Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
353.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

deger aslanım deger neden dersen cunku sureklı oynadıgım favorı oyunlarımdan bırı oldugu ıcın deger. onumuzdekı zamanlarda dahada genısletıcem arac arsıvını cok daha ıyı olacak.onlıne a bı gırıyorum adamlarda nasıl araclar var bılıyormusun yetısmek ımkansızdanda öte basedemezsın kesınlıkle.

Alıntıları Göster
    ilkay oyun o kadar iyi mi yau ??

alınır mı diosun ??

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

alınır mı diosun ??

Alıntıları Göster
    sayın arkadaşım renzokuken,
    yapmış olduğun bu (TuRk)COD4 listesinin son güncel halini biz görebiliyormuyuz?,görebiliyorsak nereden bakabiliceğiz?

saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLNTSx

AK-47

Camouflage: Red Tiger
    Attachment: Yok
    Side Arm: Desert Eagle
    Special: Flash Grenade
    Perk1: Bandoiler
    Perk2: Stopping Power
    Perk3: Deep Impact

Eğer iyi AIM alıyorsanız ve tepmesini kontrol edebilirsiniz bu cehennem kombinasyonundan düşmanın kaçması çok zor. Çoğu zaman tetiğe bir kez basmanız bile öldürmeye yeterli oluyor. Orta ve uzun mesafede inanılmaz etkili. Özellikle uzaktan atışları sniper kadar iyi. Düşman sürünsede, saklansada bu canavardan kaçamıyor. Yakın mesafede de ıskalamadığın sürece aynı etkiyi yaratıyor fakat ilk vuruşta ıskalarsan ölüm kaçınılmaz. Daha az tepen kararlı bir silah isterseniz M16A4 kullanın yukardaki perklerin yanına Attachment olarak Red Dot Sight kullanın.

Hardcore maçlarda ise;

AK-47 HC

Perk1: Bandoiler veya Bomb Squad
    Perk2: UAV Jammer

MP5 HC

Camouflage: Desert
    Attachment: Susturucu
    Perk3: Steady Aim

Ak-47 de niye red dot sight yok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-973658B43

quote:

Orijinalden alıntı: xLNTSx

AK-47

Perk2: Stopping Power

Eğer iyi AIM alıyorsanız ve tepmesini kontrol edebilirsiniz bu cehennem kombinasyonundan düşmanın kaçması çok zor. Çoğu zaman tetiğe bir kez basmanız bile öldürmeye yeterli oluyor. Orta ve uzun mesafede inanılmaz etkili. Özellikle uzaktan atışları sniper kadar iyi. Düşman sürünsede, saklansada bu canavardan kaçamıyor. Yakın mesafede de ıskalamadığın sürece aynı etkiyi yaratıyor fakat ilk vuruşta ıskalarsan ölüm kaçınılmaz. Daha az tepen kararlı bir silah isterseniz M16A4 kullanın yukardaki perklerin yanına Attachment olarak Red Dot Sight kullanın.

Hardcore maçlarda ise;

AK-47 HC

Perk1: Bandoiler veya Bomb Squad

MP5 HC

Camouflage: Desert
    Attachment: Susturucu
    Perk3: Steady Aim

Ak-47 de niye red dot sight yok ?

Alıntıları Göster
    herkese selam

harun abi, 1. sayfadan her türlü bilgi belge ve gelişmeyi takip edebilirsin

orda özellikle yanlarında KADROLU yazan kişilerin psn lerini ekle, zira onlar HER DAİM ONLİNE

bu arada başlıktan da gördüğünüz gibi istanbul içi iftar hazırlığına başlayalım...

kimler gelir ??

kafadan ben + bahti + kurt + seçkin i yazdım... ya başka ????

isim verin yer verin gün verin

• quote:

herkese selam

harun abi, 1. sayfadan her türlü bilgi belge ve gelişmeyi takip edebilirsin

orda özellikle yanlarında KADROLU yazan kişilerin psn lerini ekle, zira onlar HER DAİM ONLİNE

bu arada başlıktan da gördüğünüz gibi istanbul içi iftar hazırlığına başlayalım...

kimler gelir ??

kafadan ben + bahti + kurt + seçkin i yazdım... ya başka ????

isim verin yer verin gün verin

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim sayın arkadaşım(renzokuken)

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

saygılarımla

Alıntıları Göster
    meraba arkaşlar bu akşam uzun bi ayrılıktan sonra inş. aranızda olacağım görüşürüüz
  • quote:

saygılarımla

Alıntıları Göster
    Yarın işim var, cumartesi başka iftarım var Kalan günler farketmez. Pazar olabilir mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOUN_MaXWeLL

Yarın işim var, cumartesi başka iftarım var Kalan günler farketmez. Pazar olabilir mesela

Alıntıları Göster
    yok yau önümüzdeki hafta içi için dedim ben

misal çarşamba ya da perşembe nasıl olur ??

