Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.546
Cevap
955
Favori
4.880.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32233224322532263227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharkemre

Arkadaşlar klima alacağim yerli marka istemiyorum japon markalarina yöneldim mitsubishi electrik hare serisine baktim ancak hitachi marka klima buldum klimayi epey araştirdim seer değeri 7.5 gayet iyi özellik ve kalite olarakta gayet başarili ama servis ve ürünün fazla tutulmamasi beni ürkütüyor şu site ile görüştüm konya da bir iklimlendirme firmasi peşin fiyata 36 bin civari bir rakam verdi böyle bir klima için fiyat gayet iyi siz ne dersiniz hitachi için pişman olur muyum ? Servis sorunu yaşarmiyim ?

hitachi 12000 btu inverter klima | rak-dj35rhae // rac-dj35whae a++ duvar tipi model
    Hitachi 12000 BTU Inverter Klima | RAK-DJ35RHAE // RAC-DJ35WHAE A++ Duvar Tipi Model
    https://toptanklima.com/urun/hitachi-airhome-400-inverter-duvar-tipi-split-klima-12000-btu-326?srsltid=AfmBOoqall3Cq_1uZLjPTjQl6rQiqVsOEwZB2gBiIc439Xv1bQMpLVsY

Yok mu hitachi ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar, evimize 18000 BTU'luk klima taktırmayı düşünüyoruz, Arçelik ve Kaira Plus arasında kaldık ve açıkçası ben Kaira Plus'a daha yakınım ama teknik servisin yetersiz gelmesi, oluşabilecek sorunları çözememesi ihtimali beni Arçelik'e doğru itmekte. Yardımcı olabilecek var mı, teşekkürler.

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    Klima5055 bilirdi ama epeydir yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TLKiller990 T kullanıcısına yanıt
    Kaira plus a daikin bakıyor hocam daha ne servis sorunu olacak

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Öyle de İstanbul Bakırköy'de herhangi bir servisleri gözükmüyor, gelen ekibin de herhangi bir sorun halinde işi profesyonel bir şekilde halledip halledemeyeceğini bilemiyorum, biraz da bu yüzden aslında Daikin'in teknik servisi nasıldır, iyi veya kötü bir deneyimi olan var mı onu da merak ediyorum

• TLKiller990 T kullanıcısına yanıt
    İstanbulda da servis en son dert edilecek şey değil mi hocam. Sonuçta diğer ilçelerde bir sürü servisi var. Onlar gelir.

• Samsung'un yalancısıyım 🙂:

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daikin Zeta Shira Plus 24k btu montajı yapıldı. 60m2 alanda yaklaşık 2 saattir çalışıyor, 2 derece düştü ancak ev çok güneş alıyor. Akşam daha iyi anlayacağım. Bilmiyorum sizce nasıl? Vakum 5-6 dk yapıldı. Klasik Türkiye gerçeği; iyi ürün kötü servis vura kıra iş yap, kaçar gibi git! Cihaz özellikleri, uygulama vs kitapçıktan okuyarak çözdüm. Sorun yaşamam umarım.

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

• arda02 A kullanıcısına yanıt

güneş varken perdeleri çekin alet biraz rahatlar 2 saatte 2 derece düşüş bence kötü diğer odaların kapıları açıksa o da çok etkiler

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Deneyecek gönüllü bekleniyor😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Evet, odalar açık. Genel olarak evin derecesini biraz düşürmek istedim😊

Tabiki yalan.

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Özelden yazıştığımız bir arkadaş Samsung'dan klima aldı, bekliyor. O'na da gönderdim. Bakalım süreci nasıl geçecek, burada da paylaşır heralde...

ben odanın kapısını açar açmaz kompresör noluyor ulan deyip gaza basıyor ama bunu çok hızlı algılıyor Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• Arkadaşlar klimanın dış ünitesinden videodaki gibi su damlıyor bu normal mi? Drenaj borusundan da damlıyor orada bir sıkıntı yok gibi.

• Armo_ kullanıcısına yanıt
    Videonuzu izleyemedim, daha işlenme aşamasında ama tahmin edebiliyorum.

Soğutucu sıvı akışkanın dolaştığı bakır boruların üniteye bağlantı noktalarında sıcaklıktan dolayı yoğuşma oluyor. Yalıtkan koruyucu geriden kesilmiş, borular sonuna kadar koruyucu ile kaplı değilse bu yoğuşma daha fazla olur. Dış ünitedeki bağlantıları koruyucu kapağı açın, kontrol edin. Eğer öyle ise dışarıdan ısı yalıtkan koruyucusu alıp boşlukları kapatın. Hem verimi de artırmış olursunuz.

Şuraya da koydum hocam olur da işlenmezse:

Watch VID_20250806_135341 | Streamablestreamable
    Watch VID_20250806_135341 | Streamable
    https://streamable.com/mjbg8o
  • Armo_ kullanıcısına yanıt
    Dış ünitede de tahliye borusu olur. Sizinkine monte edilmiş mi acaba? Normalde kışın ve klima ısıtma modunda iken dış ünitede biriken nemi dışarı atma görevi vardır.

Ama sizdeki durum bir önceki mesajımda anlattığım şekilde...

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Benimki ertesi gün kuruldu. Sipariş verdikten sonra whatsapp dan otomatik randevu onayı geldi.

Klimayı çalıştırmadan önce iç ortam sıcaklığı kaçtı ve klimayı kaç dereceye ayarlamıştınız?
    Normalde içerisi 40 derece filan değilse o klimanın bulunduğu odayı 2 saatte ayarladığınız dereceye indirmesi gerekir, 4~5 saattede evin tamamını sıcaklamadan oturulacak konfor seviyesine getirmesi gerekirdi, kapıların açık olması fark etmez.
    Ha bu arada pencerelerin kapalı olduğundan emin olmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 6 Ağustos 2025; 22:34:55 >
  • 
Sayfa: önceki 32233224322532263227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.