Şimdi Ara

C&C Generals Hayranlari Buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
10.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

C&C Generals Hayranlari Buraya

(En Son Oy Tarihi: 2.5.2013)
Giriş
  • Chına secenegı ıle 8 lık harıtada 4 gla a karsı oynamak zevklı oluyor acıkcası. Ama oyun uzun suruyor orası baska. Overlorları toparlayıp uzerlerıne gatlıng canon ve speaker towerları oturtunca savunmayı gecmek o kadar zor olmuyor hele bırde nuclear tank upgradeını yapınca tadından yenmıyor.

GLA ıle oynayınca da angry moabları severım yakın taaruzda 7-8 grup angry moab amerıcan savunmasını delıp gecıyor hele bırde pesınden 1 tane jarmen kell gelıyorsa amerıcan dozerını ele gecırmenın tadı bır baska.
  • Evet gelelim günün en güzel anına çok konuşan Neonight in sonu

@Neonight vs Coming

• quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Evet gelelim günün en güzel anına çok konuşan Neonight in sonu

@Neonight vs Coming

Bu yaptığının çok onur kırıcı olduğunun farkındasın değil mi?
    Hem benim Hamachi üzerinden ilk oynayışımdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

ağlama sen ağlama sen haydi biraz güllllllll
  • quote:

quote:

Seninle oynamak isterdim ama,rakibine saygı duymayan onunla alaycı kelimelerle konuşan bir insanla asla oynamam.Konuşma tarzın ilkokul ağzı olduğundan yenildiğindede pekala küfür edebilirsin.Yinede kazandığın için tebrik ederim.

• kendisi benim arkadaşımdır ve şaka kaldııran birisidir aramızda böyle konuşuyoruz ne var bunda çokmu ters geldi size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 26 Temmuz 2009; 18:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Berber

quote:

quote:

Seninle oynamak isterdim ama,rakibine saygı duymayan onunla alaycı kelimelerle konuşan bir insanla asla oynamam.Konuşma tarzın ilkokul ağzı olduğundan yenildiğindede pekala küfür edebilirsin.Yinede kazandığın için tebrik ederim.

Bi problem yok Ama bencede oynama 5 dk da işimi bitirdi beş parasız kaldım

• Ooo.. Hocam benim grubum bu yav. Artık arada gelirim inşaallah aranıza. Sırf online oynamak için orjinalini almıştım bu oynun yav..
  • hamachi güncel degildi eskiden şimdi herşey hamachi orjinale gerek yok istersen oynarız msn eklemen yeterli
  • ulen gene dağıttım ha
  • Dostum, direk olarak Generals mi yoksa Generals Zero Hour yaması yüklü olanı mı ? Generals'ta güçler eşit değil. Zero Hour yaması ile düzeltilmiş. Hangisi yani ?
  • NORMAL GENERALS

eşit degil derken ?
  • Anladım, Zero Hour yaması olmayan demek. Generals'te güçler eşit değil. Dengelerin iyi olması gerekir.
  • dengeler iyi arkadaşım sadece çin biraz daha gelişmiş ama onunda hızı yavaş
  • Rakip arıyorum(Çok iyi değilim )
  • ağı ekleyin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Coming

Arkadaşlar çini gözünüzde büyütmeyin GLA nın teknolojisi geri kalmış olabilir ama strateji olayı hepsinden yüksek

yapma ya hacı bırak şimdi gla yı tamam müslüman ülke diye savunuyor olabilirsin ama aslında öyle bir ülke yok kimse ölmüyor sanal herşey (şaka değil sırf GLA müslüman diye GLA dan başka olmayanlar var ) GLA nın savunması 0 askerlere en ufak bir mermi gelsin ölüyorlar ya da bir sniperci yüzünden en iyi tarafı GLA nın intihar kamyonları bunlar birde rakipin aracı şeklini alıyorya birde tünelleri

bunu diyen "Neonight" nerelerde acaba

• Öğreneceğim çok şey var anlaşılan
    2 vs.den sonra hırs yaptım hocam öğret bize
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.