Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
376.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tremonster

quote:

Orijinalden alıntı: karizmajosef

beyler sivas temeltepede gercek g3 lerle takılıyom şimdi uzun zamöan aranızda yoktum herhalde bu yazımı okudugunuzda ben gine birligimde olucam herkese hayırlı bayramlar hayırlı ve bol zevkli oyunlar yabancılara göz actırmayın her oyunda bi adam da benim için öldurun

Amanııııın aramızda bir asker var

Bana da sıra gelecek yakında...

Tezkereye kaç gün kaldı???

Alıntıları Göster
    Ne gelıstırılmısı arkadaslar ne CPU su GPU su
    Normal kalın kasa bır PS3 ıle SLIM arasında donanım acısından hıcbır fark yoktur.
    Ole sacmalık olabılrmı ya SLIMI gelıstırcekler dıgerlerı kalıcak
    Buda ne anlama gelıyor ıyı bır oyun cıktıgında SLIM canavar gıbı calıstıracak dıgerı ne olacak
    Cıhazlarda ufaltılmıs kasanın eksılerı herzman daha cok olmustur
    Bunun orneklerı ps2 slımde de baya cok gorulmustur
    Hıcbırzaman kalın kasalardan vazgecmeyın bence daha saglıklı oluyorlar.
    Bırde takıntı olmus PS3 elektrık konusu
    Yau ne bu alet sofben klımama kı buladar elektrık harcıcak altı ustu bır oyun konsolu..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Ne gelıstırılmısı arkadaslar ne CPU su GPU su
    Normal kalın kasa bır PS3 ıle SLIM arasında donanım acısından hıcbır fark yoktur.
    Ole sacmalık olabılrmı ya SLIMI gelıstırcekler dıgerlerı kalıcak
    Buda ne anlama gelıyor ıyı bır oyun cıktıgında SLIM canavar gıbı calıstıracak dıgerı ne olacak
    Cıhazlarda ufaltılmıs kasanın eksılerı herzman daha cok olmustur
    Bunun orneklerı ps2 slımde de baya cok gorulmustur
    Hıcbırzaman kalın kasalardan vazgecmeyın bence daha saglıklı oluyorlar.
    Bırde takıntı olmus PS3 elektrık konusu
    Yau ne bu alet sofben klımama kı buladar elektrık harcıcak altı ustu bır oyun konsolu..

Alıntıları Göster
    BAYRAMINIZIN 2. GÜNÜ KUTLU OLSUN :D

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

BAYRAMINIZIN 2. GÜNÜ KUTLU OLSUN :D

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ist. dışında olduğumdan ilk gündür yazamadım, hepinizin bayramı kutlu olsun, 1 hafta kadar ist. dışındayım artık dönüşte ps3 e ve foruma devam ederim :)

Orijinalden alıntı: atombak

Arkadaşlar bayramınız kutlu olsun..

Dün gecenin hareketi benden geldi...

Countdown haritasındayız,oyun çılgınca geçiyor, son bi kaç maçı aynı takıma karşı oynuyoruz,rakip sürekli yenildiğinden hırs yaptı...
    Aman Allahım sadece ben kalmışım,arkadaşların hepsi ölmüş...
    2 kişiye karşı yalnızım... Daha önce başardım şimdi neden tekrarlamayımki..?
    Ortadan sinsice A bölgesine doğru ilerliyorum...
    Evet birisi bariyerlerin arasından sağa doğru geçiverdi,görmedi beni...
    Arkasından dolaşıp indirmek çok kolay olacaktı,adımımı attım...

???

Kuş gibi hissediyordum kendimi,ama ışık sürekli azalıyor önümden nesneler hızla yukarı doğru akıyordu...

Neden kollarım ve bacaklarım havadaydı anlamaya çalışırken, bu da ne ?
    Zifiri karanlık !

Gözlerimi açarken Bahti'nin ve Nuri'nin mikrofonundan yankılanan kahkaha sesleri yükseliyordu.
    Ben de yerlerdeyim kendime gülmekten , elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama hakikaten görmeniz gereken anlardan biriydi bu komediyi daha iyi hissedebilmek için.

Tekrar bayramınızı kutluyor Allah'tan bizleri Countdown çukurlarından korumasını diliyorum..

ÖNCELİKLE CÜMLENİZİN BAYRAMI MUBAREK OLSUN. NİCE BAYRAMLAR GÖRMENİZ DİLEĞİMLE diyerek ademe geçmek istiyorum.

