Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (599. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (8 Mobil) - 4 Masaüstü8 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
352.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 kasım olayı vardı tam olarak ne olduğunu bilen var mı?

13 kasım öncesinde oyunu alanlar bazı avantajlara sahip olacaklarmış, klan önceliği filan gibi, acaba nedir tam olarak ?
  • Hardened Edition Satın aldığınızda bilgiğiniz gibi normalde 49.99$ olan ücretli Elite üyeliğinede sahip oluyorsunuz burada problem yok.

Olay "Founder Status"da karışıyor.Eğer oyunun normal versiyonunu alırda üzerine 49.99$'a Elite satın alırsanız bu Elite'i 13 Kasıma kadar aktif ettiğinizde "Founder" yani Kurucu olmuş oluyorsunuz.

Şimdi diyelim Normal versiyon oyun ve Elite aldınız bu Elite'i de 13 Kasımdan önce aktif ettiniz sizin kaybettiğiniz sadece:

-Özel metal kutu.

-100+ sayfalık özel kitap.

Bir başka örnekte de Normal versiyon oyun aldınız ama atıyorum 20 kasımda Elite satın aldınız burada kaybedeceğiniz şeyler:

-Founder Status.

-Özel metal kutu.

-100+ sayfalık özel kitap.

Yani Elite'i 13 kasımdan sonra alırsanız kurucu olamıyorsunuz peki nedir "Founder Status"?

Founder Status:

-Özel tasarım silah kamuflajı

-Özel tasarım oyuncu kartı(mw2'den hatırlayın)

-#Founder grubuna özel erişim.

-Kurucu Klan XP arttırımı,kurucu olanlar Klan'larına fazladan XP alıyor.(klanlarında level sistemi var)

-Founder(kurucu)'lara özel yarışmalar ligler vs.

Hardened alırsanız Hem Elite hemde Kurucu olmuş oluyorsunuz ama normal Elite'de kurucu olmak için oyunu 13 kasıma kadar almış ve Elite'i aktif etmiş olmak gerekiyor.

Tinúviel ' den alıntı.

• Bence çok önemli şeyler var bu kurucu olmakta yani founder status'e sahip olmakta.. Mutlaka alınması gerekir diye düşünüyorum 13 kasımdan önce , hele hele klan sistemi açısından baya bi önemli
  • ama bu founder olayı tüm klan üyeleri açısından mı geçerli olmak zorunda yoksa sadece klandaki tek kişide olsa yeter mi?

acaba bu klan sisteminde kaptan vs gibi şeyler olacak mı?

ulan o kadar basit bir şey ki killzone 2 taaa 4 sene önceden halletti basit bir şekilde bu şerefsizler halen yepyeni bir şeymiş gibi lanse ediyorlar bizi de sevindirik ediyorlar bu şeylerle
  • Ekleme : Elite alanlar (ister 13 kasımdan önce ister sonra farketmez) için dlc'ler her zaman bedava. O konu ile ilgili bi resim ekliycem şimdi.

-Sanırım klan sistemini baya bi geliştirdiler bu oyunda Taylan abi , yani klan kurucusu falan olucak diye tahmin ediyorum ben , yoksa bu kadar üstünde durmazlardı klanlarla ilgili
  • http://www.thehut.com/games/platforms/ps3/call-of-duty-modern-warfare-3-hardened-edition/10540462.html Bu sitede mw3 harnered 210-215 TL ye denk geliyor..Güvenilirmidir biliyormusunuz ?

Bu arada bir ekleme daha yanlış anlayanlar için ; Sonradan alınan Elite'de founder olmak için 13 Kasım kuralı var,Hardened'in içerisinden ise özel olarak founder kodu çıkıyor Elite kodundan ayrı olarak onu istediğiniz zaman girebiliyorsunuz. (Tinúviel dan alıntı)

[ParS] (KLAN - I ParS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HidRoJeN_ -- 12 Ekim 2011; 15:59:25 >

• Brawo Mert bir kaç mesajda bizi baya bilgilendirdin kardeşim sağolasın.

Fakat daha cevaplanması gereken şeyler var.

biz elit te klan kurduğumuzda ordan mac ayarlayıp kazanıp klanımızın adını duyuracakmıyız. hewrşeyeden önce böyle bir ortamda layıkıyla mücadele verecekmiyiz.

binlerce klan olucaktır muhtemelen bu işler öle kolay değil arada bi oyuna girerek bu işler olmaz beyler UYANDIRAYIM hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

o diil de bir patriotzero vardı ne oldu o :)

O askere gitmişti dönmedi galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Brawo Mert bir kaç mesajda bizi baya bilgilendirdin kardeşim sağolasın.

Fakat daha cevaplanması gereken şeyler var.

biz elit te klan kurduğumuzda ordan mac ayarlayıp kazanıp klanımızın adını duyuracakmıyız. hewrşeyeden önce böyle bir ortamda layıkıyla mücadele verecekmiyiz.

binlerce klan olucaktır muhtemelen bu işler öle kolay değil arada bi oyuna girerek bu işler olmaz beyler UYANDIRAYIM hani.

Evet nuri abi klan sistemi o işte.Nekadar çok başarı okadar çok dünyaya klan adını duyurma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 12 Ekim 2011; 16:28:33 >

• herkese selam
  • Büyük ihtimalle klanlarında oyuncularda olduğu gibi sıralaması olucaktır.. Kazanılan maç kaybedilen maç vs.vs...

Ama iw bizi biraz bilgilendirmeli diye düşünüyorum..

Oyunu ben %50 ihtimale spotculardan (Harun abi aracılığı ile ) %50 ihtimalde shoptodan alırım.. Harnered paketini zaten shoptodan almam alamam , gümrüğe takılır 75€ limitinden dolayı ... Yurtdışında normal paket 120-130 TL arası değişiyor,harnered'da 220-300 arası değişiyor.Benim tahminim türkiyedeki spotcularda normal oyun 140 civarına alıcı bulur , harnered paketi ise 300 civarında satışa sunulur.

Eğer türkiyeden alırsak bizim en büyük avantajımız toptan alıcağımız için indirimin olması olucaktır

Yani şu an için Harun abi'den haber bekliyoruz , eper sptocular 8 inden önce getirebilirse vede fiyat uygun olursa oradan alırız yok 10-12 si gibi gelir vede fiyat 150-160 olursa shopto yu tercih ederim açıkcası ... Elit üyeliğinide psn'den alıcam , kardeşlik olursa biz klan olarak yaparız bi kardeşlik

• - Aynen İlkay elite işi efor gerektiriyor belliki dolayısıyla bizde bu işe ciddi anlamda asılacaksak bu elite i ciddiye alalım yok kardeşim biz oynarız oyunumuzu zaten türk camiası bizi biliyor onlarla macımız oyunumuzu makaramızı yaparız diyorsak eskisi gibi salla elite i.

- Mert fiyat bugün yarın belli olur benim tahminimde 140 tl yi bulmaz sanırım.
  • Durup düşününce bu fiyatlara OHA demek gelmiyor mu içinizden ?
    Tamam çok seviyoruz ama ne demek 250 TL (ELITE)
    Normali bile 140 civarı olacak.

Vallahi protesto etmek geliyor içimden bu firmaları.
  • herkese günaydın,

yau bizim sayfanın hastasıyım yeminlen, bazen tek günde 4-5 sayfa gidiyor, bazen günlerce tek sayfa dolmuyor dengesiz miyiz neyiz :)

kurt, wii ne alemde? neler oynuyorsun daha doğrusu oynuyor musun? ben halen hdd alamadığım için sports haricinde sadece zeldaya baktım 10 dakika filan o kadar... aldığımdan beri de 3 kere açtım toplamda... ama şurası kesin ki, geçen bir arkadaşımda kalabalık oynadık, alet yanında insanlar varken zevkli hale geliyor, online modu da önemli değil, yanında adam olacak...

ahmet panpa, sana xbox slim geliyordu ne oldu?
  • günaydın panpalar

serin bir istanbul sabahından herkese merbalar
    sıradaki parça sizin için

http://www.fizy.net/#s/1dlbh8

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

günaydın panpalar

saygılarımla

günaydın abicim..
    Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

quote:

günaydın panpalar

saygılarımla

günaydın abicim..
    Saygılarımla

sanada günaydın kardeş
    bazen görüyorum,artık futbol a takılıyon gelmiyon mw2 felan

saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

günaydın panpalar

saygılarımla

günaydın abicim..
    Saygılarımla

sanada günaydın kardeş

saygılarımla

abi bizim birader o :)

ben deniyorum ama ağrım oluyor çok sabit duramıyorum daha : (

• quote:

quote:

quote:

quote:

günaydın panpalar

saygılarımla

günaydın abicim..
    Saygılarımla

sanada günaydın kardeş

saygılarımla

abi bizim birader o :)

ben deniyorum ama ağrım oluyor çok sabit duramıyorum daha : (

hadi ya daha düzelmedin mi?
    işe başlamadın demi?

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Durup düşününce bu fiyatlara OHA demek gelmiyor mu içinizden ?
    Tamam çok seviyoruz ama ne demek 250 TL (ELITE)
    Normali bile 140 civarı olacak.

Vallahi protesto etmek geliyor içimden bu firmaları.

+100 Aynen katılıyorum kürşatcım İW yi bu kadar tutarken onların bize extra yeni şeyleri hediye etmesi gerekirken adamlar para istiyor az buzda değil hani.

- Harun abi dün için kusura bakma misafirim vardı kaflar güzel geç geldim ama bu seferde mahallede elektirikler gitti. ( dersini yapmadan okula giden yalancı öğrenci bahanesi gibi oldu ama. )

sonradan geldi voltajlar düşüktü vs.

Bu akşam trasnformers 3 ü izledikten sonra oyundayım.

• 
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.