Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
211.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 10=50 istinye park seansina gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Beyler 10=50 istinye park seansina gidiyorum

Git git adamlar yapmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

LOTR serisi 12 yıl önce çıktı ve o zamanın ücretine göre iyi bir gişe diyebiliriz. Avatar'ın tek hak ettiği 3D'nin mükemmelliği ve Pandora evrenidir. Onun dışında 2.7 milyar yapıcak bir yapım olduğunu düşünmüyorum ( bence )

An itibariyle

Worldwide: $686,703,000

Blu-ray - DVD vs satışları ekleniyor sanırım listeye. Bu da getiri sağlayacaktır.

gişeyle dvd satışının ne alakası var

Titanic 97 yılından beri gişe de mi yahu ne alakası var ? Avatar vizyon'a girdiği sıralarda Titanic 1. bilmem kaç milyar dolar'daydı. Hala mı gişeden gelir elde ediyordu ? Ben listeye Blu-ray ve DVD getirisinin de eklendiğini biliyorum. Yanlış da olabilir tabi.

Bende dvd blurayin eklendiğini biliyorum çünkü avatarın blurayi çıkınca baya Bi artış olmuştu diye hatırlıyorum hasılatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senatus

Beyler 10=50 istinye park seansina gidiyorum
    Dün 3D ama mecburi olarak Türkçe izledim LOTR den geri kalır yanı yok sadece Boz Gandalf'ın sürekli büyüler yapması beni rahatsız etti büyücülerin ölümlülere karşı büyü yapması yasaktı diye hatırlıyorum gerçi kitabı okuyalı uzun zaman geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelreis

Dün 3D ama mecburi olarak Türkçe izledim LOTR den geri kalır yanı yok sadece Boz Gandalf'ın sürekli büyüler yapması beni rahatsız etti büyücülerin ölümlülere karşı büyü yapması yasaktı diye hatırlıyorum gerçi kitabı okuyalı uzun zaman geçti.

Alıntıları Göster
    Aklıma gelmişken LOTR nin 3D daha genişletilmiş Radagast'lı Tom Bombadil'li bir remakini yapsalar tadından yenmez olurmuş LOTR serisi güzeldi ama eksiği çoktu.İyi seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

Orijinalden alıntı: delimanyaxx

vay arkadaş ya skyfall bile 1 milyar yapmıs (bond severler alınmasın ama dark knight bile zar zor 1 milyar lotr 1.1 milyar yapmışken şaşırdım valla)

Aynen...gelde Hobbit'in gişesine şaşırma!...

+1

Alıntıları Göster
    Hafta sonu filme 2. kez gitmek istedim. Metroport-Kadirhas gibi yerlerde Hobbit için bilet kalmamıştı. Film kapalı gişe oynuyor.

Ama gişe olarak biraz geride kalması garip geldi bana.

• Filmden yeni çıktım, İstinye Park'ta izledim. Film harikaydı ama doyamadım. Bir de kitabı okuduktan sonra 2. kez gitmek istiyorum. Bu arada E-14 biraz öndü ama rahatsız olmadım. Yine de biraz arkalardan daha rahat izlenilebilir film. Tek rahatsız eden şey her iki tarafımdaki ışıklandırılmış acil çıkış tabelalarıydı. Karanlık salonun içinde resmen araba farı gibi insanın gözünün içine giriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukas Podolski

Filmden yeni çıktım, İstinye Park'ta izledim. Film harikaydı ama doyamadım. Bir de kitabı okuduktan sonra 2. kez gitmek istiyorum. Bu arada E-14 biraz öndü ama rahatsız olmadım. Yine de biraz arkalardan daha rahat izlenilebilir film. Tek rahatsız eden şey her iki tarafımdaki ışıklandırılmış acil çıkış tabelalarıydı. Karanlık salonun içinde resmen araba farı gibi insanın gözünün içine giriyorlar.
    Sonunda filmi izleyebildim. Filmde Beorn'un olmaması beni üzdü açıkçası. Herhalde gelecek filmlerde göreceğiz. Ama yanılmıyorsam kitabın başlarında yer alan bir karakterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 31 Aralık 2012; 18:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Sonunda filmi izleyebildim. Filmde Beorn'un olmaması beni üzdü açıkçası. Herhalde gelecek filmlerde göreceğiz. Ama yanılmıyorsam kitabın başlarında yer alan bir karakterdi.

