oyun performansı ekranının kalitesi, overclock kabiliyeti, karşılaşılan sorunlar bunların hepsi bu başlıkta var. Ben de 510c saihibi olarak hernekadar bazı sorunlar yaşasam da bu cihazı hem çok seviyorum hem de çok memnunum.

Alıntıları Göster
    rainman yaşadığın sorunlar neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

evet ya ben de merak ettim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

evet ya ben de merak ettim

Alıntıları Göster
    rain epeydir inceledim başlığı ama ben overclock yapabilecek bir kullanıcı değilim. yaşad ığınız sorunlar nedir ve benim gibi bir kullacıyı etkiler mi?

• quote:

rain epeydir inceledim başlığı ama ben overclock yapabilecek bir kullanıcı değilim. yaşad ığınız sorunlar nedir ve benim gibi bir kullacıyı etkiler mi?

Alıntıları Göster
    Benim yaşadığım 2 sorun oldu biri toucpad in kitlenmesi. Bunun çözümü pili çıkarıp tekrar takmak. Bu olay 1 kere başıma geldi. Diğer sorun ekran ışığı bazen ara ara azalıp çoğalıyodu. Servise gonderdim LCD inventoru değişti şu an bir sorunum yok. Benim yaşamadığım ama bazı arkadaşların yaşadığı bir sorunda space tuşunun sağa doğru biraz daha çıkık oluşu nedeniyle klavye ekran arasına koruyucu bezin konmaması enranın çizilmesine neden oluyomuş.

• quote:

Benim yaşadığım 2 sorun oldu biri toucpad in kitlenmesi. Bunun çözümü pili çıkarıp tekrar takmak. Bu olay 1 kere başıma geldi. Diğer sorun ekran ışığı bazen ara ara azalıp çoğalıyodu. Servise gonderdim LCD inventoru değişti şu an bir sorunum yok. Benim yaşamadığım ama bazı arkadaşların yaşadığı bir sorunda space tuşunun sağa doğru biraz daha çıkık oluşu nedeniyle klavye ekran arasına koruyucu bezin konmaması enranın çizilmesine neden oluyomuş.

Alıntıları Göster
    beyaz msi ımdan yazıyorum beyler :) grisini almıştım değiştirdim bugün. Mavibilgisayardan 1099+kdv 12 ay taksitle aldım. hala şarzda. bu ayki byte dergisinin cd sinden age of 3 yükleyim dedim demo yükledi ama yemedi.... normalmidir? oynayan var mı bu oyunu?
    aletin görüntüsü süper. ısınma sorununu okumuştum ama en fazla işlemci ısısını 64 gördüm install ederken. termal macun olayı bunda var mı yok mu nası anlarım?
    ekran epey kaliteli görünüyor bütün driverları falan da yüklü geldi. yapmam gereken bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim... saygılar

• quote:

beyaz msi ımdan yazıyorum beyler :) grisini almıştım değiştirdim bugün. Mavibilgisayardan 1099+kdv 12 ay taksitle aldım. hala şarzda. bu ayki byte dergisinin cd sinden age of 3 yükleyim dedim demo yükledi ama yemedi.... normalmidir? oynayan var mı bu oyunu?
    aletin görüntüsü süper. ısınma sorununu okumuştum ama en fazla işlemci ısısını 64 gördüm install ederken. termal macun olayı bunda var mı yok mu nası anlarım?
    ekran epey kaliteli görünüyor bütün driverları falan da yüklü geldi. yapmam gereken bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim... saygılar

Alıntıları Göster
    oliwer hocam gule gule kullan, hoşgeldin aramıza
    Valla her sey kurulu gelior haklısın ama windows xp home yuklu.Ben degiştirdim win xp prof. kurdum.Ama sistemini değiştirmiyceksen mutlaka Virus Prog.+firewall kur.Ayrıca ekran karti için Omega driverlarini onerıyorum.
    http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=14 dan indirebilrsin.
    "Radeon Omega Drivers 2.6.75a (Catalyst 5.10a)"
    Bir de lcd yle alakalı birsey soylıycem.Bilgisayarla beraber gelen sungeri mutlaka ekranla klavye arasına koymayı unutma.Yoksa klavye ekranı çizebilior.
    Ayrıca wordde yazı yazarken TOUCHPADI kapatmak için de Synaptics i kurabilirsin.
    http://www.synaptics.com/decaf/drivers/WinNT5_8_1_2.zip dan yukleyebilrsin.

Simdilik bunlar gelio aklıma. Eger bir sorun yaşarsan hemen bize danısabılırsın
    Hade iyi geceler.tekrar hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHE -- 11 Kasım 2005, 22:51:36 >

• quote:

oliwer hocam gule gule kullan, hoşgeldin aramıza
    Valla her sey kurulu gelior haklısın ama windows xp home yuklu.Ben degiştirdim win xp prof. kurdum.Ama sistemini değiştirmiyceksen mutlaka Virus Prog.+firewall kur.Ayrıca ekran karti için Omega driverlarini onerıyorum.
    http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=14 dan indirebilrsin.
    "Radeon Omega Drivers 2.6.75a (Catalyst 5.10a)"
    Bir de lcd yle alakalı birsey soylıycem.Bilgisayarla beraber gelen sungeri mutlaka ekranla klavye arasına koymayı unutma.Yoksa klavye ekranı çizebilior.
    Ayrıca wordde yazı yazarken TOUCHPADI kapatmak için de Synaptics i kurabilirsin.
    http://www.synaptics.com/decaf/drivers/WinNT5_8_1_2.zip dan yukleyebilrsin.

Simdilik bunlar gelio aklıma. Eger bir sorun yaşarsan hemen bize danısabılırsın
    Hade iyi geceler.tekrar hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    üstad eywallah sanırım bana xp home yetecek. senin ati driverlarını da yüklicem.ben ekranın üstünde ilk gelen plastiği kaldırmadım çizilmesin diye promlem olurmu... ilk notebook um ya nerdeyse kundaklıcam
    yalnız her güzelin bi gusuru vardır gri olanı degiştirdik fakat bunda da ölü piksel var bi tane.. kısmet işte.. ne yapılabilir?? saygılar

• quote:

üstad eywallah sanırım bana xp home yetecek. senin ati driverlarını da yüklicem.ben ekranın üstünde ilk gelen plastiği kaldırmadım çizilmesin diye promlem olurmu... ilk notebook um ya nerdeyse kundaklıcam
    yalnız her güzelin bi gusuru vardır gri olanı degiştirdik fakat bunda da ölü piksel var bi tane.. kısmet işte.. ne yapılabilir?? saygılar

Alıntıları Göster
    ya bende aldim bugün bir tane :) 1099+kdv'ye 12 taksit. mavi bilgisayarın dediğine göre son iki tane kalmıştı ve bende aldığıma göre son bir tane ellerinde şimdi. Bir daha bu model gelmeyecekmiş, daha üst modelleri gelecekmiş, yani bu fiyata böyle bir notebook bir daha yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kayseri/ankara

ya bende aldim bugün bir tane :) 1099+kdv'ye 12 taksit. mavi bilgisayarın dediğine göre son iki tane kalmıştı ve bende aldığıma göre son bir tane ellerinde şimdi. Bir daha bu model gelmeyecekmiş, daha üst modelleri gelecekmiş, yani bu fiyata böyle bir notebook bir daha yok :)

Alıntıları Göster
    benimkine termal macun sürülmemiş.
    bulabilirsem en yakın zamanda sürecem.
    5'C fakeder herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erte

5'C fakeder herhalde.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erte

5'C fakeder herhalde.

evet erte hocam thermal macun enaz 5-6 C farkedebilior.Ben de bayram da istanbula gittigimde götürdüm bimtese..
    Arkadaslar peki şu ethernet problemini yaşayan var mı hala? benim ethernetteki problem kartın bozuk olması diil, ethernet yuwasının saglam olmamasından kaynaklanıo.Yani kablo yerine oturmuyo bu sebepten dolayı ethernet baglantısı bır gelıor bır kopuor.

• quote:

quote:

5'C fakeder herhalde.

evet erte hocam thermal macun enaz 5-6 C farkedebilior.Ben de bayram da istanbula gittigimde götürdüm bimtese..
    Arkadaslar peki şu ethernet problemini yaşayan var mı hala? benim ethernetteki problem kartın bozuk olması diil, ethernet yuwasının saglam olmamasından kaynaklanıo.Yani kablo yerine oturmuyo bu sebepten dolayı ethernet baglantısı bır gelıor bır kopuor.

Alıntıları Göster
    bugun termal macun sürdüm sıcaklık acayip düştü.
    normal kullanımda 43'c civarında dolanıyo.
    hiç bu kadar beklemiyordum. macun sıcaklığı 7-8 'C düşürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: erte

bugun termal macun sürdüm sıcaklık acayip düştü.
    normal kullanımda 43'c civarında dolanıyo.
    hiç bu kadar beklemiyordum. macun sıcaklığı 7-8 'C düşürdü.

Alıntıları Göster
    oliver hayırlı olsun. Doğru seçim yapmışsın. Ben Age of 3 u sorunsuz oynadım. Sen ne sorunu yaşadın? Ekranda ölü piksel varsa hemen vakit kaybetmeden değiştir. Bu arada ekrandaki plastik korumayı kaldırabilirsin sadece notebook u kapatırken klavye ile lcd arasına beyaz koruyucu bezi koyman yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 14 Kasım 2005, 18:00:53 >

• quote:

oliver hayırlı olsun. Doğru seçim yapmışsın. Ben Age of 3 u sorunsuz oynadım. Sen ne sorunu yaşadın? Ekranda ölü piksel varsa hemen vakit kaybetmeden değiştir. Bu arada ekrandaki plastik korumayı kaldırabilirsin sadece notebook u kapatırken klavye ile lcd arasına beyaz koruyucu bezi koyman yeterli.

Alıntıları Göster
    aoe 3 ve medal of honor: pacific assault u sorunsuz ve cok iyi bir sekilde oynayabiliyorum..
  • quote:

quote:

5'C fakeder herhalde.

Alıntıları Göster
    CHE, ben ethernet i aldığımdan beri sorunsz kullanıyorum.

quote:

quote:

5'C fakeder herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayleo

Halen usr9106 wireless kullanıyorum neden ?

quote:

Ya arkadaslar ben merak ediyorum hic wireless adsl modem alanınız oldumu?

Alıntıları Göster
    beyler merhaba 6. sayfada zor ulaştım size..

touchpad dün durup duruken bozuldu çalışmıyor. bunun bir kısayol açma düğmesi falan mı var? bir kaç kez driverını yükledim kar etmedi. yardım edecek var mı pls...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 22 Kasım 2005, 13:43:35 >

• quote:

touchpad dün durup duruken bozuldu çalışmıyor. bunun bir kısayol açma düğmesi falan mı var? bir kaç kez driverını yükledim kar etmedi. yardım edecek var mı pls...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

hocam cok ilginc ama benimde basıma gelmisti, pili sok bır 5 dakıka beklet sonra geri tak inanmıycaksın ama touchpad calısmaya baslıyacak
    bende b unu forumdan bır arkadasdan ogrenmıstım.Ilk duyduumda tuhafıma gıtmıstı ama denedım oldu valla...

1.edit..
    Hocam sen dedinya touchpadım calısmıo bende bır kontroledıyım dedım anaa baktım benımkı de calısmıo farketmesım nasıl olsa mouse kullanıorum die bu 2. aynı olay basıma gelıo.Alla alla ılgınc bır durum be sımdı denıorum pılı cıkarıp tekrar takıcam duzelır ınsallah ıkıncı defa
    2.edit..
    Denedim oldu suan calısıor taaçpedimPili cıkarıp taktıında sorun cozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHE -- 22 Kasım 2005, 18:09:19 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.