Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

arkadaşlar şuan yüzük kardeşliğini okuyorum diyorki gollum mağarasından çıkıp yüzüğü aramaya koyulup orklara yakalanana kadar, sauron yüzüğün elfler tarafında bulunup yok edildiğini sanıyordu.sauron yüzüğün varolduğunu anladığında yüzük frododaydı ve frodo hobbitköyü terketmek zorunda kalmıştı.

Demek ki Sauron da insan evladı, o da hata yapabilir.
    Zaten Gollum'u yakalayıp sorguladıklarında ne kadar aciz olduğu ortadaydı. Yüzük gidince Sauron hiçbirşey.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar imdb'de gezinirken ilginç birşey buldum;

http://www.imdb.com/name/nm0112400/

Nori'yi biz zaten lotr'da izlemişiz:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Khán

arkadaşlar imdb'de gezinirken ilginç birşey buldum;

http://www.imdb.com/name/nm0112400/

Nori'yi biz zaten lotr'da izlemişiz:D

Alıntıları Göster
    Haklısın ayrıntılı inceleyince birkaç şey buldum; bu arada resim eklemeyi yapamadım script muhabbetini çözebilmiş değilim o yüzden link olarak veriyorum.Resimleri görünce hatırlayacaksınız;

(Sharku ve Snaga rollerinde oynamış);http://elflerden.blogcu.com/yuzuk-kardesler-ve-dusmanlari-kimlermis-bakalim/537258

edit:düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 12 Ağustos 2011; 4:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

Orijinalden alıntı: actionboy35

quote:

Orijinalden alıntı: tylor

spoiler kaynamaya başladı bu konu

sırf en üst düzeyde keyif almak ve yönetmene sövmemek adına okumaya başladığım kitabı yarıda bıraktım. yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim

Burası da oldu TDK Rises

alaka ve maydonozun enfes karışımı oldu bence.

hikayeleri öyle löppedenek anlatmayın yahu, bilen var bilmek istemeyen var. konuyu takip ediyoruz iyi hoş da, spoiler butonu konmuş oraya değil mi ?

Enfes mi

Açıkçası bu seriyi ne yazık ki kitabını okumadan da takip edenler var.
    Kitabını okuyanlar için birer katliam, doğru.
    Ama öyle aman aman verdikleri de birşey yok.

Ayrıca veletin birisi gelmiş geçmiş en iyi filmler listesinde LOTR'ı liseli filmi yaptı ya, bu da forumun kalitesi işte.

Alıntıları Göster
    quote:

Enfes mi

Açıkçası bu seriyi ne yazık ki kitabını okumadan da takip edenler var.
    Kitabını okuyanlar için birer katliam, doğru.
    Ama öyle aman aman verdikleri de birşey yok.

Ayrıca veletin birisi gelmiş geçmiş en iyi filmler listesinde LOTR'ı liseli filmi yaptı ya, bu da forumun kalitesi işte.

verdiğin tepkiden sonra o velede hak vermedim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 12 Ağustos 2011; 8:35:30 >

• ya elinizde almışsınız bi fırça herkesi aynı renge boyamaya çalışıyorsunuz çok saçma bence, beğenen beğenir beğenmeyen de beğenmez bu kadar, hem burası onun yeri değil. Neyse kitabı okumadım D&R de denk geldi aliym dedim ama filmin heyecanı kaçmasın diye almadım. Birde kitap kısa kalır deniyor bence Jackson kendinden de bişeyler katarak sulandırıp verecektir, inşaallah fazla duru kaçmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

ya elinizde almışsınız bi fırça herkesi aynı renge boyamaya çalışıyorsunuz çok saçma bence, beğenen beğenir beğenmeyen de beğenmez bu kadar, hem burası onun yeri değil. Neyse kitabı okumadım D&R de denk geldi aliym dedim ama filmin heyecanı kaçmasın diye almadım. Birde kitap kısa kalır deniyor bence Jackson kendinden de bişeyler katarak sulandırıp verecektir, inşaallah fazla duru kaçmaz.
    Yüzükler olsa kitabı kesin okuyun derdim ama bu film için demiyorum.Çünkü bu kitap aslında Tolkin'in çocuklarına yazdığı bir masal.1936 yılında yazıldı. Okursanız beklentileriniz azalabilir. Zaten büyük ihtimal film kitaptan çok farklı olacak. Yüzükler ekibinin filme uyarlanması buna ilk örnek.

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Yüzükler olsa kitabı kesin okuyun derdim ama bu film için demiyorum.Çünkü bu kitap aslında Tolkin'in çocuklarına yazdığı bir masal.1936 yılında yazıldı. Okursanız beklentileriniz azalabilir. Zaten büyük ihtimal film kitaptan çok farklı olacak. Yüzükler ekibinin filme uyarlanması buna ilk örnek.

Kesinlikle haklısın kitabın aslı gibi film çekerlerse ortalama veya ortalama üstü bir film olur.Bunun haricinde kesinlikle devasa savaş felanda eklemeleri lazım.Yoksa bu zamanda aksiyonu olmayan film pek tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Kesinlikle haklısın kitabın aslı gibi film çekerlerse ortalama veya ortalama üstü bir film olur.Bunun haricinde kesinlikle devasa savaş felanda eklemeleri lazım.Yoksa bu zamanda aksiyonu olmayan film pek tutmuyor.

Alıntıları Göster
    Kitabı okuduysan şayet; çok sağlam savaş sahnelerinin olacağını tahmin edebilirsin...

• Sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Kitabı okuduysan şayet; çok sağlam savaş sahnelerinin olacağını tahmin edebilirsin...

Haklsın sağlam savaş olucak fakat savaş kısmı ikinci filme denk gelicek.İlk film daha çok macera işlenilecek gibi ama genede illaki savaşa gerk yok bana kalırsa aksiyon katıcak birçok olay var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elliniki

quote:

Haklsın sağlam savaş olucak fakat savaş kısmı ikinci filme denk gelicek.İlk film daha çok macera işlenilecek gibi ama genede illaki savaşa gerk yok bana kalırsa aksiyon katıcak birçok olay var.

Alıntıları Göster
    Kitabını okuyacam ama hala lanet silmarillionu bitiremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Bende Hobbit'i bitirdim ama Silmarillion'u okuyamadım halen. Şu Hurin'in Çocukları bitse ona başlıcam Hobbit kitabına gelirsek hem eğlenceli hem sürükleyici. Okumayanlara tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Bende Hobbit'i bitirdim ama Silmarillion'u okuyamadım halen. Şu Hurin'in Çocukları bitse ona başlıcam Hobbit kitabına gelirsek hem eğlenceli hem sürükleyici. Okumayanlara tavsiye ederim.

Hocam sıralamada ilk olan silmarillion olduğun için ondan başlıyım dedim.Sıkıcı ama bunu okursan diğer kitaplar çok akıcı gelir çok zevk alırsın dediler.Bitirip başlayabilirsem diğerlerine çok zevk alıcam

• quote:

quote:

quote:

Hocam sıralamada ilk olan silmarillion olduğun için ondan başlıyım dedim.Sıkıcı ama bunu okursan diğer kitaplar çok akıcı gelir çok zevk alırsın dediler.Bitirip başlayabilirsem diğerlerine çok zevk alıcam

Evet kitaba biraz bakmıştımda acayip ağır yahu. Bi sayfada tonlarca kişi-mekan ismi var Bakalım bende akıcı kitaplardan başladım, Silmarillion'a geçince umarım yamulmayız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kitaba biraz bakmıştımda acayip ağır yahu. Bi sayfada tonlarca kişi-mekan ismi var Bakalım bende akıcı kitaplardan başladım, Silmarillion'a geçince umarım yamulmayız

Şu silmarilide beğenen bir tek ben varım herhalde.Tamam başları ağırdır fakat daha sonra oldukça akıcı ve hoş bana kalısa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu silmarilide beğenen bir tek ben varım herhalde.Tamam başları ağırdır fakat daha sonra oldukça akıcı ve hoş bana kalısa.

İyi-kötü olması konusunda birşey diyemem şimdilik. 5 kitabı set (Roverandom, Tehlikeli Diyardan Öyküler, Hobbit, Hurin'in Çocukları ve Silmarillion) halinde almıştım, diğerlerini okurken arada onada bi göz attım o kadar. Ama şimdiye kadar ki okuduklarım iyiydi umarım oda iyidir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kitap zaten kötü değil ama son 1 sene içinde olasılıksız ve empati gibi 2 akıcı kitaptan başka kitap okumayan birisi için düşün.Bir de arkadaşın dediği gibi o kadar çok isim ve yer adı var ki sürekli bakmak da sıkıyor insanı.Akıcı yerleri var ama bazen de bir başlıyor betimlemelere of ki of.Ama bence bu kitap 2. okuyuşta çok daha güzel gelir yani bunu okuyup yüzüklerin efendisini falan okuduktan sonra tekrar dönersem daha zevkli gelir gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Richter

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kitap zaten kötü değil ama son 1 sene içinde olasılıksız ve empati gibi 2 akıcı kitaptan başka kitap okumayan birisi için düşün.Bir de arkadaşın dediği gibi o kadar çok isim ve yer adı var ki sürekli bakmak da sıkıyor insanı.Akıcı yerleri var ama bazen de bir başlıyor betimlemelere of ki of.Ama bence bu kitap 2. okuyuşta çok daha güzel gelir yani bunu okuyup yüzüklerin efendisini falan okuduktan sonra tekrar dönersem daha zevkli gelir gibi.

Alıntıları Göster
    Silmarillion kötü değildir. Sadece biraz ders kitapları gibidir ve bu kitabı çok sakin kafayla okumak gerekir.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 15 Ağustos 2011; 4:42:14 >

• quote:

Silmarillion kötü değildir. Sadece biraz ders kitapları gibidir ve bu kitabı çok sakin kafayla okumak gerekir.

edit:imla

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kitabı yaklaşık 10 dakika önce bitirdim tek kelimeyle muhteşemdi filmi şimdi daha çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dain

Arkadaşlar kitabı yaklaşık 10 dakika önce bitirdim tek kelimeyle muhteşemdi filmi şimdi daha çok merak ediyorum

Alıntıları Göster
    Oyuncular arasında legolasın da bulunduğunu farkettim kitapta nerede olduğunu hatırlatırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Oyuncular arasında legolasın da bulunduğunu farkettim kitapta nerede olduğunu hatırlatırmısınız?

bende hiç dikkat etmedim Legolas a ama babası elf kralı olduğu için o da geçiyor olabilir filmde Peter jackson nun ekleyeceği birşeydir belkide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dain -- 30 Ağustos 2011; 22:00:25 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.