Şimdi Ara

İZMİT HAKKINDA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • içinde yaşayanların pek de o kadar sevemediklerini düşündüğüm şehir. oysa her bir şeysi vardır, demiryolu naaşının üzerine kurulmuş çınarların gölgelediği yürüyüş yolu, marinası, istediğin en kral piknik alanına 30 dakika içinde ulaşma imkanı, zart diye istanbulda olmanın güzelliği, eğlence arayanlar için fuar, üniversitenin getirdiği canlılık... ama kenarından geçen bunca ulaşım alanının şehre bir gelir geçerlik kattığını düşünürüm. birileri gelir birileri gider birileri kalır. bu şehirde az zaman geçirilirse sevilir, ama çok zaman insanı boğar, yorar öyle kalakaldırır...bir o kadar da boynu büküktür İZMİTİN DİMİ?

Mekatronik ( Step Servo Sistemler, CNC, PLC, Akıllı Makinalar, Robotik, Makina Otomasyonu vs.)
    demirelu@hotmail.com
  • bak kardeş nerelisin bilmiorm ama sana bsy sorcam...hiç izmitte bi kız görüp te "off ne kadar güzel bi kız..olmaz böle bi güzellik" dedigin oldu mu veya "saat 12bucuk etraf insan kaynıo..heryer genç,üniversiteli dolu..bu şehirde eglenmek de güzel" dedigin veya "ya bu sehirde evde durmak batıo..insanın cıkıp gezesi
    izmitin güzelliklerini göresi gelio" dedigin oldu mu??

daha uzatırım bu cümleleri......

demek istedigim..eger aranızda sınava girip te bu sene tercih yapcak olan varsa...ve üniversite hayatında eglence istiosa..ortamı,şamatası da yanında olsun istiosa İZMİTi yazarken bi kere daha düşünsün...

İZMİTin tek olumlu yanı ne biliomusun...İstanbula yakın olması..bi de kışın KARTEPE ortamı işte...geri kalan herşeyi çöpe at...,

gerçi yine de halimize şükretmek lazım bazen...İZMİT böleyse SAKARYA nasıl ünililer için merak ediorm..çünkü SAKARYA dan herhafta sonu İZMİTe gelio örenciler ve İZMİT e cennet dior

• ben 27 yıldır buradayım ysni sizin gibi ögrencilik yıllarımızı ızmıtte gecırmedıgımız için belkide siz daha iyi tanıyorsunuzdur buraları
  • bende pahalı olduguna katılmıyorum hocam yaa herseyın her fiyata oldugu yerler var kiralar hariç tabi
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş sakarya hakkında böyle ileri geri konuşuyorsun ama anlaşılan hiç gitmedin.
    sen sakaryayı nereden bileceksin ki
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.