ALLAH iyliğini versin adem ne güldüm o olaya gözlerimden yaş geldi hani ilk defa görmüyorum benimde başıma geldi bi kez fakat nedense seninki bi başka güzeldi

- alper yeni makinan hayırlı olsun şu şafakta başımın etini yedi kaç gündür alper nerde die ?

- dün birkaç avrupadan turk arkadaşla HARD HQ oynadık manyak zevkli oldu üstüste defalarca ucak yıktım rakibin üstüne felan.
    BEYLER bu aralar biraz stresliyim ve S&D bazen beni sıkmaya başladı HQ ve TDM olayını biraz çoğaltalım derim

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

Countdown haritasındayız,oyun çılgınca geçiyor, son bi kaç maçı aynı takıma karşı oynuyoruz,rakip sürekli yenildiğinden hırs yaptı...

???

Kuş gibi hissediyordum kendimi,ama ışık sürekli azalıyor önümden nesneler hızla yukarı doğru akıyordu...

Zifiri karanlık !

Gözlerimi açarken Bahti'nin ve Nuri'nin mikrofonundan yankılanan kahkaha sesleri yükseliyordu.
    Ben de yerlerdeyim kendime gülmekten , elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama hakikaten görmeniz gereken anlardan biriydi bu komediyi daha iyi hissedebilmek için.

Tekrar bayramınızı kutluyor Allah'tan bizleri Countdown çukurlarından korumasını diliyorum..

ÖNCELİKLE CÜMLENİZİN BAYRAMI MUBAREK OLSUN. NİCE BAYRAMLAR GÖRMENİZ DİLEĞİMLE diyerek ademe geçmek istiyorum.

ALLAH iyliğini versin adem ne güldüm o olaya gözlerimden yaş geldi hani ilk defa görmüyorum benimde başıma geldi bi kez fakat nedense seninki bi başka güzeldi

- alper yeni makinan hayırlı olsun şu şafakta başımın etini yedi kaç gündür alper nerde die ?

- dün birkaç avrupadan turk arkadaşla HARD HQ oynadık manyak zevkli oldu üstüste defalarca ucak yıktım rakibin üstüne felan.
    BEYLER bu aralar biraz stresliyim ve S&D bazen beni sıkmaya başladı HQ ve TDM olayını biraz çoğaltalım derim

Stresin kaynağı, hayırlı bir olay mı? Yoksa iş yüzünden mi nuri abi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bencede HQ ve TDM ye yüklenelim

Orijinalden alıntı: etoo9

bencede HQ ve TDM ye yüklenelim

Alıntıları Göster
    HERKEZE GUNAYDIN LAR.......

KLAN UYUMA TOPIGINE SAHİP CIK

aksamkı graund war macları baya keyıflıydı wala herkezın sıxasıs ne saglık

• quote:

HERKEZE GUNAYDIN LAR.......

KLAN UYUMA TOPIGINE SAHİP CIK

aksamkı graund war macları baya keyıflıydı wala herkezın sıxasıs ne saglık

Alıntıları Göster
    Bu akşamki buluşmayı biraz erkene alma şansımız var mı acaba? Ps3'ü gece 1 sularında kapatacağım sanırım.

• quote:

Bu akşamki buluşmayı biraz erkene alma şansımız var mı acaba? Ps3'ü gece 1 sularında kapatacağım sanırım.

Alıntıları Göster
    Biraz geç olsa da, hepinizin bayramını kutlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Teşekkürler uğurcan. Senin de bayramın mübarek olsun.

Alıntıları Göster
    TÜM KLAN ÜYELERİ !!!!!!!!!!!

TOPİKTE FOTOSU OLMAYAN HERKEZ
    ARKADASLAR SIZLERDEN BİRER FOTO RİCA EDİCEM MUMKUNSE DİGİTAL MAKINADAN CEKILMIS BUYUK FOTO OLSUN
    YENİ MW2 İCİN ACILACAK OLAN KLAN SAYFAMIZ İCİN GÜZEL BİR FOTOLU BİR VİDEO HAZIRLAMAKTAYIM FOTOSU OLMAYAN TÜM ÜYELER
    BİRER FOTONUZU BURAYA KOYUN BEN ALIRIM BURDAN

İSTANBUL VE İZMİR BULUSMALARI HARIC KIMSENIN FOTOSU BULUNMAMAKTADIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 22 Eylül 2009; 12:52:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

ARKADASLAR SIZLERDEN BİRER FOTO RİCA EDİCEM MUMKUNSE DİGİTAL MAKINADAN CEKILMIS BUYUK FOTO OLSUN
    YENİ MW2 İCİN ACILACAK OLAN KLAN SAYFAMIZ İCİN GÜZEL BİR FOTOLU BİR VİDEO HAZIRLAMAKTAYIM FOTOSU OLMAYAN TÜM ÜYELER

İlkay abi, kendi resimlerimi eklemiştim, hatırlatırım...

