Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
352.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Beyler meraba.
    GT5 SEBASTIAN VETTEL şampiyon oldu diye herkese ama herkese REDBULL X veriyor koşun yetişen alıyor :D

Kursat dun aldım yaptım yarısı .. Sagopa Kajmer çalarken en ıyı sure kastım. abımle sırayla oynadıgımız ıcın 1.14 u gecemedım ama ılk fırsatta yıne yapacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 11 Ekim 2011; 15:26:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

quote:

Beyler meraba.
    GT5 SEBASTIAN VETTEL şampiyon oldu diye herkese ama herkese REDBULL X veriyor koşun yetişen alıyor :D

Kursat dun aldım yaptım yarısı .. Sagopa Kajmer çalarken en ıyı sure kastım. abımle sırayla oynadıgımız ıcın 1.14 u gecemedım ama ılk fırsatta yıne yapacagım

Alıntıları Göster
    Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

- Arda postmu kasıyon olum ikide bir üçer mesaj atıyon imzayıda yapmadınmı yapamadınmı senin gibi bi bilgisayar kurdu beceremiyorsa eyvah eyvah.

- GT5 e bu akşam bi dalalım o vakit çoktandır gazladığımız yok.

BEYLER İMZA KONUSUNDA Bİ KAÇ MESAJ ÖNCE YAZDIM CEVAPLAR GELMEDİ. BEĞENMEDİYSENİZ SÖYLEYİN YAHU. Bİ ORTA YOL BULALIMDA ONA GÖRE HERKES AYNI İMZAYI KULLANSIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

- Arda postmu kasıyon olum ikide bir üçer mesaj atıyon imzayıda yapmadınmı yapamadınmı senin gibi bi bilgisayar kurdu beceremiyorsa eyvah eyvah.

- GT5 e bu akşam bi dalalım o vakit çoktandır gazladığımız yok.

BEYLER İMZA KONUSUNDA Bİ KAÇ MESAJ ÖNCE YAZDIM CEVAPLAR GELMEDİ. BEĞENMEDİYSENİZ SÖYLEYİN YAHU. Bİ ORTA YOL BULALIMDA ONA GÖRE HERKES AYNI İMZAYI KULLANSIN.

Alıntıları Göster
    herkese selam

başlık konusunda baya uzun cevap yazdım aslında da sonra yollamadan sildim, gerek yok bu tip şeylere, kimse de kaale almasın bence

mw3 ün düz versiyonu hkofferhouse da 55 dolar bilginiz olsun...

imza konusunda, bu işten hiç anlamayan insan için çok basit şey bile o kadar zaman alıyor ki, bunu sadece deneyen bilir, o yüzden eminim ki nuri de isyan etmiştir bunları yapana kadar, imza bence güzel olmuş, ama tabi yeni başlayan biri tarafından yapıldığı da belli, çok daha güzel yapılabilir, bunun için de bu işten anlayanları göreve davet ediyoruz...

edit:

kurt bu senin için, 41 dolar :)

[ParS] (KLAN - I ParS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 11 Ekim 2011; 14:21:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

herkese selam

başlık konusunda baya uzun cevap yazdım aslında da sonra yollamadan sildim, gerek yok bu tip şeylere, kimse de kaale almasın bence

imza konusunda, bu işten hiç anlamayan insan için çok basit şey bile o kadar zaman alıyor ki, bunu sadece deneyen bilir, o yüzden eminim ki nuri de isyan etmiştir bunları yapana kadar, imza bence güzel olmuş, ama tabi yeni başlayan biri tarafından yapıldığı da belli, çok daha güzel yapılabilir, bunun için de bu işten anlayanları göreve davet ediyoruz...

edit:

[ParS] (KLAN - I ParS)

Hediye mi aldın bana ?

• quote:

quote:

herkese selam

edit:

[ParS] (KLAN - I ParS)

Hediye mi aldın bana ?

eee Kürşata varda bize yokmuu?

saygılarımla

• quote:

herkese selam

edit:

[ParS] (KLAN - I ParS)

Taylan ilk sayfaya bu resmi koyalım derim kardeşim.

[ParS] (KLAN - I ParS)

mw3 ün düz versiyonu nedir yahu ben baya geri kaldım bu konularda haa.

• iyi aksamlar beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-591E57CF4

iyi aksamlar beyler
    ya abi yapıstır dedin yapıstırdım hayırlı gelmedi 3 mesaj kopyalayıp yolladı noldu anlamadım sonra imzada olmadı tamam bilgisayar kurduyumda bu siteyi bi çözemedim tekrar saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-591E57CF4

ya abi yapıstır dedin yapıstırdım hayırlı gelmedi 3 mesaj kopyalayıp yolladı noldu anlamadım sonra imzada olmadı tamam bilgisayar kurduyumda bu siteyi bi çözemedim tekrar saygılar

Alıntıları Göster
    arda,

sen bilgisayar kurduysan ben de nikembe mutombo' yum kardeşim bu nedir yau :)

şaka bir yana forumlarda kodlar kullanılır, bu formuller [] içinde yazılır, parantez içinde img yazıp resim linkini yazarsın gene parantezi açıp "/" işaretini koyarsın ki bu da bittiği anlamına gelir, /img dersen resim halinde gözükmesi sağlanır... center, bold, red vs vs gibi kod vardır...

bu kısa açıklamanın ardından [centeXr][imXg]buraya işlem yapılacak şey konur[/imXg][/centeXr] ortaya resim yerleştirmiş olursun X leri silmen lazım tabi, ben gör diye koydum yoksa direk kod olur ve gözükmez

kurt, sana hediye almadım, layık görmedim sana bunu, metal gear çıksın onu alacam :)

nuri genelde ilk mesaj bilgileri siliniyor ama koyuyorum umarım silinmez...

• quote:

arda,

sen bilgisayar kurduysan ben de nikembe mutombo' yum kardeşim bu nedir yau :)

şaka bir yana forumlarda kodlar kullanılır, bu formuller [] içinde yazılır, parantez içinde img yazıp resim linkini yazarsın gene parantezi açıp "/" işaretini koyarsın ki bu da bittiği anlamına gelir, /img dersen resim halinde gözükmesi sağlanır... center, bold, red vs vs gibi kod vardır...

bu kısa açıklamanın ardından [centeXr][imXg]buraya işlem yapılacak şey konur[/imXg][/centeXr] ortaya resim yerleştirmiş olursun X leri silmen lazım tabi, ben gör diye koydum yoksa direk kod olur ve gözükmez

kurt, sana hediye almadım, layık görmedim sana bunu, metal gear çıksın onu alacam :)

nuri genelde ilk mesaj bilgileri siliniyor ama koyuyorum umarım silinmez...

Alıntıları Göster
    oooyyeee taylan koca ayak mutombo

yanlış hatırlamıyosam mw2 harun abi sayesinde resmi çıkış tarihinden bi kaç önce elimize geçmişti

gene erken çıkacağı yönünde laflar dolanıyo nette ,var mı tedarik edebilecek bi ihtiyar acaba :D

yoksa shop to dan mı sipariş geçelim bide elite olayı var muallakta olan

var mı bu konuda düşünceniz ,siz nasıl temin edeceksiniz oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: zep

yanlış hatırlamıyosam mw2 harun abi sayesinde resmi çıkış tarihinden bi kaç önce elimize geçmişti

gene erken çıkacağı yönünde laflar dolanıyo nette ,var mı tedarik edebilecek bi ihtiyar acaba :D

Alıntıları Göster
    Aynen valla ya oyunu nasıl alıcaz ?

• quote:

Bana tercüman olmuşsun Hüseyin. verilecek cevabı bende bekliyorum.

-Taylan eline sağlık güzel durmuş ilk sayfada.

• merhaba sizin konunun özlü sözlerinize bayılıyorum. süper yaa. ortamınızda bu çizgide gidiyorsa muhteşem bir kadronuz olmalı. tuzağa saçılan taneler sözünüz bomba etkisinde . yazanın çizenin eline sağlık çok çarpıcı aynen devam . saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

merhaba sizin konunun özlü sözlerinize bayılıyorum. süper yaa. ortamınızda bu çizgide gidiyorsa muhteşem bir kadronuz olmalı. tuzağa saçılan taneler sözünüz bomba etkisinde . yazanın çizenin eline sağlık çok çarpıcı aynen devam . saygılarımla.

