Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Ben telefonda ozellıkle sordum eskı tarıfeme geri donebılır mıyım dıye ewet dediler. Sizde de bu gunlerde ozellıkle aksam saatlerınde hızda cıddı dusmeler oluyor mu?

Yurtdışı çıkışlarında bir sorun mevcut şu anda.

Evet bende de düşüş var.hem de öle böle değil.DL 100lerde geziniyor

Orijinalden alıntı: der_Kaiser

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Ben telefonda ozellıkle sordum eskı tarıfeme geri donebılır mıyım dıye ewet dediler. Sizde de bu gunlerde ozellıkle aksam saatlerınde hızda cıddı dusmeler oluyor mu?

Yurtdışı çıkışlarında bir sorun mevcut şu anda.

Evet bende de düşüş var.hem de öle böle değil.DL 100lerde geziniyor

Alıntıları Göster
    herkes 8mbps dio ama tam bir rezalet bu siteye girebilmek için geberdim akşamdan beri hiç bir siteye girmio.
    msn war çok şükür ama internet özellikle bu akşam çok berbattı
    we de yarım yamalak 8mb werceğine bana adam akıllı 1mb de wersin yeter ya artık internetten soğudum walla hergün hergün ya çok yawaş ya da hiç yok internet ufaktan ufaktan kesilio
    bu aralar gerçekten google a bile girmek için kaç kere f5 yapıorum acaip derecede yawaş

• quote:

Orijinalden alıntı: ucarhkn

herkes 8mbps dio ama tam bir rezalet bu siteye girebilmek için geberdim akşamdan beri hiç bir siteye girmio.
    msn war çok şükür ama internet özellikle bu akşam çok berbattı
    we de yarım yamalak 8mb werceğine bana adam akıllı 1mb de wersin yeter ya artık internetten soğudum walla hergün hergün ya çok yawaş ya da hiç yok internet ufaktan ufaktan kesilio
    bu aralar gerçekten google a bile girmek için kaç kere f5 yapıorum acaip derecede yawaş

Alıntıları Göster
    @hakan uçar
    Hocam senin oralarda da fiber olayları var mı.şu kutu vs olayları

• quote:

Orijinalden alıntı: der_Kaiser

@hakan uçar
    Hocam senin oralarda da fiber olayları var mı.şu kutu vs olayları

Alıntıları Göster
    Net limitsiz 8 mbts kullanıyorum. En fazla saniyede 580 kb gördüm bu hız bazen saniyede 9-10 kb lara kadar düşüyor.
    Sizce bu durum normal mi ? Bazı arkadaşlar da saniyede 900 kb indirdiklerini söylüyor acaba sorun neden kaylaklanıyor, anlamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz8181

Net limitsiz 8 mbts kullanıyorum. En fazla saniyede 580 kb gördüm bu hız bazen saniyede 9-10 kb lara kadar düşüyor.
    Sizce bu durum normal mi ? Bazı arkadaşlar da saniyede 900 kb indirdiklerini söylüyor acaba sorun neden kaylaklanıyor, anlamadım..

Modem değerlerinizi koyabilir misiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poyraz8181

Modem değerlerinizi koyabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır falan bende de sürekli kopmalar oluyor. İstanbul Beylikdüzü bölgesindeyim. Hız normal ama kopmalar o kadar çok ki hızın hiçbir anlamı kalmıyor. Bazı arkadaşlara katılıyorum. Sanırım tüm Türkiye'de sorunlar başladı ve giderek arttığını düşünüyorum. Sebep Ttnet'in kendini Quicknet'e karşı çok zorluyor olması olabilir. Yani eski bakır teknolojinin şartlarını, Quicknet'in fiberoptik teknolojisiyle yarıştırmak için sonuna kadar zorluyorlar. Bu da kalitesiz bağlantılar olarak biz müşterilere yansıyor. Altyapıyı değiştirmeden bu sorunların kısa vadede çözülebileceğini sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celal Tekin

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır falan bende de sürekli kopmalar oluyor. İstanbul Beylikdüzü bölgesindeyim. Hız normal ama kopmalar o kadar çok ki hızın hiçbir anlamı kalmıyor. Bazı arkadaşlara katılıyorum. Sanırım tüm Türkiye'de sorunlar başladı ve giderek arttığını düşünüyorum. Sebep Ttnet'in kendini Quicknet'e karşı çok zorluyor olması olabilir. Yani eski bakır teknolojinin şartlarını, Quicknet'in fiberoptik teknolojisiyle yarıştırmak için sonuna kadar zorluyorlar. Bu da kalitesiz bağlantılar olarak biz müşterilere yansıyor. Altyapıyı değiştirmeden bu sorunların kısa vadede çözülebileceğini sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Babam da araştırıp soruşturmadan ttneti arayıp 8mb kampanyasına başlamış. Hattımızın 8mbi destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebiliriz? Modem değerlerine nasıl bakıyoruz. Download hızı 150-200 arası değişiyor habire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrar21 -- 7 Aralık 2009; 13:56:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebrar21

Babam da araştırıp soruşturmadan ttneti arayıp 8mb kampanyasına başlamış. Hattımızın 8mbi destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebiliriz? Modem değerlerine nasıl bakıyoruz. Download hızı 150-200 arası değişiyor habire.

Modeminize giriş yapın. Direkt olarak karşınıza çıkacaktır Download&Upload hızı.

• quote:

quote:

Modeminize giriş yapın. Direkt olarak karşınıza çıkacaktır Download&Upload hızı.

Alıntıları Göster
    Downstream/Upstream(Kbps) 8160/800
    bu yani?
    http://www.telekomadsl.com/Default.aspx?pageID=90
    az önce buradan da karşılaştırdım modem destekliyor 8mbps.
    Net çok yavaş, download yavaş problem nerede acaba ?

• quote:

Downstream/Upstream(Kbps) 8160/800
    bu yani?
    http://www.telekomadsl.com/Default.aspx?pageID=90
    az önce buradan da karşılaştırdım modem destekliyor 8mbps.
    Net çok yavaş, download yavaş problem nerede acaba ?

Nette genel bir sorun var. Ama download değerleri şu an normal bende.

Öncelikle Flashget'i kurun sisteminize. Şuradan >http://58.218.209.20/flashget196en.exe

Kurduktan sonra, Flashget aracılığı ileftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/kurulan/2009/Pardus_2009.iso şu dosyayı indirin. 900+ ile çekiyorsa sorun yok, daha azsa bir problem var demektir.

• quote:

Öncelikle Flashget'i kurun sisteminize. Şuradan >http://58.218.209.20/flashget196en.exe

Kurduktan sonra, Flashget aracılığı ileftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/kurulan/2009/Pardus_2009.iso şu dosyayı indirin. 900+ ile çekiyorsa sorun yok, daha azsa bir problem var demektir.

şu an verdiğiniz link iniyor flashget ile 844-870mbps. downloadı hotfile de denemiştim. serverlarından kaynaklı herhalde. bunu yapmak aklıma gelmemişti. teşekkürler.

• quote:

quote:

şu an verdiğiniz link iniyor flashget ile 844-870mbps. downloadı hotfile de denemiştim. serverlarından kaynaklı herhalde. bunu yapmak aklıma gelmemişti. teşekkürler.

Hotfile, RapidShare vs. türü sitelerden Free olarak indirerek tam performans alamayız. Doğrusunu tespit için bu tür ftp sitelerini denemek veya bahsi geçen sitelerden Premium hesap almak gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

Hotfile, RapidShare vs. türü sitelerden Free olarak indirerek tam performans alamayız. Doğrusunu tespit için bu tür ftp sitelerini denemek veya bahsi geçen sitelerden Premium hesap almak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    dün stabilite sorunları vardı .Ama bugün netim güzel herhangi kopma v.s sorunu yok.hızım 7 mb/s yakın RApidshare premium hesap ile idm programını kullanarak 940kb/s(890 ile 940 arasında değişiyor.Açıkcası pek kafam almadı) download hızını gördüm.Netini test etmek için rapid den dosya indiren arkadaşlar premium hesap ile dosya indirirlerse farkı göreceklerdir.Dün denemek için free hesapla indirdim max 140 kb/s gördüm.Bugün premium ile denedim 940 kb/s gördüm.

Hız değerlerim normal ama ping değerlerim düşük nedeni ne olabilir??

Hızım 6.98 mb/s
    ping : 40 ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0989 -- 7 Aralık 2009; 16:33:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batboy178

quote:

Arkadaşlar üstte cevaplamıştım.

quote:

@metbey

Smile ADSL kullanıyorum. 8Mbit NetLimitsiz'i yaklaşık 2 ay gibi bir süre kullandım. Hızda düşme olmadı. Kasım sonuna doğru düştü, bende 1Mbit Limitsiz'e döndüm. Her şey normal iken 2 gün sonra 8Mbit'e yükseldi hızım. 1Mbit Limitsiz olarak gözüküyorum ama 8Mbit kullanıyorum yani.

Kimse bu konu hakkında kesin bir şey söyleyemez. Şans meselesi.

cevap için teşekkürler fakat ben bugün müşteri hizmetlerini aradım memnun kalmadığımda tekrar 1 mbit sınırsız tarifeye dönüp dönemeyeceğimi sordum, bana dönme imkanım olmadığını söyledi, buna ne diyeceksiniz, var mı böyle birşey, bu yanıttan sonra vazgeçtim ben de...

Alıntıları Göster
    TTNET Çeşmeyi kapamayı unuttu sanırsam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yaniyorsunfuatabi

TTNET Çeşmeyi kapamayı unuttu sanırsam :)

Alıntıları Göster
    benim daha bugünden 23-24 Gb. olmuş hızda düşme yok ancak faturada bir değişiklik olurmu bilemiyorum 8 Gb NetLimitsiz tarifesi

Orijinalden alıntı: Iron Sky

Arkadaşlar diyelim hız 512'ye düştü.Orantılı olarak uploadda mı düşecek?

Alıntıları Göster
    kendi sitesinde yazıyor bakın
    "8 Mbps'e kadar limitsiz" paketinde ise kota aşım ücreti ödenmez.yor bakın

Orijinalden alıntı: emre0989

dün stabilite sorunları vardı .Ama bugün netim güzel herhangi kopma v.s sorunu yok.hızım 7 mb/s yakın**** premium hesap ile idm programını kullanarak 940kb/s(890 ile 940 arasında değişiyor.Açıkcası pek kafam almadı) download hızını gördüm.Netini test etmek için rapid den dosya indiren arkadaşlar premium hesap ile dosya indirirlerse farkı göreceklerdir.Dün denemek için free hesapla indirdim max 140 kb/s gördüm.Bugün premium ile denedim 940 kb/s gördüm.

Hız değerlerim normal ama ping değerlerim düşük nedeni ne olabilir??

Hızım 6.98 mb/s
    ping : 40 ms

ping değeri ne kadar düşükse o kadar iyidir.

Orijinalden alıntı: muzo86

benim daha bugünden 23-24 Gb. olmuş hızda düşme yok ancak faturada bir değişiklik olurmu bilemiyorum 8 Gb NetLimitsiz tarifesi

bende her ay çok çok fazla oluo ama şunu farkettim ayın 20si gibi ttnet download hızını düşürüo
    bu paketteki arkadaşlarımda da aynısı oluomuş

Orijinalden alıntı: ucarhkn

quote:

Orijinalden alıntı: muzo86

bende her ay çok çok fazla oluo ama şunu farkettim ayın 20si gibi ttnet download hızını düşürüo
    bu paketteki arkadaşlarımda da aynısı oluomuş

Alıntıları Göster
    8 mbit 15 gb kotalıya geçtim ben 49 liralık 1 ay boyunca download yaptım 130 gb kadar şimdi bana 79 lira fatura geldi tarife değişikliğine 13 lira diyor ben buna tamam diyorum ama 1544 mb kota aşım ücreti 15 lira diyor bune böyle anlamadım smile saçmalığını hız 512 düşmedi hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaAn_-1903 -- 12 Aralık 2009; 14:32:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaAn_-1903

8 mbit 15 gb kotalıya geçtim ben 49 liralık 1 ay boyunca download yaptım 130 gb kadar şimdi bana 79 lira fatura geldi tarife değişikliğine 13 lira diyor ben buna tamam diyorum ama 1544 mb kota aşım ücreti 15 lira diyor bune böyle anlamadım smile saçmalığını hız 512 düşmedi hiç

Alıntıları Göster
    Hız düşmesi var mı beyler şu an için?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.