Alıntıları Göster
    ıstanbul ımax cınebonus olarakmı gecıyor.bılet almak ıcın lınk paylasırsanız sevınırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

ıstanbul ımax cınebonus olarakmı gecıyor.bılet almak ıcın lınk paylasırsanız sevınırım..

İstanbul'da IMAX İstinye'de var sadece, Cinemaximum sinemaları.

http://www.mybilet.com/event/12746/hobbit-beklenmedik-yolculuk-imax-3d-the-hobbit-an-unexpected-journey-imax-3d/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Lestrange

Filmden yeni çıktım, İstinye Park'ta izledim. Film harikaydı ama doyamadım. Bir de kitabı okuduktan sonra 2. kez gitmek istiyorum. Bu arada E-14 biraz öndü ama rahatsız olmadım. Yine de biraz arkalardan daha rahat izlenilebilir film. Tek rahatsız eden şey her iki tarafımdaki ışıklandırılmış acil çıkış tabelalarıydı. Karanlık salonun içinde resmen araba farı gibi insanın gözünün içine giriyorlar.

Bende E14 te izledim hakkketten o sag sol isiklar gozumu aliyordu.imaxte izleyecekseniz e sirasi ustu iyidir e alti izlemek keyifsiz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

http://www.mybilet.com/event/12746/hobbit-beklenmedik-yolculuk-imax-3d-the-hobbit-an-unexpected-journey-imax-3d/

eyvallah sagol..bu nedır yaa en ıyı arka taraflar komple dolu..carsambaya kadar yer yok..yuhh cıdden...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

eyvallah sagol..bu nedır yaa en ıyı arka taraflar komple dolu..carsambaya kadar yer yok..yuhh cıdden...

Alıntıları Göster
    Yüzüklerin Efendisi:Kralın dönüşü extended versiyonu izledim tam 4 saat 17 dk nın ardından tarif edilemez bir keyifle yatmaya gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Yüzüklerin Efendisi:Kralın dönüşü extended versiyonu izledim tam 4 saat 17 dk nın ardından tarif edilemez bir keyifle yatmaya gidiyorum.

Alıntıları Göster
    ABD'de 2012'yi kapatan son Box Office listesi belli oldu. Yılın son haftasında gişenin galibi 32.9 milyon dolarla bu hafta da Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey) olurken, vizyondaki 3. haftasına giren film toplamda 222,7 milyon dolara ulaştı.
    Listenin devamında ise vizyona yeni giren filmleri görüyoruz. Quentin Tarantino'nun son filmi Zincirsiz (Django Unchained) haftasonunda 30.7 milyon dolar, tiyatro uyarlaması Sefiller (Les Misérables) 28 milyon dolar ve Evde Curcuna (Parental Guidance) ise 14.8 milyon dolar hasılat yaptı.
    Listenin 5. sırasında ise 2. sırada haftaya başlayan Tom Cruise'lu Jack Reacher bulunuyor. Film haftasonunda 14 milyon dolar kazandı.