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

Dün akşam bayağı eğlendik ya :))

Yalnız arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum,konsol da bir ara hile yapıldığını biliyordum hatta bizzat kendim de şahit olmuştum.Ancak bu hatanın son güncelleme ile birlikte giderildiği söylenmişti.Dün (yanlış olmasın 4 yada 5 kişi )biz yabancılarla domination oynadık.Abi olmaz böyle şey,adamlar bir helikopter çağırdılar maç bitene kadar hiç gitmedi,
    hani biri gidip birisi geldi şeklinde değil,o heli hiç gitmedi,hayret ettik valla,sonuçta yenildik ama :)) şerefsizler yaa,ben hep şunu derim yemiyorsa oynama arkadaş,hile yaparak yenmek ne zevk verirki insana? öyle değilmi?

saygılarımla

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben koyarım akşama bir tane

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

Arkadaşlar merhaba,

Yalnız arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum,konsol da bir ara hile yapıldığını biliyordum hatta bizzat kendim de şahit olmuştum.Ancak bu hatanın son güncelleme ile birlikte giderildiği söylenmişti.Dün (yanlış olmasın 4 yada 5 kişi )biz yabancılarla domination oynadık.Abi olmaz böyle şey,adamlar bir helikopter çağırdılar maç bitene kadar hiç gitmedi,
    hani biri gidip birisi geldi şeklinde değil,o heli hiç gitmedi,hayret ettik valla,sonuçta yenildik ama :)) şerefsizler yaa,ben hep şunu derim yemiyorsa oynama arkadaş,hile yaparak yenmek ne zevk verirki insana? öyle değilmi?

saygılarımla

Vallaha harun abi, acayip sinir olmuştuk

Zaten headset'i açık olan sadece ikimiz varız. Birbirimize dert yanıp durduk

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@blacktower35

İlkay abi, resimlerim 73. sayfada mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhysioTurko

???

Zifiri karanlık !

Alıntıları Göster
    NURİ ABİ PM ATTIM

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

Arkadaşlar merhaba,

saygılarımla

Vallaha harun abi, acayip sinir olmuştuk

Zaten headset'i açık olan sadece ikimiz varız. Birbirimize dert yanıp durduk

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@blacktower35

İlkay abi, resimlerim 73. sayfada mevcut.

Alıntıları Göster
    Hu huu..
    Arkadaşlar bayram gezmeleri bitmedi mi daha ?
    Biraz aşağılarda gördüm bizim konuyu...

İlkay alttan alttan çalışmalar yapıyosun bakıyorum,hadi hayırlısı.
    Bende koyarım bi tane resim artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: PhysioTurko

Hu huu..

Alıntıları Göster
    canlan canlan canlan :D

valla bir ara herkes video yapacam diyordu yalan oldu... ilkayım senden güzel bir şey bekliyoruz...

bu arada klan adı seçimi ile ilgili duyuru yapmıştım size, kimseden ses seda çıkmadı ciddi bir şekilde... bu konuya ağırlık verelim tez zamanda seçelim adımızı yeter gayrı...

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• quote:

Hu huu..

hehe evet adem yapmaya calısıyoruz bıseler hersey klanımız icin
    İsten yenı geldım iş yormuyor benıde bu lanet olası beledıye otobuslerı 1 saat durakta bekletıyor ya o kat kat daha cok yoruyor ..
    nasıp olursa yarın gece full sarz olmus olarak aranızdayım suan oyundasınzdır bılıyorum ıyı oyunlar sıze bb

ARKADASLAR FOTOLARINIZI BEKLIYORUM ..........................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 23 Eylül 2009; 0:51:24 >

• quote:

quote:

Hu huu..

hehe evet adem yapmaya calısıyoruz bıseler hersey klanımız icin
    İsten yenı geldım iş yormuyor benıde bu lanet olası beledıye otobuslerı 1 saat durakta bekletıyor ya o kat kat daha cok yoruyor ..
    nasıp olursa yarın gece full sarz olmus olarak aranızdayım suan oyundasınzdır bılıyorum ıyı oyunlar sıze bb

ARKADASLAR FOTOLARINIZI BEKLIYORUM ..........................................

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar herkese günaydın,

Batı cephesinde yeni bir şey yoktur.

saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.