• quote:

yok yau önümüzdeki hafta içi için dedim ben

misal çarşamba ya da perşembe nasıl olur ??

Alıntıları Göster
    olur farketmez. haftaya şimdlik bir işim yok
  • quote:

alınır mı diosun ??

iyi tabi taylan alınacak bır oyun bornuot xbox ında falan yokmu gormedınmı hıc bı dene derım....

bu arada psn ye 3 d oyun gelıyormus bugun yarın

http://playstationlifestyle.net/2009/08/26/ps3-get-its-first-3d-game-this-thursday/[DHTUBE=]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Ağustos 2009; 16:07:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

http://www.youtube.com/watch?v=aJVkTLEgEss[DHTUBE=]

NURI ABI BURNOUTTA KI YENI MAKINAM NASIL

one laa

ilkay geleceğe dönüş filmindeki araçtan süper satınmı alıyorsun bunu şuan sende varmı nasıl oluyor bu iş bende istiyoree.
    talan sende yokmu bornut kardeşim al derim ben çok beğendim şahsen. COD4 ü bile sallar oldum düşün yani o kadar siz olmasanız codda ben paradise'da ne şovlar yapıyor olcam.

- xLNTSx arkadaşım ak47 güzel silah ama sende yazmıssın ilk atışta vuramadınmı nanay. birde verdiğin konbinbasyonlar moda göre değişiklik gösterir hemde çokk.

- exmarshal-harun aramıza hoşgeldin beni ekjlemissin kabul ettim benden yaşlı olmanada ayretten sevindim

- BEYLER şu mubarek günlerde buluşmanız mutlaka yapın taylan ii düşünmüş hem fotoalrınızıda koyarsınız bee kardeşim kim neye benziyo bilmiyoruz avatarınıza ne koyuyorsanız sizi öyle zannedip düşünbüyoruz mesala şuan seçkininkine görüyorum fırlama bir sincap şaka bir yana bu işin öncülerinden biri olarak fotoları sabırsızlıkla bekliyorum hadi garii

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

quote:

alınır mı diosun ??

iyi tabi taylan alınacak bır oyun bornuot xbox ında falan yokmu gormedınmı hıc bı dene derım....

bu arada psn ye 3 d oyun gelıyormus bugun yarın

http://playstationlifestyle.net/2009/08/26/ps3-get-its-first-3d-game-this-thursday/[DHTUBE=]

Alıntıları Göster
    arkadaşlar,gerçi bu topic i, oyunun kendi grubunda açtım ama,bilginiz olsun,belki sizin de ilginizi çekebilir
    diyerekten size de duyurayım dedim,ekteki linkten cod4 yeni map'lerini inceleyebilirsiniz.

saygılarımla

http://forum.donanimhaber.com/m_34023603/mpage_1/key_//tm.htm#34023877

• quote:

arkadaşlar,gerçi bu topic i, oyunun kendi grubunda açtım ama,bilginiz olsun,belki sizin de ilginizi çekebilir
    diyerekten size de duyurayım dedim,ekteki linkten cod4 yeni map'lerini inceleyebilirsiniz.

saygılarımla

http://forum.donanimhaber.com/m_34023603/mpage_1/key_//tm.htm#34023877

Alıntıları Göster
    Hoşbulduk saygıdeğer arkadaşım(hektor-teg),ayrıca çok teşekkür ederim,
    iftar olayı gerçekten güzel bir fikir bence de,her ne kadar aranıza yeni katılsamda sosyal birliktelik anlamında
    çok iyi düşünce,umarım ilerleyen zaman içerisinde sizleri daha iyi tanıma fırsatı bulurum,ha bu arada kardeş
    yaşın bence bir anlamı yok,herkes herkese gereken saygıyı,hoşgörüyü gösterdikten sonra herşey daha güzel olur kardeşim.

saygılarımla,

• quote:

Hoşbulduk saygıdeğer arkadaşım(hektor-teg),ayrıca çok teşekkür ederim,
    iftar olayı gerçekten güzel bir fikir bence de,her ne kadar aranıza yeni katılsamda sosyal birliktelik anlamında
    çok iyi düşünce,umarım ilerleyen zaman içerisinde sizleri daha iyi tanıma fırsatı bulurum,ha bu arada kardeş
    yaşın bence bir anlamı yok,herkes herkese gereken saygıyı,hoşgörüyü gösterdikten sonra herşey daha güzel olur kardeşim.

saygılarımla,

Alıntıları Göster
    harun abi, eğer saygı ve sevgi arıyorsan daha doğru bir yere gelemezdin buna emin ol

burdaki arkadaşların hepsi birbirinden değerli ve saygılı insanlardır zaten bu sebeple genelde kendi aramızda oynadığımız oyunlar en çok zevk aldığımız oyunlardır

ilkay ve nuri, bende xbox da var oyun ancak online oyun zewkli sanırım apayrıdır onun için sordum...

kurt ne dersin ??

