Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok heyecanlıyım ya haftaya bugün vizyonda
  • Görsel ve grafik animasyonlar için yorumlar geldimi hiç genelde devrim kalitesinde sıçrama bekliyorduk 10 yıl önceki lortr serisini görünce. Fragman facia idi inşallah çok kaliteli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçaN HoLLaDaLı

İstinye Park IMAX 2.hafta bilet satışları ne zaman başlıyor?

(2.haftayı da kaçırmak istemiyorum)

Bir bilgisi olan yok mu?
  • Senelerdir fütursuzca beklediğimiz güne 7 güncük kaldı lan. ben ki sabahı akşamı belli olmayan adam.. haftaya cuma kahvaltı öğününü bile atlamıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

quote:

Orijinalden alıntı: undy1ng

13 Aralık 2012 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek olan "The Hobbit" Ön gösterimine, 25 kişiye çift kişilik davet kazanma şansı;

http://www.tekyuzuk.com/

Sorular daha çıkmadı değil mi?

Sorular ve katılım şartları yayınlandı arkadaşlar. Tekyuzuk.com forum kısmına bir göz atın derim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

quote:

13 Aralık 2012 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek olan "The Hobbit" Ön gösterimine, 25 kişiye çift kişilik davet kazanma şansı;

http://www.tekyuzuk.com/

Sorular daha çıkmadı değil mi?

Sorular ve katılım şartları yayınlandı arkadaşlar. Tekyuzuk.com forum kısmına bir göz atın derim..

İlgili konu;http://www.tekyuzuk.com/forum/orta-dunya-sinema/hobbit-beklenmedik-yolculuk-on-gosterim/8-aralik-davetiyeleri.html#5632

• iyi geldi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Görsel ve grafik animasyonlar için yorumlar geldimi hiç genelde devrim kalitesinde sıçrama bekliyorduk 10 yıl önceki lortr serisini görünce. Fragman facia idi inşallah çok kaliteli olur.

İlk beklemek yanlış olur efektte ama animasyonları bende merak ediyorum sağlam iş çıktığı kesindir bu arada son 1 hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Görsel ve grafik animasyonlar için yorumlar geldimi hiç genelde devrim kalitesinde sıçrama bekliyorduk 10 yıl önceki lortr serisini görünce. Fragman facia idi inşallah çok kaliteli olur.

İlk beklemek yanlış olur efektte ama animasyonları bende merak ediyorum sağlam iş çıktığı kesindir bu arada son 1 hafta.

Gollum'u falan bayağı bir eleştirdi herkes. İzleyip göreceğiz artık.
  • şaka gibi yahu bir haftacık kaldı sinemaya gitmeden önce ilk 150 sayfayı tekrar okuyayım bari
  • beyler çok heyecanlıyım ulan 3.5 yıllık bekleyiş sona eriyor ilk duyurulduğu günden bugüne bekliyorum
  • Allah'ım Orta Dünya geri dönüyor.
  • son 1 hafta
  • YA ŞAKA MI BU?!?!?! O günün geldiğine inanamıyorum. Orta dünya orclar ,elfler cüceler gandalf hobbitler geri dönüyor ulan. ULAAAAAAAAAAN!!!! yarın gidip biletleri alacaz arkadaşlarla içimde çok fena heyecan var.
  • Dayanamıyorum beyler, son günler geçmek bilmez oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Dayanamıyorum beyler, son günler geçmek bilmez oldu

Geçer geçer. Fazla düşünmemeye çalış.
  • Soruların cevaplarını söyleyinde gidelim :D
  • 1hafta kaldı, vay be... onca yıldan sonra tekrar izleme fırsatımız olacak orta dünyayı
  • Son hafta millet , biraz gaza gelmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukiman -- 7 Aralık 2012; 22:23:57 >

• Arkadaşlar belki daha önce söylenmiştir ama imax bileti alırken arkaya çok yakın veya en arkadan almamak lazım çünkü hem perdenin alt tarafını tam göremiyorsunuz hemde altyazı okuyayım derken filme odaklanmak bazen sıkıntı olabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.