Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
529.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aLTuu

@canciger

Evet, geçerli...

Alıntıları Göster
    hocam sagolasın bende pocket pc var ondada noviiremote yuklu onda nasıl bır yol ızleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

hocam sagolasın bende pocket pc var ondada noviiremote yuklu onda nasıl bır yol ızleriz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lg lh 2000 tv için h
    ama kumandayla işlemleri nasıl yapıyoruz
    firmvare versionunu da bilmiyoruumm
    neler yapmam gerekiyor adımadım lütfen açıklayabilirmisiniiiz
    yada doğru çalışan link veriin arkadaşlaar
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

arkadaşlar lg lh 2000 tv için h
    ama kumandayla işlemleri nasıl yapıyoruz
    firmvare versionunu da bilmiyoruumm
    neler yapmam gerekiyor adımadım lütfen açıklayabilirmisiniiiz
    yada doğru çalışan link veriin arkadaşlaar

Hama kumanda ile yapacaksan versiyonun hiç bir önemi yok.

Kumanda ile nasıl yapılacağı forumda defalarca anlatıldı bi zahmet okursanız bu soruyu sormamış olursunuz.

Ayrıca kumandanın paketinden çıkan kullanma kılavuzunda yazıyor cihazın nasıl tanıtılacağı.

Bu sayfanın yukarılarında benim tarafımdan adım adım anlatıldı nasıl yapılacağı.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastfighter32

quote:

Orijinalden alıntı: sanli90

quote:

Orijinalden alıntı: lastfighter32

Arkadaşlar benim televizyonumun modeli 37lf2500 versiyonu da 3.63 .

Ben de diğer arkadaşlar gibi usb üzerinden film izlemek istiyorum.

Bu amaçla forumdaki yazılanları okudum ve hama 12047 universal kumanda aldım. söylenilenleri aynen yaptım. tools 3 deki divx yazan kısımda off'u kapatıp "HD" yaptım exit ile çıktım. flashdisk taktım ama flashı görmedi. Flashdiski fat,fat32,ntfs formatlarında da formatlayarak denedim yine de çalışmadı. Ayrıca kumandada QMenü tuşuna bastığımda diğer arkadaşlar gibi usb işareti yok bende. Ancak "PR" diye bir sekme var o da aktif değil. Acaba Usb aktif çalışmıyormu ayar aypabileceğim yer var mı? Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilecek olan varsa müteşekkir olurum.

Bendede ilk öle oldu sonra tekrar servis menüsüne girdim Jpeg mp3 olan yeride 0 dan 1 e çıkardım ve menüden çıktım sonra tv kapadım açtım usb taktım usb okunuyor dedi tv sonra tv menüsüne girince bi baktım usb sekmesi de gelmiş :) PR başka bişey o bölümde usb falan çıkmıyor ok tv menüsüne girince çıkıyor

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli )

Sağol kardeş ben de o dediğin işlemi yaptım düzeldi. Teşekkürler..

Arkadaşım bende de aynı sorun var ve ben hama kumanda ile tekrar aynı menüe giremiyorum yardım edin çıldıracağım

• quote:

Orijinalden alıntı: may-day

Arkadaşlar burası yerimi bilmiyorum ama evimde samsung 40A656 40'' lcd tv var.Usb özelliği mevcut fakat film izleyemiyorum.Acaba servis menüsünden bu özellikleri açmak mümkünmüdür???

yeri burası değil. istersne samsung başlıklarına bak
  • quote:

sanırım bu konunun önceki sayfalarında var onunlada oluyor ben gördum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arke2

quote:

Alıntıları Göster
    Değerli forum üyeleri herkese iyi akşamlar, aranıza yeni katıldım.
    Elektroworld den 32LG2000 tv mi satın alalı yaklaşık 1 yıl olmak üzere. Ancak tv lerin arkasındaki usb girişinin yetkili servis dışında da kullanılabildiğini bir kaç gündür sitedeki ilgili konuların hemen hemen hepsini okuyarak öğrendim.Talihsiz bir seçim yaptığıma kendimi inandırmak istemiyorum, ancak durum onu gösteriyor galiba.
    Konularda verilen linklerdeki yazılımların hepsini indirdim. 2 ve 4 gb lık flash disklerimi ayrı ayrı fat32 olarak formatladım. Yazılım yükleme menüsüne uzun uğraşılar sonunda bir üyenin " menü+7 kez 7 tuşuna basma" yöntemi ile ulaşabildim. İndirdiğim versiyonların hemen hemen hepsini denedim, hatta içinde yazılım olmadan yani boş flash diski bile takmama rağmen hep aynı hata mesajını aldım. Ekran görüntüleri aşağıdadır.

Servis menüsüne ise yine forum üyelerinin verdiği bilgilerle E66 telefonuma yüklediğim irremote programı ile ulaşabiliyorum. Servis menüsüne ait görüntülerde aşağıdaki gibidir.
    Benim tv nin usb girişini kullanabilme yada kullanamama noktasında kendimi ikna edebilmek için son çare olarak hama kumanda siparişi vermeden önce çalışmalarımın beyhude olup olmadığı noktasında değerli üstatların tavsiyesine ihtiyacım var. Benim tv nin usb menüsü açılırmı açılmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmahzun -- 26 Mayıs 2010; 22:34:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arke2

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 42pq200r var ama bir turlu usb aktif edemedim...hama kumandayla service menusune girdim ama malesef benmki biraz değişşişk galiba...ekran goruntusu aşagıda ban yardımcı olabilecek varsa sevinirim...
    http://img692.imageshack.us/img692/7233/201005250001.jpg

[IMG=http://img692.imageshack.us/img692/7233/201005250001.jpg][/image]

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahh1905

arkadaşlar bende 42pq200r var ama bir turlu usb aktif edemedim...hama kumandayla service menusune girdim ama malesef benmki biraz değişşişk galiba...ekran goruntusu aşagıda ban yardımcı olabilecek varsa sevinirim...
    http://img692.imageshack.us/img692/7233/201005250001.jpg

[IMG=http://img692.imageshack.us/img692/7233/201005250001.jpg][/image]

Alıntıları Göster
    evet bende 37lh3800 vardı dün hama kumanda aldım mecidiyeköy darty den akşam denedim kumanda ile ve sonuç mükemmel tşk.ler

• quote:

Orijinalden alıntı: gazi06

quote:

Orijinalden alıntı: nbalsari

Selam,

Bugun LG 32LH2000 satın aldım ve mensabera ' nın verdiği linkteki yöntemle yazılım versiyonunu 3.24 den v03.15.00 e düşürerek OK+OK tuşunun çalışmasını sağladım (buradaki ince nokta USB belleğe firmware i atarken LG-DTV klasörünün içinde atmanız. TV bu klasörü arıyor, bulursa içindeki firmware leri gösteriyor. Aslında bir Linux dağıtımı olan bu yazılım kurulduktan sonra tüm kanal bilgilerinizi tekrar girmeniz gerekiyor.
    Bu işlem bittikten sonra,kumandadaki OK tuşu ile TV deki OK tuşuna aynı anda basarak teknik menüye giriyorsunuz. Şifre 0000. Menüdeki oklarla 3. seçeneğe gelip jpeg&mp3 yazan ilk seçeneği "1" yapıyorsunuz. iki aşağısında Divx li seçeneği de "off" dan HD ye değiştiryor ve kumandanın altındaki return tuşuyla çıkıyorsunuz. Bluetooth seçeneğini hiç denemeyin, donanımsal olarak yok :).

Denemek için biraz önce Usb HDD taktım ve şu anda film seyrediyorum. TV nin kumandası tüm işlevleri yapıyor...

Aynı forumda 3.39 yazılım versiyonunun yüklenişi de anlatılıyor. yükseltme yapıldığı halde USB port hala çalışıyormuş. Ben daha denemedim, ama ileride deneyebilirim.

Deneyeceklere başarılar...

kardes bende kiside ayni LG 32LH2000 v03.24.00 ok ok bas bas bi hal oldum, bencede 03.15 yuklendiginde duzelecekte daha servisten once ben yuklesem mi acaba diye dusunuyorum, servis buraya 3 gunde gelir... ne yapayim sence 3.15i indirdim lakin hangi program loderi ile yuklenecek, uyduyu guncellemi biliyorum bu da ona benziyor.... ne dersin ne yapayim...