• quote:

harun abi, eğer saygı ve sevgi arıyorsan daha doğru bir yere gelemezdin buna emin ol

burdaki arkadaşların hepsi birbirinden değerli ve saygılı insanlardır zaten bu sebeple genelde kendi aramızda oynadığımız oyunlar en çok zevk aldığımız oyunlardır

ilkay ve nuri, bende xbox da var oyun ancak online oyun zewkli sanırım apayrıdır onun için sordum...

kurt ne dersin ??

Alıntıları Göster
    evet farkındayım kardeş,zaten uzun bir süre sizin yazışmalarınızı izledim ve gerçekten gördümki oluşturduğunuz bu topluluktaki herkes birbirine çok saygılı,en ufak bir olumsuz yazı dahi görmedim,
    bu yüzden de sizi canı gönülden tebrik ediyorum,size katılmadan önce başka bir sitede takılıyordum(2001 den beri) ancak son zamanlardaki oyun içerisindeki yaşanan olumsuz olaylar beni çok soğuttu.Bu sebebten dolayı yeni arayış içerisine girdim ve sizi buldum,iyiki bulmuşum inşallah başladığınız gibi devam eder bu oluşum.Bu akşam kısmetse psn ye gelecem görüşmek üzere...

saygılarımla

• quote:

evet farkındayım kardeş,zaten uzun bir süre sizin yazışmalarınızı izledim ve gerçekten gördümki oluşturduğunuz bu topluluktaki herkes birbirine çok saygılı,en ufak bir olumsuz yazı dahi görmedim,
    bu yüzden de sizi canı gönülden tebrik ediyorum,size katılmadan önce başka bir sitede takılıyordum(2001 den beri) ancak son zamanlardaki oyun içerisindeki yaşanan olumsuz olaylar beni çok soğuttu.Bu sebebten dolayı yeni arayış içerisine girdim ve sizi buldum,iyiki bulmuşum inşallah başladığınız gibi devam eder bu oluşum.Bu akşam kısmetse psn ye gelecem görüşmek üzere...

saygılarımla

Alıntıları Göster
    Harun bey hoş geldiniz,hayırlı olsun diyeyim..
    Bu oluşum gerçektende kaliteli ve seviyeli...
    Belkide şu klanın en kötü oyuncularındanım ama arkadaşların bi kerecik gıklarını çıkardıklarını hatırlamıyorum...
    Onlarla birlikte oynamak gerçekten çok eğlenceli...
    Bu arada o kadar ciddi yazıyorsunuzki şu an ayağa kalmış,önüm iliklenmiş bi şekilde yazıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: PhysioTurko

Harun bey hoş geldiniz,hayırlı olsun diyeyim..
    Bu oluşum gerçektende kaliteli ve seviyeli...
    Belkide şu klanın en kötü oyuncularındanım ama arkadaşların bi kerecik gıklarını çıkardıklarını hatırlamıyorum...
    Onlarla birlikte oynamak gerçekten çok eğlenceli...
    Bu arada o kadar ciddi yazıyorsunuzki şu an ayağa kalmış,önüm iliklenmiş bi şekilde yazıyorum...

Alıntıları Göster
    Tabi bir forumda, bu kadar güzel ve düzgün bir şekilde yazan kişileri görmeye alışık değiliz.

Gerçekten çok hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

Tabi bir forumda, bu kadar güzel ve düzgün bir şekilde yazan kişileri görmeye alışık değiliz.

Gerçekten çok hoş.

Alıntıları Göster
    evet evet istanbullular buluşuyoz ee hadi haftaya hazırlanın

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtican

evet evet istanbullular buluşuyoz ee hadi haftaya hazırlanın

Alıntıları Göster
    bende burnout paradise var beraber oynaya biliyooz mu beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtican

bende burnout paradise var beraber oynaya biliyooz mu beyler ?

Alıntıları Göster
    Adem kardeş,öncelikle teşekkür ederim hoşbulduk,
    yazında belirttiğin "ayağa kalkıp önümü iliklerim" kısmına gelince, lütfen rica ederim,
    ben her zaman insanlara (yaşının büyük olması yada küçük olması farkı gözetmeksizin)herkese aynı
    saygıyı göstermek gerektiğini kendime ilke edinmişimdir.Büyüklerime her zaman(ne olursa olsun)saygılı
    davranırım,küçüklerime de aynı saygıyı gösteririm,eğer göstermezsem o kişi de kendisine davranıldığı gibi
    insanlara davranacaktır.Saygı gösterirsem, o da saygı gösterecektir,eğer küçümsersem o da küçümseyecektir.
    Güzel oyunlarda buluşmak dileğiyle,

saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.