Bildirim
Usb Harici HDD
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Elektrik kablosu olmayan istiyorsan 2,5 luk alacaksın.
Kaç gb istiyorsun maximum ne kadar fiyat aralığında istiyorsun onuda belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.
Mesela ben 320 gb WD kullanıyorum 188 lira.
_____________________________ ACER Aspire 5920G SeriesWindows Vista TM Home Premium TRIntel(R) Core(TM)2 Duo CPU T8100 @ 2.10 GHZ4GB DDR2 RAM || NVIDIA GeFORCE 8600M GS || 160 GB SATAWestern Digital My Passport Essential320GB 2.5" 5400RPM || USB 2.0 || Piano Black
-
quote:
Orjinalden alıntı: a.saygili
Elektrik kablosu olmayan istiyorsan 2,5 luk alacaksın.
Kaç gb istiyorsun maximum ne kadar fiyat aralığında istiyorsun onuda belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.
Mesela ben 320 gb WD kullanıyorum 188 lira.
320 gb uygundur. 200-250 TL lik bişey olsun diyorum en fazla. Nerde 188 lira WD?_____________________________ -
2 ay önce MediaMarkt dan almıştım Mersin.
dolar arttı ama fazla fiyatların yükseldiğinide zannetmiyorum.
rahatlıkla büyük mağazalarda da bu fiyata aynı ürünü bulabilirsiniz._____________________________ ACER Aspire 5920G SeriesWindows Vista TM Home Premium TRIntel(R) Core(TM)2 Duo CPU T8100 @ 2.10 GHZ4GB DDR2 RAM || NVIDIA GeFORCE 8600M GS || 160 GB SATAWestern Digital My Passport Essential320GB 2.5" 5400RPM || USB 2.0 || Piano Black
-
Ana konudan devam ediniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_22949866/mpage_11/tm.htm_____________________________ "Glücklich muss man einfach sein".
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler