Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

http://www.youtube.com/watch?v=kTOGIlsyg7k

Paylaşıldı mı bilmiyorum, ama izlerken tebessüm ettim.

http://www.youtube.com/watch?v=Q2ZA0aJ-gwA

koptum resmen..

erkeklerı ellemeseler barı

Çok güzel

Alıntıları Göster
    The Hobbit DVDScr - AC3

• quote:

Orijinalden alıntı: srsblck

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

http://www.youtube.com/watch?v=kTOGIlsyg7k

Paylaşıldı mı bilmiyorum, ama izlerken tebessüm ettim.

http://www.youtube.com/watch?v=Q2ZA0aJ-gwA

Bizim millet anca dalga geçsin.Bari LOTR gibi bi şahesere yapmasaydınız şunu.Siz ne dersiniz bilmem ama bana göre saygısızlık.Bu kafayla temel sumela şifresine recep ivedike devam

Saçmalamaya gerek yok, parody adı altında yabancılar neler neler yapıyor filme. Git biraz izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

Orijinalden alıntı: delimanyaxx

vay arkadaş ya skyfall bile 1 milyar yapmıs (bond severler alınmasın ama dark knight bile zar zor 1 milyar lotr 1.1 milyar yapmışken şaşırdım valla)

Aynen...gelde Hobbit'in gişesine şaşırma!...

+1

Alıntıları Göster
    La şansa bak iki saattir pazar günü imax saat 6 için J 16ya tıklıyorum koltuk seçilemedi diyor sayfayı yeniledim koltuk alınmış gözüktü I 16'dan alacağım o zaman ne yapalım.

Edit: Lan I 14 15 16 17 de alındı sinir oldum şuan bu nedir yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 2 Ocak 2013; 17:46:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

La şansa bak iki saattir pazar günü imax saat 6 için J 16ya tıklıyorum koltuk seçilemedi diyor sayfayı yeniledim koltuk alınmış gözüktü I 16'dan alacağım o zaman ne yapalım.

Edit: Lan I 14 15 16 17 de alındı sinir oldum şuan bu nedir yaa

Alıntıları Göster
    ya izmitte sadece tek bi sinema salonunda var gözüküyor, bu kadar çabuk vizyondan kalkmış olamaz. ben daha izlemedim bu hafta sonu gidecektim
    hatta birinde hiç vizyona girmedi ki ben de evime yakın diye onu tercih ediyordum.
    neyse dedim buraya gelceği yok başka salonlara bakayım dedim bi baktım hiç birinde yok, bu kadar çabuk nasıl kalkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Doblolu Esnaf

ya izmitte sadece tek bi sinema salonunda var gözüküyor, bu kadar çabuk vizyondan kalkmış olamaz. ben daha izlemedim bu hafta sonu gidecektim
    hatta birinde hiç vizyona girmedi ki ben de evime yakın diye onu tercih ediyordum.
    neyse dedim buraya gelceği yok başka salonlara bakayım dedim bi baktım hiç birinde yok, bu kadar çabuk nasıl kalkar

Alıntıları Göster
    hem o kadar para alıyorlar bıde bunun uzerıne yer bulamıyoruz..gelde cıldırma..bende alacaktım ama vazgectım..en baba yerler tutulmus..

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

Orijinalden alıntı: delimanyaxx

vay arkadaş ya skyfall bile 1 milyar yapmıs (bond severler alınmasın ama dark knight bile zar zor 1 milyar lotr 1.1 milyar yapmışken şaşırdım valla)

Aynen...gelde Hobbit'in gişesine şaşırma!...

+1

Alıntıları Göster
    Neyse cumartesi günü saat 14:20 seansına j-15 j-16'yı aldım 3. izleyişimi imax olarak tamamlayacağım pazartesi de son kez arkadaşları götürdükten sonra hobbit sinema macerası da burada kapanır dostlar.

• quote:

Neyse cumartesi günü saat 14:20 seansına j-15 j-16'yı aldım 3. izleyişimi imax olarak tamamlayacağım pazartesi de son kez arkadaşları götürdükten sonra hobbit sinema macerası da burada kapanır dostlar.

Alıntıları Göster
    Yarın yada Pazartesi filme tekrar gidiyorum. Keşke 3d olamayan versiyonuda olsaydı yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonsolMania

Yarın yada Pazartesi filme tekrar gidiyorum. Keşke 3d olamayan versiyonuda olsaydı yaa

Alıntıları Göster
    DVDSCRN sürümü düştü görüntü ses iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

Hasılat iyi değil derken çok kötü oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

aynen aynen şimdi global leeche baktım 100bin kişi cekiyor nerdeyse, ilk defa bukadar cok gördum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

aynen aynen şimdi global leeche baktım 100bin kişi cekiyor nerdeyse, ilk defa bukadar cok gördum.

Alıntıları Göster
    702 Milyon Dünya Çapında hasılatı var ne kadar oldu daha 1 ay bile olmamıştır oldukça iyi bence TR'de 3 haftadır 1. hasılatta 1 Milyonu aşar büyük ihtimalle.

Bakıyorumda gene başlamış herkes en kötü Avatarın altında kalır diye hasılatta 1,2 Milyarı aşarsa öpüp başımıza koyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 2 Ocak 2013; 21:19:31 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Orta dunya filmi sevenler LOTR hayranlarinin imkanlari varsa bu filmi IMAX salonlarda izlemelerini tavsiye ederim filme ekstra heyecan katiyor muthis bir tecrube.
    Benim merak ettigim Hobbit ve Yuzuklerin Efendisi eserlerinin en basini anlatan bu serilerin arka planini olusturan Silmarillion a bir film yapacaklarmi aceba, gercekten seriye muthis bir renk getirir, umariz bu eseride bos gecmezler tabi Tolkien ailesinden telif hakki alirlarsa.

• quote:

Bu film için kötü geldi yine bana. 8gb'dan aşağısı kurtarmaz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Richter

quote:

Bu film için kötü geldi yine bana. 8gb'dan aşağısı kurtarmaz gibi.

Alıntıları Göster
    Takmışsınız filmin hasılatına, sanki rekor kırınca para cebinize giriyor. Adamlar dünyanın karını yapıyor, derdi bize düşüyor nedense. Filmin hasılat rekoru kırması benim için bir şey ifade etmiyor. Transformers çok izleniyor diye ona iyi film diyemeyiz, Hobbit de rekor kırmazsa kalitesinden bir şey kaybetmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Takmışsınız filmin hasılatına, sanki rekor kırınca para cebinize giriyor. Adamlar dünyanın karını yapıyor, derdi bize düşüyor nedense. Filmin hasılat rekoru kırması benim için bir şey ifade etmiyor. Transformers çok izleniyor diye ona iyi film diyemeyiz, Hobbit de rekor kırmazsa kalitesinden bir şey kaybetmeyecek.

Alıntıları Göster
    Aslında indirsem mi indirmesem mi diye tereddüte düştüm ama zaten filme 4 defa gittim, evimde keyifle izlemek var bu saatten sonra.
  • quote:

Aslında indirsem mi indirmesem mi diye tereddüte düştüm ama zaten filme 4 defa gittim, evimde keyifle izlemek var bu saatten sonra.

Alıntıları Göster
    Hasılat olayına takılmak yersiz. Hobbit'in hasılat rekoru kırmaması; kalitesinin kötü olduğunu göstermez. Zaten Orta dünya'nın (kitap ve film) kemik ve sadık bir topluluğu vardır. Bizler ve bizler gibiler de; bu dünyaya yeteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: tembelreis

Aklıma gelmişken LOTR nin 3D daha genişletilmiş Radagast'lı Tom Bombadil'li bir remakini yapsalar tadından yenmez olurmuş LOTR serisi güzeldi ama eksiği çoktu.İyi seyirler

Hatta Sauron'u en baştan anlatan bir film şart.

Herkes en çok Sauron'u yıllardır merak ediyor.

Aslında Sauron'un hikayesi çok uzun çok rahat 2 film çıkar.Ama Tolkien ailesi telif hakkı vermediği için bundan sonraki tüm film umutlarımız suya düştü...

Bende sana katılıyorum dostum :D Keşke Tolkien ailesi izin versede Silmarilliondan başlayıp hepsini film çekseler

• quote:

Orijinalden alıntı: ByDamage

quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: tembelreis

Aklıma gelmişken LOTR nin 3D daha genişletilmiş Radagast'lı Tom Bombadil'li bir remakini yapsalar tadından yenmez olurmuş LOTR serisi güzeldi ama eksiği çoktu.İyi seyirler

Hatta Sauron'u en baştan anlatan bir film şart.

Herkes en çok Sauron'u yıllardır merak ediyor.

Aslında Sauron'un hikayesi çok uzun çok rahat 2 film çıkar.Ama Tolkien ailesi telif hakkı vermediği için bundan sonraki tüm film umutlarımız suya düştü...

Bende sana katılıyorum dostum :D Keşke Tolkien ailesi izin versede Silmarilliondan başlayıp hepsini film çekseler

Alıntıları Göster
    Mybilet'e yeni seanslar açıldı. Var mı gidecek tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Ortalık biraz daha durulsun ben gidicem istinye parka tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 2 Ocak 2013; 23:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Ortalık biraz daha durulsun ben gidicem istinye parka tekrardan.

Ortalık durulacak çünkü Cm101mmxi Fundamentals da vizyon'a giriyor. Yer bulmak daha rahat olucaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.