Eyw hocam saol..
  • quote:

bizde beklemedeyiz herkez gibi hüseyin kardeş bu elit olayını bir türlü anlamış değilim ne avantajı var ki

nuri abi imza değişecekse bizede bir yardımcı olursunuz artık benimkini ilkay halletmişti ama son seçtiğin imza gayet güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Umit_Ozmen

quote:

bizde beklemedeyiz herkez gibi hüseyin kardeş bu elit olayını bir türlü anlamış değilim ne avantajı var ki

nuri abi imza değişecekse bizede bir yardımcı olursunuz artık benimkini ilkay halletmişti ama son seçtiğin imza gayet güzel

Alıntıları Göster
    Herkese selam ;

- Zamunda'dan indirdiğim filmlere altyazı desteğini nereden bulabilirim ? Birde ne şekilde atabilirim ?

- Ayrıca sizin tavsiye ettiğiniz film falan varmı :D baya bi film indirmeye karar verdim bu ara , iyi kafa dağıtıyor film izlemek .. Boşu boşuna bilmediğim filmleri indirmiyim bari elimde patlamasın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

Herkese selam ;

- Zamunda'dan indirdiğim filmlere altyazı desteğini nereden bulabilirim ? Birde ne şekilde atabilirim ?

- Ayrıca sizin tavsiye ettiğiniz film falan varmı :D baya bi film indirmeye karar verdim bu ara , iyi kafa dağıtıyor film izlemek .. Boşu boşuna bilmediğim filmleri indirmiyim bari elimde patlamasın :D

Alıntıları Göster
    http://www.turkcealtyazi.org/ bu siteden indirebilirsin filmle aynı formatta olmasına dikkat et yoksa uyuşmaz indirdiğin belgeyi film oynarken ekrana tutup atman yeterhttp://www.hdarsivi.com/ bu adrestende film afiş ve bilgilerine olaşabilirsin

• quote:

http://www.turkcealtyazi.org/ bu siteden indirebilirsin filmle aynı formatta olmasına dikkat et yoksa uyuşmaz indirdiğin belgeyi film oynarken ekrana tutup atman yeterhttp://www.hdarsivi.com/ bu adrestende film afiş ve bilgilerine olaşabilirsin

Alıntıları Göster
    Eyvallah sağolasın Ümit abi , yalnız ben filmleri usb ye atıp başka tv de izlemek istiyorum . Tv direk usb takınca içindeki herşeyi oynatabiliyor ve açabiliyor. Başka usb ile denedik oldu , zaten özelliği bu tv 'nin . . O şekilde yapmak istersem nasıl olabilir ? yani içine bi yeremi atmam gerekir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

Eyvallah sağolasın Ümit abi , yalnız ben filmleri usb ye atıp başka tv de izlemek istiyorum . Tv direk usb takınca içindeki herşeyi oynatabiliyor ve açabiliyor. Başka usb ile denedik oldu , zaten özelliği bu tv 'nin . . O şekilde yapmak istersem nasıl olabilir ? yani içine bi yeremi atmam gerekir ?

Alıntıları Göster
    bende senin sistemde samsung lcd tv de izliyorum hdd ye atıyorum. film ile altyazı dosyası bir arada olsun ikisinide aynı ismi ver birde lcdin eğer altyazıyı çözmüyorsa lcd nin ayarlarına bak çünkü ben bu sorunu yaşadım

• quote:

bende senin sistemde samsung lcd tv de izliyorum hdd ye atıyorum. film ile altyazı dosyası bir arada olsun ikisinide aynı ismi ver birde lcdin eğer altyazıyı çözmüyorsa lcd nin ayarlarına bak çünkü ben bu sorunu yaşadım

Alıntıları Göster
    Çözüyor abi altyazıları o konuda bi sıkıntı yok
  • 
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.