Dünya Genelinde Toplam
    Worldwide: $685,743,000

• Arkadaşlar İstinye Park'taki IMAX gencturkcellin kampanyasına dahil mi bir bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

ABD'de 2012'yi kapatan son Box Office listesi belli oldu. Yılın son haftasında gişenin galibi 32.9 milyon dolarla bu hafta da Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey) olurken, vizyondaki 3. haftasına giren film toplamda 222,7 milyon dolara ulaştı.
    Listenin devamında ise vizyona yeni giren filmleri görüyoruz. Quentin Tarantino'nun son filmi Zincirsiz (Django Unchained) haftasonunda 30.7 milyon dolar, tiyatro uyarlaması Sefiller (Les Misérables) 28 milyon dolar ve Evde Curcuna (Parental Guidance) ise 14.8 milyon dolar hasılat yaptı.
    Listenin 5. sırasında ise 2. sırada haftaya başlayan Tom Cruise'lu Jack Reacher bulunuyor. Film haftasonunda 14 milyon dolar kazandı.

Dünya Genelinde Toplam
    Worldwide: $685,743,000

Alıntıları Göster
    Filmi ilk imax'da izlemiştim, ikinci kez de evelsi gün profilo sinemalarında izledim. Şunu net söyleyebilirim, sadece 3D çıkması bu filme yapılmış en büyük kötülük ve ihanettir. İmax sinemalarında 3D gözlükler %30 kadar renk ve parlaklık kaybına yol açıyorsa, profiloda en az %50 seviyelerinde. Filmin yarısını gözlüğü takmadan izledim ve 2D çıkmamış olmasına resmen kahroldum. sadece renk parlaklığını yitirmesi değil, renklerin tonlarını da değiştiriyor. gözlükle gri görünen tonları gözlüğü çıkardığımda gördümki büyüleyici bir mavi ton sözkonusu. bluray'i çıksa da evimizde 1080p kalitesinde görselliğin hakkını vererek izlesek. böyle saçmalık olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

Filmi ilk imax'da izlemiştim, ikinci kez de evelsi gün profilo sinemalarında izledim. Şunu net söyleyebilirim, sadece 3D çıkması bu filme yapılmış en büyük kötülük ve ihanettir. İmax sinemalarında 3D gözlükler %30 kadar renk ve parlaklık kaybına yol açıyorsa, profiloda en az %50 seviyelerinde. Filmin yarısını gözlüğü takmadan izledim ve 2D çıkmamış olmasına resmen kahroldum. sadece renk parlaklığını yitirmesi değil, renklerin tonlarını da değiştiriyor. gözlükle gri görünen tonları gözlüğü çıkardığımda gördümki büyüleyici bir mavi ton sözkonusu. bluray'i çıksa da evimizde 1080p kalitesinde görselliğin hakkını vererek izlesek. böyle saçmalık olmaz.

aynen hocam aslında evde izleyecektim ama dayanamadım sinemaya gittim 3d kadar saçma birşey yok bence...

3dnin adam olması için galiba bir 10 yıl daha geçmesi gerekecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: quadream

quote:

aynen hocam aslında evde izleyecektim ama dayanamadım sinemaya gittim 3d kadar saçma birşey yok bence...

O gözlüklerden kurtulmak gerek. Başka türlü adam olmaz o.

• quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: quadream

quote:

O gözlüklerden kurtulmak gerek. Başka türlü adam olmaz o.

Alıntıları Göster
    3D para tuzağından başka bir şey değil. İstanbul'da tüm sinemalar filmi 3 boyutlu verdi, normal yayınlayan yoktu. O gözlüklerle film izlemek eziyet, dün filmi izlerken kulaklarımın arka kısmı ağrıdı. Bazı hareketli sahnelerde gözüm ağrıdı. Daha fazla para verip rezil olmak için harika bir sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

3D para tuzağından başka bir şey değil. İstanbul'da tüm sinemalar filmi 3 boyutlu verdi, normal yayınlayan yoktu. O gözlüklerle film izlemek eziyet, dün filmi izlerken kulaklarımın arka kısmı ağrıdı. Bazı hareketli sahnelerde gözüm ağrıdı. Daha fazla para verip rezil olmak için harika bir sistem.

Alıntıları Göster
    sorun paraysa sinemaya zam yapsın aç gözlüler. biraz daha fazla para vereyim gözlüksüz rahatça izleyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.