Ne alaka ya telefonumun tuşlari daha geniş yemin ediyorum.Ümit bile zorluk çekiyor kullanmakta.Sende varmı bilmiyorum ama tuşlar çok ufak ve çok bitişik sıfır tasarım.Ben kablosuz klavye alip koyucam önüme.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Ne alaka ya telefonumun tuşlari daha geniş yemin ediyorum.Ümit bile zorluk çekiyor kullanmakta.Sende varmı bilmiyorum ama tuşlar çok ufak ve çok bitişik sıfır tasarım.Ben kablosuz klavye alip koyucam önüme.
valla bana güzel göründü ilkay, bendeki telefonun tuşlarından çok daha geniş, ben kendi telefonumda bile çok rahat yazıyorum, alışmayla alakalı sanırım yeter ki ele iyi oturt...
bu arada aletin çalışması için joypad e takılı olması lazım mı? harici de kullanabiliyorsun bence
Tabi takili olması lazım :))
quote:
Tabi takili olması lazım :))
takılı olması gerekmeyebilir yau o da bluetouth a sahipmiş zira...
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
valla bana güzel göründü ilkay, bendeki telefonun tuşlarından çok daha geniş, ben kendi telefonumda bile çok rahat yazıyorum, alışmayla alakalı sanırım yeter ki ele iyi oturt...
bu arada aletin çalışması için joypad e takılı olması lazım mı? harici de kullanabiliyorsun bence
bence de gayet güzel bir alet bu taylanım burdaki fiyatı 90- 100 tl arası, ve dediğin gibi her ne kadar microfonlarımız olsa da her zaman açamıyoruz sizde biliyorsunuz,buna alışırsak daha kolay olacak diye düşünüyorum bende tabiki kişisel tercih meselesi bu ilkayım ama düşünsene mesaj yazacan elindeki ds3 ü bırakacan klavyede yazmaya çalışacan sonra tekrar ds3 e geçecen ,bu da sana zaman kaybettirir, sende biliyorsun ki bu oyunda zaman herşeydir,yaşam ile ölüm arası, saniyeliktir hatta bir tane de ben alacam ilkayım
saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: ExMarshal
quote:
bence de gayet güzel bir alet bu taylanım burdaki fiyatı 90- 100 tl arası, ve dediğin gibi her ne kadar microfonlarımız olsa da her zaman açamıyoruz sizde biliyorsunuz,buna alışırsak daha kolay olacak diye düşünüyorum bende tabiki kişisel tercih meselesi bu ilkayım ama düşünsene mesaj yazacan elindeki ds3 ü bırakacan klavyede yazmaya çalışacan sonra tekrar ds3 e geçecen ,bu da sana zaman kaybettirir, sende biliyorsun ki bu oyunda zaman herşeydir,yaşam ile ölüm arası, saniyeliktir hatta bir tane de ben alacam ilkayım
saygılarımla
Alıntıları Göster
Alın abi siz alın ama ben kullanamadım oyuzden ben klavyeyi tercih etcem..
quote:
quote:
saygılarımla
Alıntıları Göster
beyler sizden bir konuda fikir rica edeceğim ya çocukça gelebilir size ama ne yapayım benimde hastalığım bu işte MW3 için aşağıdaki PSN İD lerimden hangisini kullansam acaba? ben bir türlü karar veremiyom ve veremeyince de habire yeni bir isim alıyom
TURK PSN ID lerim: -----------------------
İHTiYAR_TiLKi
iHTiYAR_
ANADOLU_ASLANI
BY_REIS
DeCCaL_TR
Saygılarımla
NOT: EĞER YENİ BİR İSİM ÖNERİSİ OLAN OLURSA ONA DA AÇIĞIM
quote:
beyler sizden bir konuda fikir rica edeceğim ya çocukça gelebilir size ama ne yapayım benimde hastalığım bu işte MW3 için aşağıdaki PSN İD lerimden hangisini kullansam acaba? ben bir türlü karar veremiyom ve veremeyince de habire yeni bir isim alıyom
TURK PSN ID lerim: -----------------------
İHTiYAR_TiLKi
iHTiYAR_
ANADOLU_ASLANI
BY_REIS
DeCCaL_TR
Saygılarımla
NOT: EĞER YENİ BİR İSİM ÖNERİSİ OLAN OLURSA ONA DA AÇIĞIM
Alıntıları Göster
Abi senin en güzel PSN en TüRkChE bence bunun yanına bir _ koy veya dogum yılını koy yapıstır gitsin süper olur..
quote:
Orijinalden alıntı: blacktower35
Abi senin en güzel PSN en TüRkChE bence bunun yanına bir _ koy veya dogum yılını koy yapıstır gitsin süper olur..
yeni bir psn daha al diyon yani hmmm tamam kardeş hemen düşüneyim o zaman sağolasın
saygılarımla
quote:
Alıntıları Göster
bence ihtiyar tilki en güzeli abi
quote:
quote:
yeni bir psn daha al diyon yani hmmm tamam kardeş hemen düşüneyim o zaman sağolasın
saygılarımla
Alıntıları Göster
Bende okadar psn aldım sonunda özümden sasmadım tekrar İLK_AY_SON_TR olarak aldım..
quote:
eyvallah kardeş
saygılarımla
quote:
TuRkChE kadar karizma degil ben sahsen harun abide olmasa alırdım o psn yi kesinlilkle..
quote:
Bende okadar psn aldım sonunda özümden sasmadım tekrar İLK_AY_SON_TR olarak aldım..
kardeş senin adın soyadın uyuyor doğru ama benim adım soyadım bayağı uzun geliyor
saygılarımla
quote:
quote:
kardeş senin adın soyadın uyuyor doğru ama benim adım soyadım bayağı uzun geliyor
saygılarımla
Alıntıları Göster
bu tr psn de, Türkçe harf var mı? "ü" "ğ" filan ?
quote:
quote:
TuRkChE kadar karizma degil ben sahsen harun abide olmasa alırdım o psn yi kesinlilkle..
eyvallah kardeş, demek o kadar beğeniyorsun "TuRkChE" yi
saygılarımla
quote:
quote:
quote:
eyvallah kardeş, demek o kadar beğeniyorsun "TuRkChE" yi
saygılarımla
Alıntıları Göster
ilkay, ben harun abiyle konuşurum sana bir güzellik yaparız TuRkChE için
ama bu hizmet sana bir tablet pc ye patlar söyleyeyim
quote:
malesef yok kardeş öyle bir şey ki noktalama işarateleri bile yoktur
saygılarımla
quote:
Vala i var ama digerlerini bilimom ..
quote:
ilkay, ben harun abiyle konuşurum sana bir güzellik yaparız TuRkChE için
ama bu hizmet sana bir tablet pc ye patlar söyleyeyim