Şimdi Ara

SpeedFan Kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
64.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tahir40

quote:

Orijinalden alıntı: aydin96

Merhaba benım win7 işletim sistemi var speedfan çalışmıyo okulda windowsxp var indirdim vallaha durdudu fanı herkes şaşırdı. açtım kapadım yavaşlattım

Belki sendeki eski revizyonudur. Ben win7 64bit işletim sistemi ile sorunsz kullanıyorum...

4.45 sürümü yönetici olaraka çalıştırdım işlemedi
    uyumluluk yeri var ordan olabilirmi ?

• Ben 4.40 versiyonunu kullanıyorum, üstelik windows 7 64bit versiyonu ile sorunsuz çalışıyor. Ben uyumluluk sorun giderme özelliğini falan kullanmadım, normal kurdum çalışıyor.
  • bide onu indireyim tahir40
  • indirdim onuda yapamadım. Ben açıyorum pıgramı %100 yazıyo onu (xp) de düşürünce fan yavaşlıyo bunda yavaşlamıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin96

indirdim onuda yapamadım. Ben açıyorum pıgramı %100 yazıyo onu (xp) de düşürünce fan yavaşlıyo bunda yavaşlamıyo

ben de bugün kurdum 4.45 sürümünü
    bi problem yaşamıyorum win 7 32 bit'te
    gerçi programı daha tam çözemedim ama en azından yanlışlıkla almış bulunduğum süper sesli fanı bulmak zor olmadı, sağolsun
  • hocam bende 4 tane kasada fan var
    ancak program 3 fana ek olarak ekran kartı fanını görüyor, nedendir?
    bir de bu fanların anlık hızlarını görebildiğimiz bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahtanan -- 8 Ocak 2012; 0:17:44 >
  • bende tek fan görünüyor
  • bende tek fan görünüyor...
  • performans uğruna fanların sonuna kadar çalışmasını istiyorum. ama bir değişiklik olmadı. derdimi ss'ler ile anlatayım:

SpeedFan Kullanımı SpeedFan Kullanımı SpeedFan Kullanımı SpeedFan Kullanımı SpeedFan Kullanımı SpeedFan Kullanımı

• bugun asırı ses geldiginden kasadan bu programı kurdum ancak cıkan degerler biraz tuhaf galiba

SpeedFan Kullanımı
  • arkadaşlar konu hort olacak ama ben bu programı kurdum çok memnunum ancak p cnin açılmasıyla bereaber başlamasını isitiyorum ama bir türlü olmuyor başlangıç klasorune atttım herşeyi yaptım program bile yukledim ama pc ile başlamıyor napabliirim ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.