Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
376.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oooyeeeea taylanım oldu yau vala ne sevındım bılemezsın oooyeeeeaaaaaaaaaaaa

• hayırlı olsun abi, güle güle kullan

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

hayırlı olsun abi, güle güle kullan

taylan kane lynch 2 , rdr ve blur dıe bı araba yarısı var onları tedarık etcem sımdı

• hahaha süper :D

kane 2 çıktı mı yau ?

• quote:

hahaha süper :D

kane 2 çıktı mı yau ?

coktan yahu

"Kimbilir bunları benden önce kaç kişiye daha söyledin? '' dediğni duyar gibiyim ama ''sen diğerlerinden farklısın yavrum ! ''

youtube dan arat kesin çıkış yolunu gösterir, ya da detaylı anlat bana, hatırlarım belki

edit: haha evet adem daha bu sayların başında bana demiştin :D olmaz bu çifte standart :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 24 Ağustos 2010; 9:53:59 >

• quote:

abi daha başlarda işin içinden çıkamadıysan, fazla kurcalama bence :D

youtube dan arat kesin çıkış yolunu gösterir, ya da detaylı anlat bana, hatırlarım belki

edit: haha evet adem daha bu sayların başında bana demiştin :D olmaz bu çifte standart :D

bencede hıc gırısmeyım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Günaydın bebek!

"Kimbilir bunları benden önce kaç kişiye daha söyledin? '' dediğni duyar gibiyim ama ''sen diğerlerinden farklısın yavrum ! ''

seni meşhur yapacağım yavrum (der ve içkisine bir adet uyku hapı katar)

saygılarımla
  • gunaydın herkese..beyler bensız xbox muhabbetı donuyo bendede bı tane elıte var PAL bu FW olayını detaylı konusalım taylanım ve ılkayım bende attırayımda dalayım kac aydır yatıyo alet ara sıra FM2 oynuyorum o kadar:)

Orijinalden alıntı: tonimotto

Cümletten günaydın arkadaslar nasılsınız bakalım.Haftaya BC2'ye transfer oluyorum 2-3 kişi daha alsada takılsak

kardeş ben de de var oyun,
    oyunu aldıktan sonra hatta limited edition gelmiş,sağolsun oyunu aldığım arkadaş dedi abi istersen değiştirelim diye,bende değiştirdim tabi ama aldıktan sonra hiç oyunu takmadım inanırmısın kardeş
    tek farkı oyunda puan aldıkça açılan bir kaç tane silahı sana baştan veriyormuş.
    Aldıktan sonra haber ver takılırız kardeş ama o oyun MW2 gibi değil bilesin,onda kesinlikle bir squad oluşturman şart yoksa öyle silah elde adam vuralım muhabbeti olmuyor bilesin yani anlayacağın ekip işi o kardeş ben gelirim ama 2 tane daha eleman bulmak lazım bir tanesi baytar olacak diğeri de kaynakçı yoksa işler yürümüyor kardeş

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Cümletten günaydın arkadaslar nasılsınız bakalım.Haftaya BC2'ye transfer oluyorum 2-3 kişi daha alsada takılsak

oyunu aldıktan sonra hatta limited edition gelmiş,sağolsun oyunu aldığım arkadaş dedi abi istersen değiştirelim diye,bende değiştirdim tabi ama aldıktan sonra hiç oyunu takmadım inanırmısın kardeş
    tek farkı oyunda puan aldıkça açılan bir kaç tane silahı sana baştan veriyormuş.
    Aldıktan sonra haber ver takılırız kardeş ama o oyun MW2 gibi değil bilesin,onda kesinlikle bir squad oluşturman şart yoksa öyle silah elde adam vuralım muhabbeti olmuyor bilesin yani anlayacağın ekip işi o kardeş ben gelirim ama 2 tane daha eleman bulmak lazım bir tanesi baytar olacak diğeri de kaynakçı yoksa işler yürümüyor kardeş

saygılarımla

Oooooo cok iyi oldu abi :D tombak paşayada gazı verelim bir elde var 3 birisini daha buluruz bulamaz isek ecnebi kankalarımdan transfer ederiz

• hakan, halen fw yaptırmadın mı sen yau :)

ahmet yeter ya daldan dala konma artık bir oyun seç ve ona yoğunlaş :D

• Bir kupon yaptım isbankasında kalan son para ile 9 tl'ye 3.037 tl veriyor 3 maç inşallah tutarda tüm klana blackops alırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

saygılarımla

Oooooo cok iyi oldu abi :D tombak paşayada gazı verelim bir elde var 3 birisini daha buluruz bulamaz isek ecnebi kankalarımdan transfer ederiz

kardeş bizim çocuklarda da var ama kimde bilmiyom
    oynarken görmüştüm çünkü,merak etme duyarlar şimdi
    tombak alırmı bilmem ama aslında tam ona göre bir oyun biliyonmu,çünkü oyun tam camperlık
    varya haritada büyük,bu bir yatsın allem etsen gallem etsen hayatta bulamazsın tombağı
    hatta biz oyunu bitirir çıkarız tombak hala orda yatar valla

bu gazdan sonra belki alır heh heh he

saygılarımla

• Allah ademden binkere razı olsun sayesinde camper sıfatından kurtuldum hayırlı uğurlu olsun beybi yeni niteleme sıfatın.Pre orderini veriyorum abey o zaman tamda şansa yeni sürüm gelmiş oyunun ultimate edition diye

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3BA12-Battlefield%20Bad%20Company%202%20Ultimate%20Edition.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 24 Ağustos 2010; 12:59:46 >

Allah ademden binkere razı olsun sayesinde camper sıfatından kurtuldum hayırlı uğurlu olsun beybi yeni niteleme sıfatın.Pre orderini veriyorum abey o zaman tamda şansa yeni sürüm gelmiş oyunun ultimate edition diye

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3BA12-Battlefield%20Bad%20Company%202%20Ultimate%20Edition.html

ooo süper kardeş şimdiden hayırlı olsun,
    bak şimdi benide heveslendirdin
    oyunun jelatinini açayım da oynayayım bari bu akşam

saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.