Yok mu hitachi ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yok mu hitachi ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Öyle de İstanbul Bakırköy'de herhangi bir servisleri gözükmüyor, gelen ekibin de herhangi bir sorun halinde işi profesyonel bir şekilde halledip halledemeyeceğini bilemiyorum, biraz da bu yüzden aslında Daikin'in teknik servisi nasıldır, iyi veya kötü bir deneyimi olan var mı onu da merak ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
güneş varken perdeleri çekin alet biraz rahatlar 2 saatte 2 derece düşüş bence kötü diğer odaların kapıları açıksa o da çok etkiler |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ben odanın kapısını açar açmaz kompresör noluyor ulan deyip gaza basıyor ama bunu çok hızlı algılıyor |
Şuraya da koydum hocam olur da işlenmezse: Watch VID_20250806_135341 | Streamable https://streamable.com/mjbg8o |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 6 Ağustos 2025; 22:34:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |