Bildirim
IZMIR- BURSA EVCIL TESLIMATT?????????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yavruyu rahatça hava alabileceği ve altı delikli olan bir kafese koyuyorsunuz.
Bursa'ya giden bir otobüs firmasının otobüsüne teslim ediyorsunuz. (Varan - Ulusoy - Boss vb. almaz. Ama daha orta seviye firmalar taşırlar. Metro - Kamil Koç falan kabul eder cüzzi bir ücret karşılığında. Karşı tarafa otobüsün sefer kodunu ve plakasını ulaştırıyorsunuz. O da karşılıyor köpeciği..
Yavruyu rahatça hava alabileceği ve altı delikli olan bir kafese koyuyorsunuz.
Bursa'ya giden bir otobüs firmasının otobüsüne teslim ediyorsunuz. (Varan - Ulusoy - Boss vb. almaz. Ama daha orta seviye firmalar taşırlar. Metro - Kamil Koç falan kabul eder cüzzi bir ücret karşılığında. Karşı tarafa otobüsün sefer kodunu ve plakasını ulaştırıyorsunuz. O da karşılıyor köpeciği..
Bende Allah'ın izniyle ilerde istanbul'dan bi pitbull getirtmeyi düşünüyorum,uçakla göndericekmiş,köpeğe bişey olur mu?Köpeği gönderen kişi bana köpek ile birlikte hangi yazılı belgeleri göndermesi gerekir_____________________________ hayvanlara iyi davranın lan
-
Bildiğim kadarıyla son dönemde hava yolu şirketleri velisiz canlı taşınması yapmıyorlar. Ama yinede bir kontrol etmek lazım.
Eğer alacağın köpek secereliyse, seceresini yollamalı. Ve birde tabiiki veteriner karnesini.
bursa lıyım ben köpeğini alailirim cinsi ne ? _____________________________ || Intel C2Q Q9550 @3.4Ghz - ASUS P5Q PRO - Sapphire HD6870 - 6GB DDR2 1066Mhz OCZ & Kingston - CM Cosmos S - Logitech G15 & G500 - Logitech Z623 - Noctua NH-D12 - AOC e2343Fs ||
|| Samsung NP550P7C-T01TR = Intel Core i7 3610QM - NVIDIA GeForce GT 630M - 8GB 1600MHz (4 GB x2) ||
|| Lenovo Ideapad Y500 = Intel Core i7 3630QM - NVIDIA GeForce GT 650M - 8GB 1600MHz ||
600 Sene Padişahın Kuluydunuz.300 senede halifeye kul oldunuz.Cumhuriyet sayesinde Allah'a kul olmayı öğrendiğiniz için mi ATATÜRK'e düşmansınız?
-
quote:
Orjinalden alıntı: weast60
bursa lıyım ben köpeğini alailirim cinsi ne ?
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler