Bildirim
saglam hosting?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
www.remotemach.com u incele derim.... gerçekten sağlam iş yapıyorlar...
http://www.hostbul.net/yorumlar.asp?firma=2348
linkten yorumları okuyabilirsin..
ben aldım memnunum, sayfada benimde yorumum var...
-
quote:
Orjinalden alıntı: sainteagle
www.remotemach.com u incele derim.... gerçekten sağlam iş yapıyorlar...
http://www.hostbul.net/yorumlar.asp?firma=2348
linkten yorumları okuyabilirsin..
ben aldım memnunum, sayfada benimde yorumum var...
ne kadar zamandir kullaniyorsun? benim de mertweb 3-4 hafta superdi, ayrica hostbul.net te de yorumlarin hepsi 5/5ti. yani hostbul cok da ciddi bir kriter degil artik benim icin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: faraklit
arkadaslar, bir mertwebzede olarak yeni bir hosting firmasi arayisindayim,
birkac yildir sorunsuzca hizmet aldiginiz firma adlarini yazar misiniz?
2 tane site barindiracagim, php destekli alani da ikisi icin top 100 mb olan linux server yeterli..
arkadaşım uygun fiyat hız ve kalite
www.merichost.com -
ben memnunum açıkçası, semih bey çok yardımcı oluyo her konuda....
ama sen bilirsin iyice ara, araştır
forumuzdan maverickgizli nickli arkadaşımızla görüş..... yardımcı olur sana.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 30 Haziran 2005, 12:05:39 > -
quote:
Orjinalden alıntı: codellnet
arkadaşım uygun fiyat hız ve kalite
www.merichost.com
hocam hizmet saglayanlardan cok, hizmet alanlarin gorusleri onemli benim icin.. hatta uzun sureli hizmet aldilarsa daha da degerli olur.. -
hoca imzaya bakman yeterli ;) -
quote:
Orjinalden alıntı: sfenx29
hoca imzaya bakman yeterli ;)
arkadasim yanlis anlama ama sirf reklamdan ibaret mesaj atman hos olmamis (forumun kurallarina da aykiri zaten bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_2000558/tm.htm ),
neyse yukarda da belirtmistim zaten, reseller-hosting reklamlariyla ilgileniyor olsam nette bakacagim cok yer var..
quote:
Orjinalden alıntı: sainteagle
forumuzdan maverickgizli nickli arkadaşımızla görüş..... yardımcı olur sana.....
pm attim cevabini bekliyorum, bu konularla cok ilgilenmisti..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faraklit -- 30 Haziran 2005, 12:30:47 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: faraklit
yani hostbul cok da ciddi bir kriter degil artik benim icin.
Merhaba;
Artık hostbul.net taraflı bir portal olmaya basladı.Bizdewww.hostingyardim.com olarak tarafsız hosting rehberi olmaya adım attık.
Bunun icin yeni scriptler yazdırıyoruz.İnsallah bir ay icersinde yeni sistemimizle sizlerin karsınıza cıkacagız -
www.epidio.com > epidio technologies -
bu forum da maverickgizli den alabilrsin ben kullanıyorum ve cok memnunum bu forumda kullanan kisi sayısı fazla galiba www.hostticaret.net
koLay geLsn -
ASP - PHP =www.gencsistem.net
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X