Şimdi Ara

C&C Generals Hayranlari Buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
214
Cevap
0
Favori
10.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

C&C Generals Hayranlari Buraya

(En Son Oy Tarihi: 2.5.2013)
Giriş

Orijinalden alıntı: Coming

quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

quote:

Orjinalden alıntı: Coming

Arkadaşlar çini gözünüzde büyütmeyin GLA nın teknolojisi geri kalmış olabilir ama strateji olayı hepsinden yüksek

yapma ya hacı bırak şimdi gla yı tamam müslüman ülke diye savunuyor olabilirsin ama aslında öyle bir ülke yok kimse ölmüyor sanal herşey (şaka değil sırf GLA müslüman diye GLA dan başka olmayanlar var ) GLA nın savunması 0 askerlere en ufak bir mermi gelsin ölüyorlar ya da bir sniperci yüzünden en iyi tarafı GLA nın intihar kamyonları bunlar birde rakipin aracı şeklini alıyorya birde tünelleri

bunu diyen "Neonight" nerelerde acaba

Buralarda ama bu işte bir terslik var ben çin oldum sen usa ile beni yendin :D

• fark etmez glaylada yeneriz
  • c&g generalas zero hour modlarını hnerden bulabilirim
  • Generals zero horuda hava kuvvetleri-china nuke alıyorum.Özellikle china nuke tavsiye ederim...
  • bugün ilk kez zero hour oynadım çok gelişmiş ve gıcık edici geldi

normalde generals kasıyorduk hamachiden bugün farklılık olsun dedim

ama generals daha güzel gözümde
  • selam herkese.sitenin en iyisi kimse oynamak isterim canbaran_@hotmail.com yenen olmadı 2005 den beri..
  • COMİNG BEKLERİM HAMACHİDEN SENİ..
  • yokmu kapışacak
  • generals ci aranıyor arkadaşlar kim forumun en iyisi?

COMİNG kapışalım
  • Çin in savunması güzel.Birde jetlere alev eklentisi yapınca süper oluyor.Aynı anda 16-20 jetle vurmak çok eğlenceli.Bir de vurduktan sonra yangın gibi bir şey çıkıyor her şeyi yıkıyor.

Çin i tek geçerim.Sonra USA gelir.GLA en kötü ülke,ne savunması sağlam,ne tankları iyi,hava gücü hiç yok.Zaten bir yerden sonra intahar kamyonları falan sökmüyor,yaklaşmadan patlatıyorlar.
  • varmı kapışacak...
  • Orijinalden alıntı: Coming

Orijinalden alıntı: _brn_

selam herkese.sitenin en iyisi kimse oynamak isterim canbaran_@hotmail.com yenen olmadı 2005 den beri..

Orijinalden alıntı: black lotus

varmı kapışacak...

• upl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrixcafe

upl.

arada bir görüşelim biz seninle arada bir
  • Coming, neden benimle oynadığın skor listesi burada yok? :D Sadece yendiklerinimi koyuyorsun?

Arkadaşlar iddialı olanları Zero Hour'a beklerim.

Bu arada arkadaşlar lütfen şuna dikkat edin: GLA müslüman ülke falan değil, yapmayın, bunu ciddi anlamda yazmadığınızı düşünmek istiyorum, GLA'e müslüman denmesi İslam dinini terörist dini olarak görmektir, bu çok ciddi. GLA'de terörist var, bomba yüklü kamyon var, intiharcılık var.

İslam dini bu değil! Yeterince zarar vermek isteyen varken bari siz yapmayın, 10 kere düşünün 1 kere yazın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XTX^ -- 28 Ağustos 2009; 5:40:19 >
  • XTX yenildiklerimi karıştırma şimdi toplasan 3-5 kişi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 2 Eylül 2009; 20:10:02 >
  • Normal Generals'da en sağlam ırk GLA bence. Zero Hour'da ise benim en çok sevdiğim USA SuperWeapon General. EMP Patriotları harika işe yarıyor. Tankları yok ama olsun. Helikopterler var. xD
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.