zaten bu aralar giremiom oyuna bi de gm den itemmi isticem :D harbi item yapmak zor ya :D
quote:
Orijinalden alıntı: RollBang
zaten bu aralar giremiom oyuna bi de gm den itemmi isticem :D harbi item yapmak zor ya :D
Alıntıları Göster
massive in forumu neden yıllardır kapalı yaklasık en az 1-2 ay olmuştur herhalde benim kapalı goreli hala kapalı ilgisizlikten mi buyuk bi sorun mu var, merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: TehRedFlag
massive in forumu neden yıllardır kapalı yaklasık en az 1-2 ay olmuştur herhalde benim kapalı goreli hala kapalı ilgisizlikten mi buyuk bi sorun mu var, merak ettim
biraz ilgisizlikten ama en çokta forumda yapılan reklamlardan spamlardan kapattık yakında tekrar açıçaz yiğitim
quote:
Orijinalden alıntı: Last Khan
quote:
biraz ilgisizlikten ama en çokta forumda yapılan reklamlardan spamlardan kapattık yakında tekrar açıçaz yiğitim
Alıntıları Göster
yiğit sn massive mi oynion :D videolarını izledim tehredflag:D massivdeki nick ne ??
quote:
Orijinalden alıntı: RollBang
yiğit sn massive mi oynion :D videolarını izledim tehredflag:D massivdeki nick ne ??
Alıntıları Göster
cx oynamıom ilk 1 ay oynadık sonra bıraktık nie desen server kotuluo dersiniz klasik sorunlar ^^ saitin hakkını vermek lzm cok ugrasıp guzel server yapmıstı ama olmadı degisikler fixler cok gec geldi her zmnki gibi biz bırakınca gelmiş ztn su an L2 flnda oynamıoz, videolarımın izlemenmesi hosuma gitti bosuna ugrasmamısız :P
forumu nie sordum oyundan bi kac ss, video fln gormek isterdim ne durumda neler olmuş fln
quote:
cx oynamıom ilk 1 ay oynadık sonra bıraktık nie desen server kotuluo dersiniz klasik sorunlar ^^ saitin hakkını vermek lzm cok ugrasıp guzel server yapmıstı ama olmadı degisikler fixler cok gec geldi her zmnki gibi biz bırakınca gelmiş ztn su an L2 flnda oynamıoz, videolarımın izlemenmesi hosuma gitti bosuna ugrasmamısız :P
forumu nie sordum oyundan bi kac ss, video fln gormek isterdim ne durumda neler olmuş fln
yılların eskitemediqi oyuncu yiqit
quote:
Orijinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN
quote:
yılların eskitemediqi oyuncu yiqit
Alıntıları Göster
yiğit daha genç lan biz eskidik burak xD evde kaldık a...q..
quote:
Orijinalden alıntı: BigBad
yiğit daha genç lan biz eskidik burak xD evde kaldık a...q..
Alıntıları Göster
L2massiveden bir SS Serverin ne durumda olduğunu bilemek isteyenler için
quote:
L2massiveden bir SS Serverin ne durumda olduğunu bilemek isteyenler için
Alıntıları Göster
arakdaşlar tekrar l2 ye başlayacağım server iyi gibi duruyor ne derwsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: snksss
arakdaşlar tekrar l2 ye başlayacağım server iyi gibi duruyor ne derwsiniz?
Alıntıları Göster
gel gel doğru yerdesin. bir günde lvl 80 yapılır garantisi var. 2. gün subclass kesin.
quote:
Orijinalden alıntı: cosmodream
gel gel doğru yerdesin. bir günde lvl 80 yapılır garantisi var. 2. gün subclass kesin.
Alıntıları Göster
onlien oyuncu kaç civarı cosmodream??
server güzel player da iyi ama pvp yok siegeler de yok denilebilir
quote:
en son yayınladığım resimde bu konu hakkında fikir sahibi olabilirsin :)
quote:
quote:
en son yayınladığım resimde bu konu hakkında fikir sahibi olabilirsin :)
Alıntıları Göster
ben oyuna giremiyorum giriş yapmaya çalıştığımda hiç tepki vermiyor sadece 2 tık sesi geliyo.windows 7 64 bit kullanıyorum acaba ondan mı ? bide çözümü varsa söylerseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: celil45
ben oyuna giremiyorum giriş yapmaya çalıştığımda hiç tepki vermiyor sadece 2 tık sesi geliyo.windows 7 64 bit kullanıyorum acaba ondan mı ? bide çözümü varsa söylerseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
Alıntıları Göster
player olarak baya kalabalık.systemi silip dene bide olmazsa bilmiorum
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
player olarak baya kalabalık.systemi silip dene bide olmazsa bilmiorum
Alıntıları Göster
denedim olmuyo
quote:
Orijinalden alıntı: celil45
denedim olmuyo
Alıntıları Göster
l2.exeye sağ tıklayıp özellikler deyip 3. sekmeyi tıkla sonra bu programı windows xp de çalıştırı seç ve tamam de. oyuna girebilirsin
quote:
l2.exeye sağ tıklayıp özellikler deyip 3. sekmeyi tıkla sonra bu programı windows xp de çalıştırı seç ve tamam de. oyuna girebilirsin
Alıntıları Göster
teşekkürler oldu
quote:
Orijinalden alıntı: UruUru
Bizim gruptanda askere gidenler var. L2ci olarak dağılıyoruz yavaş yavaş ama Türk olarak bizi bir arada tutan ASKERİMİZDİR , ASKERİ RUHUMUZDUR. Sırf bir oyun olmasına ragmen birbirimiz yememizin nedeni ney sizce? Gerçekçi olmasa da hepimizde Savaş Ruhu var. Ben öyle düşünüyorum şahsen.
Alıntıları Göster
rica ederim :)
quote:
rica ederim :)
Alıntıları Göster
Semih Abi Apella Armor Kismi Cok Karişik ya:S Hele Apelladan Wasper(yanliş hatirliorsam özür dilerim armor isimlerini 3 gün oldu servera başliyali) acaip karişik