Alıntıları Göster
    LG 32LF2500 Model LCD TV
    ptesi günü hizlial.com'dan bu televizyonu 932 TL ye aldım.
    Önce 3,15 yazılımı attım gerekli ayarları yaptım. sonra 3,65 yazılımına döndüm. şuan için herşey sorunsuz arkadaşlar

• ben denedim bende 3.63 vardı 3.15 döndüm ekran windows 8 bit gibi oldu renkler karışıktı. usb hack yaptım sonra 3.65 e döndüm sorun olmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: babahaydar

Birkaç gün önce 42lh3000 aldım. Telefon yöntemi ile usb'yi aktif hale getirmeye çalıştım ama başaramadım. Cihazın versiyonu 3.63 problem ise şifre soran bölümü geçtikten sonra tool1, tool2, tool3 yazan bölümlerde dört haneli bir rakam var ve bir türlü o bölümlere müdahale edilemiyor. Yazılım düşürme yöntemini henüz tutarlı bir geri bildirim olmadığı için denemeye çekindim. Acaba bu yazılımla usb aktifleştirme yöntemi engellendi mi? Bu konuda bilgisi olan ustalardan yardım bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Arkdaşlım sakın V3.63 den V3.15'e downgrade yapmayınız, henüz daha denenmemiş çünkü...Sorun olabilr...

Ancak V3.55'e dönebilirsiniz...

Ayrıca v3.63'ü alttaki linkten çekebilirsiniz...

http://r*apidshare.com/files/369473143/v3.63.00.epk

• quote:

Orijinalden alıntı: marmarisleee

quote:

quote:

quote:

quote:

slm arkadaslar. bende 32lg2000 var.. tv den ve kumandadan aynı anda ok e basınca sifre yazabileceğim yer falan çıkmadı bende biraz araştırdım ve bunun için versiyonun 3.15 e düşürülmesi gerektiğini öğrendim. fakat ne yaptımda bu olayı gerceklestiremedim. dosyayı fat32 formatlı usb ye LG_DTV klasörü içerisine kopyaladım.. sonra gerekli adımlar.. menu ye bas.. cursor opsiyonda iken 7 kez fav a bas.. 7 deil 70 kez bastım ama tık yok.. av modunda denedim.. anten tv de ..açtım kapatıım.. gücü kestim tekrar açtım.. ama yine olmadı yine olmadı. bu konuda 1 yardım ltf.. tşk ..

konuyu inceleyebilirsin... aynı durum bizim başımıza da geldi... çözdük tabiki...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_4/key_/tm.htm#35719121

bugün denedim tekrar.. menu sonra cursor opsiyonda iken 7 kez fav.. yine olmadı.. sonra 7 kez 7 tuşuna bastım ve oldu :))) ... bi başka forumdan 3.15 indirdim .. aynı şekilde lg_dtv klasörü içerisine attım.. ama yükleme ekranı geldiğinde 3.15 dosyasını görmüyo.. daha sonra 3.51 için denedim.. ve yüklemeyi kendisi otomatik buldu ve gerçekleştirdi.. forumdaki 3.15 için verilen link ölü .. 3.15 için lin verebilecek arkadaş varmı? tşk

dostum bak birde böyle denermisin?

önce tertemiz FAT32 olarak formatladığın usb ye git yeni klasör oluştur ve LG_DTV olarak isim ver sonra v3.15 i içine at...

TV ni kapat, elektrikten de çek...

belleği tak ve TV ye elektrik ver...

direkt okuyacaktır... okumaz ise lütfen sana attığm üstteki alıntı mesajdaki uygulamayı yap..(7 kez 7 ye basma olayı)

bunlarda taze v3.15 linkleri...

http://dl.dropbox.com/u/4639/V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk

http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.15.zip

slm kardeş.. yardımın için tşk..söylediğin şekilde denedim.. ama yine olmadı.. fat32 formatladım sonra LG_DTV klasörü içerisine attım 3.15 versiyonunu .. tv yi kapattım elektrik kestim.. sonra usb takıp açtım otomatik yükleme olmadı.. sonra kumandadan 7 kez 7 denedim .. tv yazılım güncelleme ekranı geliyo.. geçerli yazılım boot 10.10 app 03.51 .. bellek kartında aşağıdaki yazılım falan yazıyo.. ama aşağıda boot ve app yazan kısımların karşısında 3.15 versiyonu yok.. yani boş..3.51 e ben yükselltim demek amacı ile.. ve yükseltmeyi başardım.. ama 3.51 i yüklerken usb ye attığım doyanın uzantısı epk değil bin idi..hatta doya şu adı tam olarak şu 37-42-47-52LG5000-ZA_IC101-IC102(LGE7363C)_V3.51.01_2009-05-14.bin hatta ben bu dosyayı LG_DTV klasörü içerisine atıp yüklemedim.. direk klasör falan oluşturmadan usb nin içine attım ve tv ye taktığımdan otomatik yükleme başladı... harbiden kafam karıştı.. ne yaptıysam olmuyo.. :(

Arkadaşlar benim televizyonda ancak buradaki bin uzantılı yazılımı tanıdı. Diğer epk uzantılı yazılımlar nafile.
    Buradaki 3.51 yazılımınıda yüklemedim çünkü yükleyen arkadaş bu yazılımın usb menüsünü açıp açmadığı hakkında bilgi vermemiş.
    LH cihazların hemen hemen hepsine yazılım yüklenebildiğini veya bir şekilde usb menüsünün aktif edildiğini öğrendik.
    Ancak özellikle altını çiziyorum 32LG2000 cihaza lişkin özellikle 3.15 yazılımının yüklenmesi gerektiğini ifade eden üstatların bu işleme yönelik daha net ve anlaşılır bir şekilde açıklama yapabilirlermi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmahzun -- 26 Mayıs 2010; 20:47:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmahzun

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

slm arkadaslar. bende 32lg2000 var.. tv den ve kumandadan aynı anda ok e basınca sifre yazabileceğim yer falan çıkmadı bende biraz araştırdım ve bunun için versiyonun 3.15 e düşürülmesi gerektiğini öğrendim. fakat ne yaptımda bu olayı gerceklestiremedim. dosyayı fat32 formatlı usb ye LG_DTV klasörü içerisine kopyaladım.. sonra gerekli adımlar.. menu ye bas.. cursor opsiyonda iken 7 kez fav a bas.. 7 deil 70 kez bastım ama tık yok.. av modunda denedim.. anten tv de ..açtım kapatıım.. gücü kestim tekrar açtım.. ama yine olmadı yine olmadı. bu konuda 1 yardım ltf.. tşk ..

konuyu inceleyebilirsin... aynı durum bizim başımıza da geldi... çözdük tabiki...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_4/key_/tm.htm#35719121

bugün denedim tekrar.. menu sonra cursor opsiyonda iken 7 kez fav.. yine olmadı.. sonra 7 kez 7 tuşuna bastım ve oldu :))) ... bi başka forumdan 3.15 indirdim .. aynı şekilde lg_dtv klasörü içerisine attım.. ama yükleme ekranı geldiğinde 3.15 dosyasını görmüyo.. daha sonra 3.51 için denedim.. ve yüklemeyi kendisi otomatik buldu ve gerçekleştirdi.. forumdaki 3.15 için verilen link ölü .. 3.15 için lin verebilecek arkadaş varmı? tşk

dostum bak birde böyle denermisin?

önce tertemiz FAT32 olarak formatladığın usb ye git yeni klasör oluştur ve LG_DTV olarak isim ver sonra v3.15 i içine at...

TV ni kapat, elektrikten de çek...

belleği tak ve TV ye elektrik ver...

direkt okuyacaktır... okumaz ise lütfen sana attığm üstteki alıntı mesajdaki uygulamayı yap..(7 kez 7 ye basma olayı)

bunlarda taze v3.15 linkleri...

http://dl.dropbox.com/u/4639/V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk

http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.15.zip

slm kardeş.. yardımın için tşk..söylediğin şekilde denedim.. ama yine olmadı.. fat32 formatladım sonra LG_DTV klasörü içerisine attım 3.15 versiyonunu .. tv yi kapattım elektrik kestim.. sonra usb takıp açtım otomatik yükleme olmadı.. sonra kumandadan 7 kez 7 denedim .. tv yazılım güncelleme ekranı geliyo.. geçerli yazılım boot 10.10 app 03.51 .. bellek kartında aşağıdaki yazılım falan yazıyo.. ama aşağıda boot ve app yazan kısımların karşısında 3.15 versiyonu yok.. yani boş..3.51 e ben yükselltim demek amacı ile.. ve yükseltmeyi başardım.. ama 3.51 i yüklerken usb ye attığım doyanın uzantısı epk değil bin idi..hatta doya şu adı tam olarak şu 37-42-47-52LG5000-ZA_IC101-IC102(LGE7363C)_V3.51.01_2009-05-14.bin hatta ben bu dosyayı LG_DTV klasörü içerisine atıp yüklemedim.. direk klasör falan oluşturmadan usb nin içine attım ve tv ye taktığımdan otomatik yükleme başladı... harbiden kafam karıştı.. ne yaptıysam olmuyo.. :(

Arkadaşlar benim televizyonda ancak buradaki bin uzantılı yazılımı tanıdı. Diğer epk uzantılı yazılımlar nafile.
    Buradaki 3.51 yazılımınıda yüklemedim çünkü yükleyen arkadaş bu yazılımın usb menüsünü açıp açmadığı hakkında bilgi vermemiş.
    LH cihazların hemen hemen hepsine yazılım yüklenebildiğini veya bir şekilde usb menüsünün aktif edildiğini öğrendik.
    Ancak özellikle altını çiziyorum 32LG2000 cihaza lişkin özellikle 3.15 yazılımının yüklenmesi gerektiğini ifade eden üstatların bu işleme yönelik daha net ve anlaşılır bir şekilde açıklama yapabilirlermi.

Alıntıları Göster
    selamlar arkadaşlar öncelikle konunun tamamını malesef okuyamadım daha 7. sayfadayım ben yeni bir tv aldım LG M2262 usb üzerinden resim ve müzik oynatabilmekte dilm olayını açabilmek için menüye girmeye çalıştım AMA olmadı birde evrensel kumanda yöntemi varmış galiba bende Zapp ZP 8100 kumanda var bununlada menüye girilebilirmi cevaplarsanızz sevinirim şimdiden teşekkür ederimm..

• quote:

Orijinalden alıntı: Daghan--D.E.K.

selamlar arkadaşlar öncelikle konunun tamamını malesef okuyamadım daha 7. sayfadayım ben yeni bir tv aldım LG M2262 usb üzerinden resim ve müzik oynatabilmekte dilm olayını açabilmek için menüye girmeye çalıştım AMA olmadı birde evrensel kumanda yöntemi varmış galiba bende Zapp ZP 8100 kumanda var bununlada menüye girilebilirmi cevaplarsanızz sevinirim şimdiden teşekkür ederimm..

Alıntıları Göster
    LG LH 2000 serisi için arkadaştan aldığım hama kumanda ile mkv seyrettimm..
    olan biten 6 tane tuşa basmak hepsi o kadar basit.yapmanız gerekenler
    -ANTEN DİJİTÜRK VS NE VARSA ELEKTİRİK KABLOSU DIŞINDAKİ TÜM KABLOLARI ÖNCE TVMİZDEN CIKARIYORUZ
    2- TVMİZİ AÇIYORUZ SİNYAL YOK YAZISI ÇIKMASI LAZIM ORDAN İTİBAREN

ÖNCE HAMA KUMANDAMIZI TVYE ŞU ŞEKİLDE TANITIYORUZ!!

SETUP 3 SANİYE BAS KIRMIZI IŞIK YANAR
    SIRA İLE
    MODE
    TV
    0119 KODU GİR
    SHIFT
    OK

KUMANDAYI TANIDI

SETUP TUŞUNA BU SEFER ''1 KERE''BASIYORUZ
    AV (HAMA KUMANDADADİ AV TUŞU)
    (ŞİFRE EKRANI GELİYOR)

BUNDAN SONRASINI TV KUMANDASI İLE

Sonra karşımıza bir parola ekranı çıkıyor ve buraya 0000 ( dört adet sıfır ) degerini giriyoruz.
    Ve servis menüsü ile karşı karşıyayız.
    Karşımıza çıkan menüden tool options 3 e giriyoruz.
    Divx yazan seçeneğe girip off durumdan HD durumuna getiriyoruz ***************
    EXIT İLE ÇIKALIM

YİNE BU YAPILANLARI YENİDEN BAŞTAN YAPIYORUZ

YİNE KUMANDAMIZI TVYE TANITIYORUZ

SIRA İLE
    MODE
    TV
    0119 KODU GİR
    SHIFT
    OK

KUMANDAYI TANIDI

(ŞİFRE EKRANI GELİYOR)

Sonra karşımıza bir parola ekranı çıkıyor ve buraya 0000 ( dört adet sıfır ) degerini giriyoruz.
    BURADADA MP3 RESIM YAZAN YERDEKİ 0 RAKAMINI 1 YAPIYORUZ
    EXİT.
    ***** ARTIK TVYİ YENİDEN AÇIP KAPADIĞIMIZDA MENU TUŞUNA BASTIGIMIZDA USB GRİŞİDE AÇILIYOR.
    HDDNİZİ TVNİZİN ARKASINA TAKABİLİYORUZ.BEN AZÖNCE DENEDİM ÇALIŞTI.

ÖNEMLİ NOT: SERVİS USB CIKIŞININ KULLANILMASI LG TVNİZİ GARANTİ KAPSAMINDAN ÇIKARIYORMUŞŞ..
    BİLGİNİZE.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FFAC63F0

LG LH 2000 serisi için arkadaştan aldığım hama kumanda ile mkv seyrettimm..
    olan biten 6 tane tuşa basmak hepsi o kadar basit.yapmanız gerekenler
    -ANTEN DİJİTÜRK VS NE VARSA ELEKTİRİK KABLOSU DIŞINDAKİ TÜM KABLOLARI ÖNCE TVMİZDEN CIKARIYORUZ
    2- TVMİZİ AÇIYORUZ SİNYAL YOK YAZISI ÇIKMASI LAZIM ORDAN İTİBAREN

ÖNCE HAMA KUMANDAMIZI TVYE ŞU ŞEKİLDE TANITIYORUZ!!

SIRA İLE
    MODE
    TV
    0119 KODU GİR
    SHIFT
    OK

KUMANDAYI TANIDI

(ŞİFRE EKRANI GELİYOR)

Divx yazan seçeneğe girip off durumdan HD durumuna getiriyoruz ***************
    EXIT İLE ÇIKALIM

YİNE BU YAPILANLARI YENİDEN BAŞTAN YAPIYORUZ

YİNE KUMANDAMIZI TVYE TANITIYORUZ

SIRA İLE
    MODE
    TV
    0119 KODU GİR
    SHIFT
    OK

KUMANDAYI TANIDI

(ŞİFRE EKRANI GELİYOR)

BURADADA MP3 RESIM YAZAN YERDEKİ 0 RAKAMINI 1 YAPIYORUZ
    EXİT.
    ***** ARTIK TVYİ YENİDEN AÇIP KAPADIĞIMIZDA MENU TUŞUNA BASTIGIMIZDA USB GRİŞİDE AÇILIYOR.
    HDDNİZİ TVNİZİN ARKASINA TAKABİLİYORUZ.BEN AZÖNCE DENEDİM ÇALIŞTI.

ÖNEMLİ NOT: SERVİS USB CIKIŞININ KULLANILMASI LG TVNİZİ GARANTİ KAPSAMINDAN ÇIKARIYORMUŞŞ..
    BİLGİNİZE.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım öncelikle başarın için seni tebrik ediyorum.
    Fakat bu kadar uğraşmana gerek yoktu. Sanırım konu başlığını ve anlatılanları dikkatlice okumamışsın.
    Öncelikle tv nin servis menüsüne ulaşman için ne hama kumandaya nede symbian işletim sistemli bir telefona ihtiyacın yok. Sonuçta hama kumanda ve telefonda
    aynı menüyü açıyor.
    Servis menüsünü televizyonun orjinal kumandası ile açmak için televizyonun yanındaki tuş panellerinden ok tuşu ve kumandanın ok tuşuna birlikte yaklaşık 6-7 saniye
    kadar birlikte basaran servis menüsüne ulaşabilirsin. Gerisi zaten malum olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daghan--D.E.K.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dün Darty den hama 12047 kumandasını aldım, fakat benin Nokia E66 telefonla ulaşabildiğim servis menüsünden farklı bir şeyle karşılaşmadım.
    Artık şuna eminin ki bizim 32LG2000 televizyona epk uzantılı yazılımlar yüklenemiyor. USB girişini aktif edebilmek 3.15 yazılımının bin uzantılı versiyonunu bulmak
    ve yüklemekten başka çare yok.
    Elektroworld de tanıştığım bir LG elemanı benim tv ninde usb menüsünün açılabileceğini, ancak usul ve yöntemini iş ahlakı gerekçesi ile söyleyemeyeceğini, sadece
    yazılım yüklemekle bu işin olacağını ifade etti.
    Formun değerli üyelerinden elinde bizim tv ye uygun yazılım olan varsa lütfen paylaşsın.
    Bu arada bazı üyelerin hama kumanda ile Next Süper Plus uydu alıcılarını çalıştıramadıklarını okumuştum. Onun çözümüde benden olsun.
    Next 2000 Super Plus cihaz için kumanda kodu:0441 dir arkadaşlar.
    Bu kumanda ile şu anda tv, dvd ve uydu antenini kumanda edebiliyorum. Orjinal kumandaların yaptığı işi pratik olarak yapamıyor ancak kanal değiştirme,
    ses değiştirme, açma kapama gibi basit ve sürekli yapılan işler için çok ideal bir kumanda. Daha önce kullandığım akıllı kumandalardan çok daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.
    Herkese iyi hafta sonu diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmahzun -- 29 Mayıs 2010; 23:19:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmahzun

Arkadaşlar dün Darty den hama 12047 kumandasını aldım, fakat benin Nokia E66 telefonla ulaşabildiğim servis menüsünden farklı bir şeyle karşılaşmadım.
    Artık şuna eminin ki bizim 32LG2000 televizyona epk uzantılı yazılımlar yüklenemiyor. USB girişini aktif edebilmek 3.15 yazılımının bin uzantılı versiyonunu bulmak
    ve yüklemekten başka çare yok.
    Elektroworld de tanıştığım bir LG elemanı benim tv ninde usb menüsünün açılabileceğini, ancak usul ve yöntemini iş ahlakı gerekçesi ile söyleyemeyeceğini, sadece
    yazılım yüklemekle bu işin olacağını ifade etti.
    Formun değerli üyelerinden elinde bizim tv ye uygun yazılım olan varsa lütfen paylaşsın.
    Bu arada bazı üyelerin hama kumanda ile Next Süper Plus uydu alıcılarını çalıştıramadıklarını okumuştum. Onun çözümüde benden olsun.
    Next 2000 Super Plus cihaz için kumanda kodu:0441 dir arkadaşlar.
    Bu kumanda ile şu anda tv, dvd ve uydu antenini kumanda edebiliyorum. Orjinal kumandaların yaptığı işi pratik olarak yapamıyor ancak kanal değiştirme,
    ses değiştirme, açma kapama gibi basit ve sürekli yapılan işler için çok ideal bir kumanda. Daha önce kullandığım akıllı kumandalardan çok daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.
    Herkese iyi hafta sonu diliyorum.

Alıntıları Göster
    milet çok uğraştım ama LG 42LF2510 mdelinde service in only usb bölümü açılmadı, yapabilen varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: selsey

milet çok uğraştım ama LG 42LF2510 mdelinde service in only usb bölümü açılmadı, yapabilen varmıdır?

Alıntıları Göster
    32LG2000 serisinde farklı bir anakart var, yazılımla,menuyle vs mkv desteklemez. MKV destekler anakartlar 32LG2100 ile başlıyor ve daha sonra 32LH2000,32LH4000,5000 vs vs devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

32LG2000 serisinde farklı bir anakart var, yazılımla,menuyle vs mkv desteklemez. MKV destekler anakartlar 32LG2100 ile başlıyor ve daha sonra 32LH2000,32LH4000,5000 vs vs devam ediyor.

Alıntıları Göster
    32lg5000e birşey yokmu hala ?

mkv değil avide olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Alıntıları Göster
    ben bugun lg 42LD450 model lcd den aldım adam film oynatıyor dedi ama henüz tv yi kurmadım muhtemelen yarın kuracam çünkü işteyim tv yi spot aldığım için film oynattığına inanıyorum şimdilik :D yoksa kumanda ile açmak zorunda kalıcam tv peki illa ki hama kumandamı olmalı bende bir tane akıllı kumanda var o olmaz mı acaba digiturk u falan desteklio dsmartıda destekio acaba her akıllı kumanda da kumanda kodları değişiyormu yoksa aynımıdır hama kumanda da girilen kodu denemelimiyim sizce :)

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.